PJ Parkettgolv AB

Vi garanterar att du kommer bli nöjd med resultatet när du anlitar oss på PJ Parkettgolv. Oavsett om du vill lägga nya golv eller slipa och behandla dina befintliga.

Vi är specialiserade på läggning av massiva mönsterparkettgolv, så som fiskbensparkett och tiljor. Sedan 1994 har vi arbetat med de flesta typer av trägolv och behandlingar, och på så sätt har vi fått ovärderliga kunskaper. Kvaliteten på alla utförda arbeten är alltid det viktigaste för oss, för att du som kund ska vara nöjd. Inget golv är det andra likt och därför är vår erfarenhet din bästa garanti. Utöver det lämnar vi även fem års garanti på det utförda arbetet.

Självklart använder vi oss bara av erkända leverantörer med högsta kvalitet. Både när det gäller trä- och parkettgolv, slipningsmaterial och behandlingsprodukter som lacker, hårdvaxoljor och oljor.

Utmärkelser

436 omdömen om PJ Parkettgolv AB

Sedan starten hos Reco 2013
    2023-03-23 Insamlad av företaget
    Slipning och lackning av köksgolv utfördes till stor belåtenhet. Effektivt jobbat och trevligt bemötande
    Hej Barbro , Vi tackar för ditt fina omdöme :-) Golvslipning
    2023-03-17 Insamlad av företaget
    Supernöjd från första kontakt med både bemötande, återkoppling och tillmötesgående. Och naturligtvis det fenomenala arbetet, vilka snygga golv jag har nu. Stort tack Niclas och Jonas! Det blir lätt fem av fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Hej Yvonne
    Stort tack för dina fina ord :-)
  • Carl D
    skrev om PJ Parkettgolv AB
    2023-03-03 Insamlad av företaget
    Bra service och råd. Dök upp i tid och arbetade snabbt och gjorde ett snyggt kvalitetsjobb. Bytte även dörrlister till rimligt pris. Fick råd om efterbehandling och en produkt att använda.
    Kan varmt rekommendera PJ Parkettgolv.

Calle
    Hej Carl, Tack för att du tog dig tid att skriva några rader och vi tackar så mycket för din fina recension. PJ Parkettgolv AB
  • Ralph B
    2023-02-28 Insamlad av företaget
    Mycket väl bemött och snabbt svar på min offertförfrågan till PJ Parkett om borttagning av befintlig golv och inläggning av nytt.
    Man kom på avtalad tid och dag och gjorde ett utmärkt jobb och vi är mycket nöjda med resultatet.
    Och vi fick ett nästan likadant golv som vi hade innan.
    Hej Ralph
    Tack för ditt fina betyg och dina rader om oss :-)
    2023-02-14 Insamlad av företaget
    Utmärkt trevligt o professionellt bemötande på alla åplan.
    Nytt parkettgolv + slipning av annat golv
    Hej Peter

