Ombudet Budservice i Stockholm AB

Luthens Gränd 2, 118 66 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 
Ombudet i Sthlm AB startades 1993 av 4st yrkeschaufförer. Under åren växte vi succesivt till dagens styrka på ca 20 enheter.

Läs vad 1 kund tycker om Ombudet Budservice i Stockholm AB

 • Reco tipsar!
  A-J Express Service
  4.8 / 5 i betyg — 290 omdömen
  Badge2020
  "Flytt med flyttstädning: Bra bemött, utmärkt lastning, effektiv urlastning."
 • 2008-07-03

  Spontant omdöme
  Joakim L skrev om Ombudet Budservice i Stockholm AB
  Ombudet: Jag vet ingenting om hurvida ni är bra på att leverera era kunders produkter eller ej. Ska jag vara helt ärlig så vet jag typ ingenting om er verksamhet mer än följande.

  Recorianer: ca 11.30 26/6 (tisdag) Står jag på en trotoar och fotar lite grann, helt plötsligt slås jag nästan omkull av en stor smäll!

  Det smäller till högt och många "åskadare" vänder sig om. När jag reser mig upp i tron om att det var en 300 kg sumobrottare som hade slagit mig i ryggen/nacken, så visar det sig vara en lastbil som hade halvt nockat mig med backspegeln när han körde förbi!

  Han körde alldeles för fort, och jag har vittnen på detta. Jag hinner ta en bild, och på den står det klart och tydligt OMBUDET .

  Efter kanske 30-40 meter, sticker han ut ena handen och korrigerar backspegeln! Ombudets chaufför stannar inte, han gör igenting mer än att bara köra därifrån.

  Jag ringde Ombudet och bad att få prata med ledningen. Som svar på incidenten får jag berättat av någon på Ombudet att dom ska försöka ta reda på vem det var, och snacka med honom, men mer än så gör vi inte.

  Nu står jag i valet och kvalet om jag ska polisanmäla Ombudet eller inte, hade ont i nacken och axeln tills i förrgår 3/7 då jag fick komma till en naprapat/kiropraktor.

  Att ha med sånna här människor i ett företag, det säger mycket om företaget i sin helhet. Ett företag är aldrig starkare än sin svagaste länk, och Ombudets svagaste länk är bedrövlig.

  Vårdslöshet i trafik och smitning, spännande fortsättning.

  Se upp när dom Ombudet far förbi! Läs mer
  gillar detta
Kategorier