Riksakuten

Apelbergsgatan 48, 111 37 Stockholm — Visa karta

2.0 i betyg av 3 rekommendationer

Läkarmottagningar nära Riksakuten:

Wedin & Söderberg

Wedin & Söderberg

36 recos
Hammarby Allé 32, STOCKHOLM
Hos oss är synundersökningen och det personliga bemötandet i fokus. Vi erbjuder ... Läs mer ›
Wedin & Söderberg
Magdalena S:
Toppen från början till slut! Även nöjd med mina linser som blev resultatet av min synundersökning.
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 3 kunder tycker om Riksakuten

 • H K
  H K skrev om Riksakuten
  Skulle vaccinera min dotter som har äggallergi för TBE. Jag upplyste sjuksköterskan om äggallergin, att den var måttlig och att tidigare vaccinationer inte har medburit några problem. Enligt rekommendationerna från Smittskyddsinstitutet är det endast vid svår äggallergi som man ska hänvisa till en allergimottagning. Eftersom det var stressigt vid den aktuella tidpunkten så tror jag att sjuksköterskan inte ville ägna lite tid till att låta min dotter vara kvar för observation (vilket är brukligt) utan drog till med rövarhistorier som att TBE-vaccinet innehåller mycket bovint serumalbumin och att det är "mycket tuffare" än MPR-vaccin. Detta är ju helt felaktiga uppgifter, vilket jag påtalade för sjuksköterskan men det var fortfarande "nä, men vi får inte ge vaccin".

  Aldrig mer CityAkuten för vår del!
  gillar detta
 • Emma K
  Emma K skrev om Riksakuten
  Fick allvarliga smärtor och domningar i mina armar och hamnade hos derast "specialist". Specialist i det här fallet innebär att doktorn klämmer 4sek och sen skriver ut voltaren eller diklofenak och rekommenderar vila i 2v. Hjälpe precis ingenting och jag tappad massor av viktig arbetstid! När min pojkvän senare fick problem med en helt domnad, förlamad axel var det exakt samma undersökning och kur, och givetvis verkningslöst. Hamnade sedan hos min proffsiga naprapat som gjorde mig frisk och arbetsför på 2 dagar, och min kille som jag skickade till samma klinik (backbone)fick direkt en tid hos neurolog efter ett besök hos honom! det visade sig vara en "kvävd" muskel som behövde rehabilitering. Man gjorde även en grundlig udersökning för att kunna utesluta MS. Möjligt att det finns andra läkare där som gör ett jättebra jobb, men jag har här bara bedömt min egen erfarenhet.
  gillar detta
 • Nils v
  Nils v skrev om Riksakuten
  Cityakuten är ett synnerligen välplanerat maskineri som har kapaciteten att snabbt ge vård åt stora mängder patienter. Jag var där med en krossad häl och fick snabbt hjälp med diagnos, röntgen och ordination trots en lång kö. Vill man ha snabb och effektiv hjälp för smärtor och sjukdomar som ej är livshotande är detta en väldigt bra lösning. Visst, det blir stundtals lite förvirrat om vart man ska härnäst i "processen" att gå från läkare till läkare men det fungerar bra mycket bättre och snabbare än de flesta andra vårdinstitutioner i landet.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Apelbergsgatan 48, 111 37 Stockholm
Kategorier