Trevligt att höra att du är nöjd med dina golv och tack för din fina recension.
    2023-01-30 Spontant omdöme
    Anlitade PJ efter tips från en vän. Supernöjd med allt från första kontakt till slutfört arbete. Slipade och lackade golv, jättefint resultat. Kan verkligen rekommendera!
    Hej Teresia
    Tack för din fina recension och kul att ni blev så nöjda med ert parkettgolv.
    2023-01-05 Insamlad av företaget
    Väldigt bra resultat i kombination med god service!
    Hej Markus, Tack för omdömet, trevligt att du är nöjd med vår service och resultatet efter slipning och behandling av dina golv. Golvslipning
    2023-01-03 Insamlad av företaget
    Köpte golvslipning i två rum på Östermalm. Bra och enkelt bemötande både på telefon och mail. Leverans och slutprodukt helt enligt plan. Bra jobbat!
    Hej Johan , Vi tackar för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva en rad om oss. Golvslipning
    2023-01-03 Insamlad av företaget
    Pålitlig o super duktig bra resultat
    Hej Susanna
    Kul att du är nöjd med ditt nyslipade parkettgolv.
    Vi tackar för ditt fina omdöme.
    Mvh
    Niclas
    Golvslipning
    2022-12-06 Insamlad av företaget
    Utmärkt jobb! Professionellt och trevligt bemötande från början till slut.
    2022-12-06 Insamlad av företaget
    Mailkontakt vid beställning och uppföljningsmail för vidare åtgärd och bokning samt personligt besök på plats med överlämning av nycklar.
    Golvet blev klart på 4 dagar, vi trodde en vecka. Positivt.
    Golvet blev väldigt fint och blev kontaktad samma dag som det var klart och nycklar tillbaka.
    Dem kom tillbaka och åtgärdade några små fel veckan efter, smidigt.
    Stavparkett (klick) och det blev som vi hade tänkt oss.
    Känner till företaget innan, via mitt arbete.
    2022-11-24 Spontant omdöme
    Vi anlitade PJ Parkettgolv för att slipa och vitlasera 115 kvm golv och resultatet blev över förväntan! Otroligt snyggt och proffsigt gjort. Fanns inget att klaga på överhuvudtaget. Golvkillen kan verkligen sin sak.
    Golvlisterna gjordes av en annan kille och i det stora hela blev det bra bortsett från ett par mindre lyckade skarvar som fick åtgärdas i efterhand. Inga problem dock och alltid bra bemötande.

Vi skulle utan att tveka anlita PJ Parkettgolv igen och kan således varmt rekommendera företaget.
    2022-11-21 Insamlad av företaget
    Proffesionellt bemötande och fantastiskt fint resultat efter slipning och behandling av vår fiskbensparkett. Vi är supernöjda!
    2022-11-21 Insamlad av företaget
    Efter en del dialog om vilken golvbehandling som passade vårt sekelskifteshus fick vi köksgolvet slipat och behandlat på utsatt tid och enligt förväntan. Även våra två bänkskivor slipades och behandlades med bra resultat, så vi är nöjda. Nu känns köket riktigt fräscht igen!
    2022-10-24 Insamlad av företaget
    Toppenjobb i vår lägenhet där vi behövde lappa/matcha med befintligt golv och lägga om frisen i kök och hall! Otroligt fint resultat trots speciella rundade former och vinklar! Professionellt hantverk och kundkontakt!
    2022-10-23 Insamlad av företaget
    PJ parkettgolv var extremt professionella och jag kan starkt rekommendera att anlita dem! Vi fick gamla furugolv slipade, lagade och hårdvaxade. Resultatet var bortom allt vi kunnat hoppats på. Lagningarna var noggrant och oklanderligt utfört. Prisvärda och professionella!
  • Emilia T
    skrev om Golvslipning en del av PJ Parkettgolv AB
    2022-10-02 Insamlad av företaget
    PJ parkettgolv gjorde ett väldigt fint jobb och var enkla att ha att göra med. De fick nycklar och vi åkte bort i en vecka, när vi kom tillbaka var det klart. Superfin finish, väloljat, jämnt och fint resultat och väl städat efteråt. Rekommenderas å det varmaste!
    2022-09-29 Insamlad av företaget
    Jag anlitade PJ Parkettgolv för slipning av hela lägenheten och fick ett ljust och vackert golv. De förklarade på ett bra sätt varför de valt den produkt som användes för behandlingen. De började och slutade arbetet som avtalat. Golvslipare Simon var mycket skicklig och reparerade även ett par ställen som var skadade. Dessutom var han trevlig och lämnade lägenheten ren och snygg efter sig. Jag rekommenderar varmt PJ Parkettgolv!
    Jag måste skriva 30 tecken, oj va jobbigt det blev nu då
    2022-09-29 Insamlad av företaget
    Vänligt bemötande. Trevlig "slipare"
    Stora förväntningar som införlivades.
    Positiv och stor glädje över våra "nya" golv.
    2022-09-27 Spontant omdöme
    De har fixat golvet i flera av våra rum, köket innebar att lägga om golvet, fris etc. Andra hantverkare drog sig för uppdraget och ville byta hela golvet men PJ parkett gjorde ett fantastiskt jobb och det går inte att se skillnad mellan 30 år gammalt golv och det nya. Resultatet blev mycket bättre än väntat, toppbetyg!
    2022-09-09 Insamlad av företaget
    Fullträff i allt från inledande kontakt till genomförande av jobbet. En sliten parkett förvandlades till ett vackert och levande trägolv. Det blev bättre än vi vågat hoppas på!
  • Daneil N
    skrev om Golvslipning en del av PJ Parkettgolv AB
    2022-08-10 Insamlad av företaget
    På rekommendation från en kompis, åkte vi till PJ parkettgolvs showroom i Årsta där dom hjälpte oss att vägleda i färg och ytbehandling. De kändes väldigt proffsiga och jag fick snabbt full förtroende för dom.
    Golvslipningen gick väldigt fort på en dag och de gjorde hela lägenheten för vi ville ha samma förg i alla rum.
    Dagen efter la dom på färgen Ciranova UN1CO Wenge det blev riktigt bra! Vart en helt ny lägenhet. De torkade i 2 dagar. Eftersom vi gick från ljust ekgolv till mörkt så fick dom komma en extra gång och lägga på lite mer färg i vissa hörn som färgen inte tagit på och efter det blev det som om det alltid hade varit mörka golv i lägenheten.
    Fick även en färgpenna i samma kulör om jag skulle få jack i golvet. Eftersom vi har ett massivt lamell ekparketgolv så tog inte färgen i alla skarvar på längden vilket gjorde att man ser lite tydligare skarvarna mellan eklamellen. Vi valde att lägga i färg med golvpennan på dessa ställen det var mer tydligt på och det flöt väldigt bra ihop efter det.

