Bra arbete och trevlig personal.
297 omdömen om Golvslipning
Hej Gerd Trevligt att höra att du är nöjd med vårt arbete hemma hos dig och stort tack för ditt fina omdöme
Bra och snabba, vi är supernöjda med resultatet. Flexibla och kunde trycka in oss trots kort varsel. Kommer använda PJ Parkettgolv igen.
Hej Paul Härligt att höra att ni är nöjda med slipningen hemma hos er. Ni är mycket välkomna att återkomma i framtiden. Tack för det fina omdömet. :-)
Väl utfört arbete, på professionel nivå
Hej Helen Trevligt att höra att du är nöjd med vårt arbete och stort tack för ditt fina omdöme.
Bra service, kom på utsatt tid, gjorde ett bra jobb. Inget att klaga på!
Hej Joakim Trevligt att höra att ni är nöjda. Tack för det fina omdömet. :-)
Professionellt bemötande, bra rådgivning och mycket bra genomfört arbete. Ingav förtroende från första stund och genom hela processen. Resultatet blev mycket bra och kostnaden inom ramen för offert.
Hej Urban Stort tack för det fina omdömet och för att du utförligt skrivit om hur din upplevelse varit från första kontakt till färdiga golv.
Bra och fint utförande av slipning av gammalt 70-tals vardagsrumsgolv. Rekommenderas!
Hej Petter Trevligt att ni blev nöjda med slipning och behandlingsresultatet av ert något äldre parkettgolv. Tack för omdömet :-)
PJ hjälpte oss med slipning och hårdvaxning av tidigare målade golv, vi är mycket nöjda med utfört arbete och resultat. Vi hade bra och trevlig kommunikation från beställning till slutförande. Rekommenderas varmt!
Hej Anna Härligt att ni är nöjda med bemötande oh resultat efter slipning/behandling. Stort tack för det fina omdömet och rekommendationen.
Fantastiskt bra! Trevlig och kompetent personal. 5/5!
Hej Emre Stort tack för det fina betyget på arbete och golvslipare :-)
Bra snabb återkoppling med offert. Vi blev nöjda med resultatet - båda snyggt lagat av en lite vattenskada och slipning. Golvet blev som nytt
Hej Karin Trevligt att höra att ni blev nöjda med resultatet. Tack för fina betyget.
Bokningen var smidigt och uppdraget gjordes snabbt och professionellt.
Hej Luise Tack för ditt fina omdöme :-)