Sabbatsbergs Ögonlaser

Sabbatsbergs Ögonlaser

4.9 / 5 baserat på 42 omdömen
Välkommen till Sabbatsbergs Ögonlaser!

Har du problem med närsynthet, översynthet eller astigmatism?
Öppna dina ögon för den säkraste metoden på marknaden - lasek/no cut. Vi rättar till dina synfel.
Inga behandlingar på löpande band - vi ser varje kunds bästa och svarar utförligt på respektive frågor.

Vi erbjuder:
- 24/7 service för dig som genomgått behandling
- Läkemedel och solglasögon
- Säker ögonlaser i enlighet med Lasek/no cut
- Gratis efterkontroll
- Kostnadsfri förundersökning av behandlande ögonläkare
- Samma specialistläkare varje gång

Känner du att du vill veta mer och har frågor eller funderingar. Hör gärna av dig så får du veta vår ärliga mening - I en bransch där transparens är A och O.

Utmärkelser

Läs vad 42 kunder tycker om Sabbatsbergs Ögonlaser 2

Skriv ett omdöme
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2022-10-29 Insamlad av företaget
  Mycket bra! De är så trevliga och kunniga. Rekommenderar stort.
  Tack! Alltid lika kul att höra. Trevlig helg! Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2022-10-27 Insamlad av företaget
  Efter utförd behandling som nu har gått 6 månader slipper jag glasögon. Dr Axel Åhrberg är en erfaren och är väldigt lätt att ha göra med. Rekommenderas
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2022-05-28 Insamlad av företaget
  Gjorde en Trans-PRK operation hos Axel och Eivor februari 2022.
  Vet inte i vilken ände jag ska börja annat än att jag har varit så otroligt nöjd med resultatet och bemötandet från både Axel och Eivor.

  Har länge velat göra en operation för min närsynthet (-2.75 och -2.5 på respektive öga), men det tog ett par år innan jag hade samlat tillräckligt med mod för att våga gå igenom processen. Eivor har varit tålmodig mitt mailbombardemang och svarat på alla frågor lugnt och sansat.

  Operationsdagen gick också väldigt bra. Jag var riktigt nervös, men fick lite lugnande och fick hålla Eivors hand under själva operationen som bara tog par minuter per öga.

  Dagarna efter var inte roliga, kunde inte öppna ögonen första 2.5 dygnen. Svårt att hitta någon liknelse, men att någon står och kastar sant i ögonen så de bränns är väl de närmsta jag kommer, iallafall första två dagarna.
  Dropp och bedövning hjälpte, rekommenderar att du inte gör detta själv, utan du vill ha någon med dig hemma de första dagarna för att hjälpa med mat, ljudböcker och medicinering.

  Var riktigt ljuskänslig och såg suddigt första veckorna. Var sjukskriven en vecka och kunde sedan jobba med läsglasögon, även fast de gick lite långsammare och jag blev snabbt trött av att titta på skärmar.

  Nu så här efter 3.5 månader ser jag perfekt, långt över förväntan! Är fortfarande lite ljuskänslig och ser sämre i mörkret, men det har blivit bättre med tiden. Fått höra att de kan ta upp till ett år innan synen är helt stabil.

  Bästa pengarna jag spenderat, om du funderat på detta så kommer du inte ångra dig!
  Tack för tydlig förklaring över förloppet. Vi ses väl när det gått 1 år. Trevlig sommar! Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2022-02-23 Insamlad av företaget
  Mycket nöjd med resultatet såhär 3månader efter operationen. Jag såg -8,5 innan och nu ser jag 1.0 och har inte haft några problem. Det var riktigt skönt att kasta linser och glasögon!!
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2021-12-07 Insamlad av företaget
  Gjorde LASEK hos Dr Axel Åhrberg och Eivor i augusti. De gav redan från börjat ett proffesionellt och betryggande bemötande. Hade tidigare -7 samt brytningsfel, ser idag nästintill perfekt och kunde inte vara mer nöjd med resultatet. Själva operationen gick snabbt och smärtfritt, dock med tre dagar av stundtals rejäl smärta för mig. Något suddig syn ett par veckor efter, lite besvärligt att studera (mycket läsning) men det var helt klart överkomligt och i slutändan värt besväret då jag idag ser bättre än någonsin.