Jag kan varmt rekommendera Pj parkettgolv. De var lite dyrare en andra firmor men det är också certifierade för trygga anställningsvillkor och de kände jag vägde tyngre. Det hav också en pricksäker offert som sen blev lite billigare endå eftersom det gjorde en kontrolllmätning av kvm innan som jag hade räknat fel på.
    Det uppskattades väldigt mycket att det är ett ärligt och seriöst företag. Dessutom har det verkligen hållit vad de har lovat hela vägen.
    2022-08-10 Insamlad av företaget
    Fick en bräda utbytt i mitt parkettgolv.
    Gick snabbt och det blev perfekt.
    Mycket nöjd.
    2022-06-29 Insamlad av företaget
    Vi valde att slipa furugolv och ekgolv från 40 talet. Dem var tydliga med vad vi kunde förvänta oss för resultat då golven var såpass gamla. Offerten stämde bra överens med vad vi betalade. Under hela processen besvarades alla frågor vi hade inom rimlig tid. Är så glad över att vi anlitade Pj parkettgolv.
    2022-06-27 Insamlad av företaget
    Jag anlitade PJ Parkettgolv för att riva mitt gamla golv och lägga ny stavparkett i hela lägenheten. I den första telefonkontakten upplevde jag dem som lite tvära, men det var nog bara hantverkartugget. :) Allting löpte på väldigt smidigt. Det var lätt att komma i kontakt med dem, tidsplanerna hölls precis och slutpriset blev till och med lite lägre än offererat. Man såg på verktygen att det här var golvläggare som kunde sina saker och jag är oerhört nöjd med resultatet!
    2022-06-27 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande och ett väl utfört jobb. Jag fick hjälp att slipa mitt köksgolv i ekparkett som var slitet och det blev superfint.
  • Tobias H
    2022-06-11 Insamlad av företaget
    Snabb golvläggning med förväntat resultat till överenskommet pris.
    2022-06-05 Insamlad av företaget
    Anlitade PJ Parkettgolv AB och är väldigt nöjd.
    Snabb återkoppling, trevligt bemötande och jobbet blev klart på utsatt tid med jättefint resultat.
    2022-06-05 Insamlad av företaget
    Mycket nöjda med resultatet.
    Kontakterna och planeringen av jobbet fungerade bra.
    Prisvärt.
    Slipning och lagning av Årstaparkett.
    2022-06-02 Insamlad av företaget
    Snabbt snyggt och damm fritt. dvs behövde inte städa på några ytor efteråt. jätte skönt. TACK
    2022-06-02 Insamlad av företaget
    Jättefint bemötande. Perfekt utfört jobb! Rimligt pris.
    2022-05-01 Insamlad av företaget
    Vi är väldigt nöjda med hela processen.

