Sakkes AB Stockholm

A part of Sakkes AB www.sakkes.se
  • BadgeNineYears
4.6
Call 08-509 226 32 Share

Välkommen till Sakkes AB! Vi på Sakkes AB kallar oss proffs på balkonginglasning. Ta steget ut på din balkong och in i ett helt nytt rum. Inred som din egen regnskog, läshörna bärträdgård, fikaplats eller kanske ett yogarum. Varför ska du då välja oss? Innan påbörjat arbete kommer vi alltid hem till dig för att lyssna på...

915 omdömen om Sakkes AB Stockholm

Sedan starten hos Reco 2018

Hanna I
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Bra service överlag. Teamet arbetade med stort engagemang, och monteringen gick snabbt och blev klar i tid. Finansieringsalternativen kunde ha förklarats tydligare. Glaspartierna känns lättare att skjuta än hos andra företag vi jämförde med, men upplevelsen är i övrigt ungefär densamma trots det något högre priset. Barnen tycker att handtaget för att öppna balkonginglasningen är lite svårt att använda.

Norbert S
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Upplevde det som att de var professionella i sitt bemötande. Installationen av inglasningen gick också bra och smidigt. De stannade kvar lite längre för att göra klart installationen samma dag, istället för att förhala det till nästkommande dag.

Raija V
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Jobbet gick snabbt och resultatet blev mycket bra.

Andrew M
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Jätteduktiga och kunniga människor. Snabb service och bra kommunikation.

Johan H
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Bra bemötande och snabb montering.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Johan! Kort men mycket uppskattat att få läsa. Jag är glad att du är nöjd med både bemötandet och arbetet som utfördes. Med vänliga hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Björn S
Wrote about Sakkes AB Stockholm

I stort ett fint jobb, trasslade med leverans av glas vilket ledde till 2 montagetillfällen istf ett. Tog någon vecka eller 2 innan allt var på plats. Nu när det är klart så njuter vi av vår nya fina Balkong.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Björn för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Även om det uppstod utmaningar med leveransen är jag glad att vi kunde få allt på plats till slut och att ni nu uppskattar er nya balkong. Tack för ert tålamod och förtroende! Hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Donna-maria M
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Fick en jättebra och smidig service av Fredrik som jobbar här! Skulle alla dagar i veckan rekommendera både honom och företaget!

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Donna-Maria! Det var trevligt att få träffa dig och hjälpa till. Jag är glad att du är nöjd med servicen och uppskattar verkligen din rekommendation. Sådana omdömen gör arbetsdagen lite extra rolig! Hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Hans E
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Bra kommunikation med handläggare inför beställning. Noggrann mätning av balkongen så passningen blev mycket bra. Bra kvalitet på monteringen av duktiga installatörer.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Stort tack, Hans! Vad roligt att höra att du uppskattade både processen och hantverket. Jag ska även föra vidare dina fina ord till våra montörer. Tack för att du valde Sakkes! Vänliga hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Jan A
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Det fungerade perfekt från beställning till uppmonteringen av balkonginglasningen. Inglasningen av balkongen blev mycket bra, fick i princip ett rum till, m a o är jag mycket nöjd och belåten.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack snälla Jan! Jag blir väldigt glad över att läsa ditt omdöme. Att få ett extra rum att njuta av är en av de stora fördelarna med en inglasning. Njut av din balkong! Allt gott, Joakim Broström Sakkes AB

Ingegerd G
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Jag är nyinflyttad och hade beställt inglasning av min balkong av Sakkes i Sthlm.. jag blev mycket positivt överraskad när leveransen kom redan 4 dagar efter inflyttningen. Installationen genomfördes snabbt och eleganta av ettpar trevliga montörer. Både glas och gardiner fungerar utmärkt. Så jag är helnöjd och kan rekommendera Sakkes i Sthlm. Ingegerd

Svar från Sakkes AB Stockholm

Stort tack, Ingegerd! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både leveransen, montaget och slutresultatet. Att du dessutom vill rekommendera oss vidare betyder väldigt mycket. Tack för de fina orden! Vänliga hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Leena H
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Vi är jättenöjda. Det var ett mycket proffsigt arbete, det finns ingenting att klaga på. Patricia var mycket trevlig att ha att göra med!