  Alla mediciner och smärtstillande som behövs fås på plats med undantag för Ipren och Alvedon, väldigt skönt att slippa handla allt själv. Det var bara för mig att komma dit så tog Eivor och Dr Axel Åhrberg hand om resten. Jag kände mig mycket trygg i deras händer. Eivor är mycket snabb på att svara på frågor per mail och fanns alltid nära till hands när jag hade funderingar både innan och efter behandling.

  Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med mitt val av klinik och kommer gladeligen rekommendera Sabbatsbergs ögonlaser till vänner och familj som funderar på att göra en laserbehandling. Ser fram emot min 3-månaders kontroll och rekommenderar varmt Dr Axel Åhrberg och Eivor till alla som går i laser-tankar!
  Tack! God Jul och Gott Nytt År! Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2021-10-31 Insamlad av företaget
  Korrigerade synen den 16:e juli 2021. Hade innan dess länge funderat över att genomgå en behandling, men tog steget först efter att jag inte kunde erbjudas en plats i lumpen på grund av min närsynthet som låg på -2 i bägge ögonen.

  Från allra första början fick jag ett professionellt och trevligt bemötande av både Eivor och Axel. De gick igenom hela processen i detalj och svarade på de frågor jag hade att ställa. Efter en snabb undersökning fick jag grönt ljus för behandling. Ingreppet med ögonlasern tog som högst 5-6 min och var helt smärtfritt (i och med att jag fick smärtstillande ögondroppar). Ca. 30 minuter efter stängdes ögonen (som väntat) av ren reflex och jag förblev "blind" de närmaste tre dygnen. Smärtan jag upplevde under de första timmarna var vid vissa tillfällen outhärdligt, men det gick med tiden över.


  Efter den tredje dagen kunde jag sakta men säkert börja öppna ögonen igen. Varefter synen blev bättre för varje dag som gick. Nu efter tre månader är synen nästintill perfekt. Har upplevt mig vara i trygga händer under hela processen.

  Rekommenderas starkt! Ett stort plus med tillgången till återbesök och hjälp via telefon och mejl ifall det nu skulle behövas.


  Mvh,
  Johan
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2021-03-27 Insamlad av företaget
  I had laser surgery for near-sightedness done last year with Sabbatsbergs Ögonlaser.
  Before I had the surgery, my eyes were about -9, and now I can see clearly without any glasses or contact lenses.

  Eivor and Dr. Åhrberg made me feel like I could trust them with my eyesight.
  From the beginning they were very clear about what I could expect from the surgery, and during the checkup to see if my eyes were suitable for the procedure, he took the time to tell me what he was looking for with the tests and why.
  There were no surprises, and the post-surgery care package contained all the medication needed for safe recovery with detailed instructions on what to do and when, and a pair of sunglasses.

  Eivor was also very quick to respond to any questions I had via email; I didn't have the need to call. They were also very accommodating and conducted the whole process in English.
  Thank you! Hope you'll have a Happy Easter Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2020-12-07 Insamlad av företaget
  Supertrevligt bemötande före, under och efter min operation!
  Jag hade önskat något längre tid för att betala fakturan då jag fortfarande hade svårt att läsa email vid sista betalningsdagen. I övrigt väldigt bra och professionellet!
  Tack! Tar till mig din upplevelse om fakturan. Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2020-10-03 Insamlad av företaget
  Väldigt proffsigt bemötande och jag är mycket nöjd med slutresultatet!
  Tack för fint omdöme. Välkommen på 1års-kontrollen. Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2020-09-09 Insamlad av företaget
  Rekomenderar starkt! Mycket bra bemötande!
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2020-03-08 Insamlad av företaget
  Jag kan varmt rekommendera Sabbatsbergs ögonlaser! Fick stort förtroende för Dr Axel Åhrberg direkt och all information och stöd jag behövde före och efter behandlingen. Såhär ett år senare är jag så glad och tacksam över att jag genomförde behandlingen. Det är toppen att slippa glasögon och jag har inte haft några problem efteråt. Känns också jättebra att jag valde den här metoden (och inte den snabbare Lasik, där de lyfter på hornhinnan och lägger tillbaka den) eftersom att ögonen, nu när de har läkt, är ”desamma” som tidigare och att allt har växt ut naturligt och sitter fast ordentligt. Det var också viktigt för mig att behandlingen utfördes av en erfaren ögonläkare.
  Tack för fin rekommendation. Alltid lika kul att få. Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2020-03-06 Spontant omdöme
  Stort tack till Sabbatsbergs ögonlaser för att jag nu slipper linser och glasögon!
  Väldigt professionella och trevliga!
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2020-02-22 Insamlad av företaget
  Personligt och trevligt bemötande! Kände mig mycket trygg och väl omhändertagen när jag gjorde min laseroperation.
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2020-02-12 Insamlad av företaget
  Gjorde en laserbehandling av båda mina ögon, från konsultation till behandling och uppföljning har gått bra. Nu har jag 100 %-ig syn!

