Erion är den bästa frisören jag har haft under alla år jag har gått o klippt mig. Han är noggrann, lyhörd & riktigt trevlig! Byter aldrig ut honom.
180 omdömen om Erion
Erion is exceptionally talented at cutting curly hair. He’s warm, relaxed and having returned time and time again to him every time I need a Haircut - I always walk away satisfied and impressed with my haircut. I especially appreciate this because for years I never found anyone who could really work with my curls. He’s awesome and I’ll for sure be back!
Har klippt mig hos Erion i många år, olika frisyrer. Han är bra på att lyssna in vad jag vill ha och klippa så frisyren växer ut snyggt...
An exceptionally competent hairdresser who always puts the customer's satisfaction first. Highly recommended :)
Väldigt välkomnade, lyssnade på det jag ville och kom själv med egna förslag för att tolka det jag sagt på bästa sätt. Det uppskattades mycket. Tog hand om mig och mitt hår varsamt. Pratade med mig väldigt lagom mycket, tycker om att inte prata på hela tiden utan också bara sitta tyst ibland.
Blev utmärkt bemött! social och trevlig hade höga förväntningar då jag fick honom rekommenderad till mig och han levde upp till dem jag klippte håret kort och har aldrig varit så nöjd med en frisyr förut
Lika nöjd som alltid! Återkommer till Erion på OhYes varje gång jag ska klippa mig och blir aldrig besviken. Bästa!
Dedikerat, noggrannt, kreativt, tekniskt, förutseende och problemlösande på en nivå och i en kombination som jag inte har stött på hos några andra frisörer. Bemötandet är professionellt och trevligt. Engelskakunskaper är bra att ha, men funkar säkert också utan om man inte är jättepetig med exakt hur man vill ha det.
Jag är väldigt nöjd med Erion. Han har bra känsla och är bra på att förstå vad som passar mitt hår. Han har en lugn och skön attityd.
Best haircut ever!!!!!!!! 💇♀️