Från bokning till slutresultat.

Kan varmt rekommendera PJ parkettgolv!

/Philip
    2022-04-30 Insamlad av företaget
    perfekt service, de tog hand om allt i tid, höll oss informerade hela vägen.
    2022-04-29 Insamlad av företaget
    Allt från bokning,kontakt till färdigt golv var toppen!
  • Madeleine B
    2022-03-23 Insamlad av företaget
    Mycket trevligt bemötande och snabba svar vid all kontakt. Proffsigt utfört och höll tidsplanen. Rekommenderas!
    2022-03-23 Insamlad av företaget
    Mycket bra och snabb service, proffsigt!
    2022-03-21 Insamlad av företaget
    Bra och snabbt! Anlitat dem två gånger u.a
    2022-03-21 Insamlad av företaget
    Slipade och vaxade hela lght:en, riktigt bra
    bemötande och proffsigt utfört!
    Hur bra som helst.
    2022-03-21 Insamlad av företaget
    Ekparkett i holländsk mönster blev slipat och behandlat med hårdvaxolja. Även reparation av delar av golvet genomfördes. Bra kommunikation inför och under arbetet. Resultatet vart över förväntan.
    2022-02-24 Insamlad av företaget
    Jättebra pris och bra dialog. Slutresultatet blev dessutom över förväntan.
    2022-02-21 Insamlad av företaget
    Mkt bra och seriöst bemötande,
    Bra utfört jobb och resultat.
    De kunde sin sak.
    Allting gick väldigt smidigt
    2022-02-08 Insamlad av företaget
    Allt fungerade och slutresultatet blev toppen.
    2022-02-07 Insamlad av företaget
    Väldigt hjälpsamma när man besöker deras showroom. Sedan slipade och behandlade de vardagsrummet och hallen på ~50 kvm med mycket bra resultat. Rekommenderas varmt!
    2022-02-07 Insamlad av företaget
    Superbra, smidigt och väldigt fint resultat.
    Allt enligt tidsplan och offert.
    Vi slipade ekparkett i större delen av lägenheten, pigmenterade och hårdvaxade golvet chokladbrunt.
    2022-02-07 Insamlad av företaget
    Andra gången vi anlitar för golvslipning, perfekt resultat
    2022-01-26 Insamlad av företaget
    Mitt golv blev så fint och exakt som jag ville ha det! Fantastiskt öga för detaljer - ett riktigt hantverk. Är jättenöjd och kan starkt rekommendera!
    2022-01-19 Insamlad av företaget
    Installation av fiskbensparkett i ek på befintligt furugolv.

Bra bemötande, trevlig personal och vid behov lätt att få telefonkontakt.
    Arbetet utfört inom angiven tidsram och med mycket gott resultat.
    Kan varmt rekommendera PJ Parkettgolv AB.
    2022-01-18 Insamlad av företaget
    Genomgående trevligt och professionellt bemötande.
    Har köpt golvläggning i lägenhet där arbetet utförs i tre faser på mitt önskemål.
    Tydlig och snabb kommunikation både gällande offert och frågeställningar om arbetet. Golvläggningen (hittills fas 1) genomfördes på tid och enligt plan med perfekt resultat.
    2021-12-28 Insamlad av företaget
    Väl utfört arbete och jag är nöjd med resultatet. Kan tänka mig att anlita dem igen.