Alla kategorier Optiker Skåne Malmö Optik Smart Eyes AB

Optik Smart Eyes AB

Spångatan 2, 211 44 Malmö — Visa karta

4.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Optik Smart Eyes AB

 • Crille N
  Crille N skrev om Optik Smart Eyes AB
  Jag har inte hittar riktigt rätt i optikerdjungeln i Malmö och dessutom är jag sedan länge en internetkund när det gäller linser. Men då och då måste jag ju fixa ögonundersökning och dessutom har jag börjar fundera på att uppdatera mitt glasögonförråd.

  En dag vaknade jag och saknade en lins. Hade kliat ur den under natten och fick panik när jag insåg att jag inte hade några fler linser hemma. Och en webbutik levererar som snabbast på 2-3 dagar. Vad göra? Via en gammal bekant fick jag kontakt med Smarteyes på Spångatan. Visserligen var jag lite tveksam till Smarteyes innan, har fått lite "billighetsvibbar" av dem och det har inte känts kundfokuserat.

  Jag hade fel.

  Vid en första kontakt så fick jag ersättningslinser direkt utan extra kostnad och en tid för synundersökning på studs. Den genomfördes inte bara på ren rutin utan det var tre separata delar som gav både en helhetsbild av mitt behov samt rekommendationer hur jag ska hantera mina linser för att inte skada mina ögon långsiktigt(ta ut dem varje kväll, fastän det ej behövs etc etc). Vidare pratade vi om andra lösningar och olika alternativ och tillsammans kom vi fram till en bra lösning. Jag blev abbonemangskund och för ett pris som ligger marginellt över internetpriset så ingår linser, undersökningar, fri linsvätska, ersättningslinser om det pajar/försvinner samt lite annat lull-lull.

  Och, när mina linser kom inte fram(fel adressat) så då ringde de så fort de hade fått tillbaks dem och erbjöd sig fixa det på olika sätt för att anpassa sig till min situation.

  Dessutom är det alltid ett trevligt bemötande från alla i butiken, det ger en känsla av ett bra team där alla jobbar mot samma mål.

  Minus för parkeringsmöjligheter som inte är optimala och deras popularitet som ger lite långa kötider. Läs mer
  Qpaqex, Nikke L gillar detta

Karta

Kategorier