  Erfaret team som tar hand om en och pedagogiskt berättar om de olika delarna i processen. Därtill att de är tillgängliga och man får snabb svar på sina frågor. Rekommenderas varmt!
  Tack! Ses på 1-års om du vill. Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-12-20 Insamlad av företaget
  Mycket trevligt bemötande! Dem är extremt kunniga och duktiga på sitt område. Supernöjd med resultatet!
  Tack önskar dig en God Jul och Gott Nytt Åe! Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-12-16 Insamlad av företaget
  Jag är väldigt nöjd! Så skönt att slippa glasögon! trevlig och professionell bemötande av företaget. Kände mig väldigt trygg från första mötet! Rekommenderar stort om ni vill operera ögonen!
  Tack för fin rekommendation. God Jul på dig Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-12-13 Insamlad av företaget
  Ögonopertion närsynhet, resultat över förväntan.
  Gilla
 • Stefan A
  skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-10-03 Insamlad av företaget
  Jag hade brytningsfel och såg varken bra på nära eller långt håll, dom var väldigt trevliga och proffesionella . En noggrand undersökning först och sen så bokade jag ett datum. Allt gick jätte bra och nu runt 6månader så gick jag och kollade min syn och hade full pott 😀. Kan starkt o varmt rekommendera detta.!
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-08-22 Spontant omdöme
  Mycket bra och professionellt bemötande. Väldigt specifika och bra råd och utelämnade inget. Snabba undersökningstider och operationstider.
  Tack! Ta vara på småbarnstiden, den går jättefort. Du vet var vi finns om du undrar något mer. Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • Svante F
  skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-06-30 Insamlad av företaget
  Bra och personligt bemötande. De lyssnade till mina behov och gjorde en anpassad laserbehandling av mina mycket närsynta ögon som gav det resultat jag hade hoppats på. Som 55 åring har jag nu ett liv utan glasögon, utom vid bilkörning, särskilt vid dåliga ljusförhållanden.
  Själva behandlingen gick snabbt och var mindre besvärlig än jag trodde, efter 2 dygn kunde jag öppna ögonen, och 3:e dagen var jag igång på riktigt igen med träning och arbete. Hög ljuskänslighet och andra symptom fanns kvar i ett antal månader men klingade av succesivt.
  Bra support efter behandlingen med råd och nya recept på ögondroppar eftersom jag inte tålde de första.
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-06-29 Insamlad av företaget
  Smidig LASEK-behandling som gick på 10 minuter. En del smärta de kommande 8 timmarna, men fullt överkomligt även utan smärtstillande. Nu har det gått ca 9 månader sen min behandling och jag ser helt utmärkt, över fullgod syn! Inga som helst problem skedde under operation eller läkeprocess.

  Rekommenderar starkt.
  Kul att se i skrift. Trevlig sommar! Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-06-16 Insamlad av företaget
  Jag gjorde en behandling för ca 4 månader sedan och jag är väldigt nöjd med resultatet. Stort tack!
  Alltid lika kul att få fin rekommendation. Trevlig sommar! Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-06-13 Insamlad av företaget
  Utmärkt service och fullt stöd under ingrepp och följande läke-period. Jag ser numera över normal synskärpa och kan inte annat än starkt rekommendera Axel på sabbatsbergs ögonlaser för de med nedsatt syn.
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-05-05 Insamlad av företaget
  Efter min operation fanns de alltid till hands för att svara på frågor eller få hjälp.
  Trevligt bemötande
  Tack för fin rekommendation. Vi tycker det är viktigt att svara snabbt, särskilt efter behandlingen. Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • Klas P
  skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-04-05 Insamlad av företaget
  Otroligt nöjd att jag fick möta och prata med Er på Vildmarksmässan -18. Nu ett år senare med bättre än 20/20 syn så kan jag inte mer än tacka för det väldigt professionella bemötandet och utförandet.

