Läs vad 140 Läs vad Golvslipning
2020-12-20Insamlad av företaget
De var relativt snabba på att återkoppla om mitt ärende och var tydliga med offerten samt hur lång tid det skulle ta. Den person som utförde arbetet var mycket trevlig och behjälplig i att besvara mina frågor och förklarade enkelt och tydligt saker som jag behöver tänka på för att ta hand om golvet. Jag uppskattar även guiden som företaget skickar med om hur man bäst sköter om olika typer av golv.
2020-12-17Insamlad av företaget
Det gick snabbt och blev fint. Trevlig hantverkare som utförde jobbet. Lite färgskrap på en golvsockel, vi hade dock blivit förvarnade att detta kunde hända, när vi frågade. F ö utmärkt.
2020-12-16Insamlad av företaget
Golvslipning och superbra vaxbehandling som ljusbehandlades så att jag kunde flytta in i rummet redan samma dag. Snabbt arbetat, väldigt fint och noggrant utfört arbete. Trevlig inlyssnande Andre gjorde jobbet. TACK 🤩
2020-12-16Insamlad av företaget
Fantastiskt bra resultat. Golvet är som nytt. Trevligt bemötande och höll tiden och offerten.
2020-12-14Insamlad av företaget
Det var några små märken som vi vile få korrigerade och det fick vi snabbt ordnat.
2020-12-14Insamlad av företaget
Slipning och lackning av 3st parkettgolv som vart bättre än nytt.
2020-11-13Insamlad av företaget
Jag har beställt golvslipning med behandling hårdvaxolja av lägenhet. PJ Parkett var enkla att kommunicera med, proffsiga, rådgivande och tillgängliga. Dessutom kunde de göra jobbet snabbt. Super service! Tack för ett mycket väl utfört jobb! Kommer inte tveka att anlita er igen om det blir dax.
2020-11-12Insamlad av företaget
Vi hade en liten golvslipnings beställning som var lite speciellt utmanande på sitt vis. De tog emot vår förfrågan med intresse och engagemang. Slipningen själv gick snabbt och proffsig. Överallt är vi jättenöjda!
2020-11-12Insamlad av företaget
Slipning av invändig trappa.
Trevligt och proffsigt bemött.
Kompetenta och kunniga.
Ett utmärkt arbete och kontakt genom hela processen!skrev om