Vera

229 omdömen om Vera

Sedan starten hos Reco 2022
Filippa A
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Vera är fantastisk och alltid väldigt nogrann! Gått i många år och alltid varit nöjd.

Erik H
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Bra bemötande, förstod precis vad jag ville ha. Är så nöjd.

Arijana D
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Vera är professionell, trevlig och inlyssnande. Jag blev mycket nöjd med resultatet!

Alana R
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Vera var väldigt trevlig, förstod vad jag ville ha och mitt hår blev precis hur jag hade tänkt. Underbar service!

Sandra N
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Har gått till Vera i flera år nu och blir alltid väldigt nöjd! Lyhörd, noggrann, trevlig.

Alexandra F
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Trevlig och skicklig och lyhörd. Rekommenderas.

Vera P
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Enda frisören jag vill gå till. Otroligt lyhörd, välkomnande och skicklig på alla sätt. Blir lika nöjd varje gång!

China Y
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Lyhörd, trevlig, duktig och gav väldigt proffsig skalpmassage

H (Bara H) J
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Vera var mycket lyhörd och mån om att jag skulle bli nöjd med min hårklippning. Jag kände mig hörd och förstådd. Blev lite stressigt mot slutet men det var mest från min sida. Vera gav aldrig känslan av att jag behövde skynda mig eller skynda processen. Blev lite taken aback under hårtvätten då jag fick en huvudmassage vilket jag inte räknat med, vet inte om det är standard på hårsalonger nuförtiden, har inte klippt mig på ett tag, men hade föredragit att bli informerad i förhand. Alternativt kunna välja bort det helt och hållet. Overall: väldigt nöjd med både service och frisyr :)

Erica B
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Vera var jättetrevlig och gjorde ett bra jobb! Skulle verkligen rekommendera!