  Tusen tack!
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-03-15 Insamlad av företaget
  Superbra från början till slut!
  Tack för "härlig" rekommendation. Trevlig helg! Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2019-01-10 Insamlad av företaget
  Överväldigad av resultatet efter min ögonlaseroperation. Var rädd innan operationen hur det skulle bli, men är så tacksam för att jag övervann rädslan och genomförde ögonlasern. Personalen var helt fantastiska. Toppbetyg till dem! Klar och tydlig information från dag 1, snabb återkoppling, bra eftervård och trevligt bemötande. Min syn har förbättrats 150%. #ögonlaser#sabbatsbergsögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-12-20 Insamlad av företaget
  Det bästa jag gjort. Helt klart värt det. Eivor & Axel tar väl hand om sina patienter!
  Gilla
 • Daniel K
  skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-11-28 Spontant omdöme
  Mindre klinik som är mycket erfarna, vänliga, kunniga, tillgängliga och tillmötesgående. Specialiserade på LASEK. Rekommenderas för ögonlaseroperation i Stockholmsområdet.
  Tack för det fina omdömet. Alltid lika kul att få det i "svart på vitt" Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-11-25 Insamlad av företaget
  Är fantastiskt nöjd med Sabbatsbergs Ögonlaser! Resultatet är enastående och de har ett väldigt trevligt kundbemötande. Rekommenderar varmt!
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-10-12 Insamlad av företaget
  De är jätteduktiga och jag är nöjd med resultatet!
  Gilla
 • Emma C
  skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-10-07 Insamlad av företaget
  Kompetenta, inger trygghet, bra servise, prisvärda helt enkelt toppklass, mer än nöjd med resultatet, skulle rekommendera dem till alla.
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-10-05 Insamlad av företaget
  Konsultation kring ev laserbehandling av ögonen eller operation/byte av linser. Bemötandet utmärkt. Företagets bemötande över alla förväntningar. Läkaren gedigen erfarenhet. Rak och uppriktig kring mina frågor och funderingar. Ingav stort förtroende. Kommer att följa hans rekommendationer.
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-09-29 Insamlad av företaget
  Mycket professionellt bemötande! Mycket bra instruktioner för eget eftervård. Snabbt svar för att besöka återbesök via mail. Dessutom blev synen perfekt. Klart värt att slippa glasögonen även om operationen kostar en del. Ska man göra operationen i Sverige så är det svårt att hitta bättre ställe än denna skulle jag kunna påstå. Rekommenderas varmt!
  Tack för den fina rekommendationen! Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • Andreas F
  skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-09-28 Insamlad av företaget
  Under hela operationen kände jag mig väldigt trygg. Och även under dagarna som gick efter. Allt som personalen hade berättat för mig som skulle hända, hände! Var aldrig orolig och är otroligt nöjd med resultatet!

  Tack Sabbatsberg Ögonlaser för min syn!
  Alltid lika kul att höra för livet förenklas för er. Trevlig helg! Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-09-28 Insamlad av företaget
  Jag har genomgått ögonlaserbehandling för korrigering av närsynthet och astigmatism. Jag såg riktigt illa utan glasögon och var därför beroende av dessa eller linser, vilket både kostade på ekonomiskt och energimässigt. Jag arbetar själv inom vården som psykolog och har därför vissa krav. Jag har tidigare varit på konsultation hos andra aktörer men har inte fått träffa läkare och då känt mig som på ett löpande band. Hos Sabbatsbergs ögonlaser bemöttes jag med respekt, god kommunikation och flexibilitet. Jag kände direkt förtroende för doktor Axel Holmberg som jag fick träffa vid konsultationen. Han tog sig tid att förklara pedagogiskt och jag kände att jag fick ett personligt bemötande. Jag kände mig trygg i det ingrepp som annars kan upplevas läskigt och såhär 6 månader efteråt har jag så pass god syn att jag skulle kunna bli pilot (!) och min vardag är så himla mycket enklare utan meck med glasögon som halkar ned på näsan eller kostsamma linser som skaver och torkar ut. Jag är så nöjd, att göra detta med den kvalitet som Sabbatsbergs ögonlaser ger och till det modesta priset - är en av de absolut bästa saker jag gjort!
  Så kul att höra att livet blivit så mycket enklare för dig. Välkommen på 1 års kontrollen Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • Jan N
  skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-09-07 Insamlad av företaget
  Laseroperation mot rejäl närsynthet
  Vid en jämförelse med den stora flotta kliniken som var min första kontakt beslöt jag mig för Sabbatsbergs ögonlaser, där jag fick snabbt svar - undersökning efter 2 dagar - och mycket bra bemötande - operation veckan efter.
  P g av min höga ålder (60) och min kraftiga närsynthet (-10,5) så var mina förhoppningar att bli mindre närsynt - bättre helt enkelt.
  Den första tiden efter operationen är tuff - man är väldigt känslig.
  Men efter tre månader hade jag 100% på höger och ett perfekt inställt vänster läsöga.
  Efter 1 år var min syn uppe i mirakulösa120% -
  Och så är det fortfarande - 3 år senare - perfekt syn - inga bekymmer alls.
  Jag bjöd mina 2 barn på operation med samma lyckade resultat.
  Mina varmaste rekommendationer till Sabbatsbergs Ögonlaser
  Mvh Jan Nellerup
  Skönt att du fortfarande är lika nöjd :) Sabbatsbergs Ögonlaser
  Gilla
 • stefan l
  skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-08-29 Insamlad av företaget
  Jag var på en ögon undersökning!
  Jag blev mycket trevligt bemött,dom berättade ur undersökningen skulle gå till
  man kände sig trygg. Jag var lite orolig hur undersökningen skulle gå till,men det gick hur smärtfritt som hälst dom var hur jätte trevliga o bra.
  Om jag skulle någon gång skulle behöva göra en ny undersökning eller operera mej så då skulle jag utan tvekan gå tillbaka till Sabbatsbergs Ögonlaser.
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-08-29 Insamlad av företaget
  Jag gjorde en Lasek/no cut operation på mina ögon och det var det bästa jag gjort i hela mitt liv! Personalen var hur trevlig som helst och kunde svara på alla de miljontals frågor jag hade. Jag var lite nervös innan ingreppet men det gick över väldigt snabb eftersom de var väldigt lugna och professionella. Nu ser jag livet i HD och jag rekommenderar starkt alla som funderar på att göra ett sånt här ingrepp att göra det på Sabbatsbergs ögonlaser!
  Gilla
 • elin l
  skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-08-28 Insamlad av företaget
  Superbra bemötande! Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera Sabbeatsbergs ögonlaser!
  Gilla
 • skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2018-08-28 Insamlad av företaget
  Härligt utan glasögon o ingen värk efter. Proffsigt bemötande. Rekommenderas!
  Gilla
 • Inger G
  skrev om Sabbatsbergs Ögonlaser
  2016-12-28 Spontant omdöme
  Kan å det varmaste rekommendera denna ögonklinik. Varmt och personligt bemötande. Lätt att få kontakt både per mejl och telefon. Tydlig information. Rimligt pris. Proffsigt omhändertagande både vid undersökning och operation gjorde att man kände sig trygg. Efteråt fick man en färdig "goodie bag" med solglasögon och alla nödvändiga mediciner för eftervården, inkl smärtstillande, salva och ögondroppar, samt ovanligt tydliga instruktioner. Och telefonnummer till sköterskan som man kunde ringa när som helst om man hade frågor! Själva laseroperationen var förstås irriterande för ögonen (som sprutade floder av tårar ett dygn efteråt) men det gick ganska fort och gjorde inte ont. Sedan tog det, precis som förvarnats, en full månad innan man började se bra, men nu ser jag bättre än någonsin. Helt fantastiskt! Kunde inte vara mer nöjd.
  Gilla