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Leena! 😊 Dina fina ord gjorde mig verkligen glad. Det har varit väldigt trevligt att få hjälpa er, och jag är så glad att ni är nöjda med resultatet. Tack för förtroendet! Varma hälsningar, Patricia L Sakkes AB

Camilla M
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Väldigt nöjd med min inglasade balkong - mycket hög kvalitet och lätt att öppna och stänga glaspanelerna! Personalen är både trevlig och professionell och svarar på frågor snabbt. Fem stjärnor från mig!

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack snälla Camilla för ditt fina omdöme! 😊 Det gör mig väldigt glad att höra att du är nöjd med både kvaliteten på inglasningen och servicen längs vägen. Tack för de fina orden och för dina fem stjärnor! Vänliga hälsningar, Patricia L Sakkes AB

Anders K
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Vänligt o trevligt bemötande från alla inblandade personer genom hela processen. Superkvalitet på inglasningsmaterialet och duktiga montörer som utförde själva montaget. Jätteglad att jag valde Sakkes, rekommenderar verkligt produkten o människorna som jobbar med den. Tack o heja Sakkes

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack för de fina orden, Anders! Det är extra roligt att höra att du är nöjd med hela upplevelsen, från första kontakt till färdig inglasning. Dina ord ger energi till hela vårt team. Tack för att du valde Sakkes! Hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Irene M
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Snabbt och smidigt uppförande på endast 1 dag av min inglasade balkong med glastak👌✨️

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack för de fina orden, Irene! Det värmer att höra att du är nöjd med både arbetet och resultatet. Nu hoppas vi att du får många härliga stunder på din nya balkong! Allt gott, Joakim B Sakkes AB

Joel E
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Trevligt folk med bra bemötande. Bra arbete, snabbt och smidigt.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Joel för ditt fina omdöme! Det gläder mig att höra att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Att processen upplevdes som snabb och smidig är precis det vi strävar efter. Tack för förtroendet! Allt gott, Joakim B Sakkes AB

Ing-Marie P
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Har blivit väl bemött av Sakkes personal Jag hade krav på en komplett inglasning av balkong vilket uppfylldes till fullo Jag känner mig nöjd och rekommenderar gärna Sakkes till grannar som vill ha inglasning med kvalitet o service.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Ing-Marie! 😊 Det har varit ett nöje att få hjälpa dig, och jag blir extra glad över att höra att du är så nöjd med slutresultatet. Tack för de fina orden och för att du gärna rekommenderar oss vidare! Varma hälsningar, Patricia L Sakkes AB

Fanny S
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Perfekt! Bra kommunikation från början till slut. Snabbt montage! Tusen tack till Patricia! :)

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Fanny! 😊 Det har varit jättekul att få hjälpa dig, och jag är så glad att du är nöjd med både processen och resultatet. Tack för de fina orden och för ditt förtroende! Varma hälsningar, Patricia L

Nasibakhon Y
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Vi är verkligen jättenöjda med inglasningen av balkongen! Det blev så fint och mysigt, och det känns som att vi har fått ett extra rum att använda under större delen av året. Inglasningen skyddar dessutom mot vind och regn, vilket gör balkongen mycket mer användbar och trivsam. Vi är väldigt glada över resultatet.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Nasibakhon! 😊 Det är precis sådana här omdömen som gör vårt arbete så roligt. Att få höra att balkongen blivit en mer trivsam och användbar del av hemmet betyder mycket för oss. Tack för att ni valde Sakkes! / Teamet på Sakkes

Elin H
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Arbetet blev bra utfört, snabb återkoppling vid frågor och fin uppföljning efter installation av inglasningen. Sätter även ett stort plus för snabb hantering när behov av efterjustering uppstod.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack för de fina orden, Elin! Jag är glad att du är nöjd med både arbetet och uppföljningen. Att kunna hjälpa till snabbt när något behöver justeras är en viktig del av vår service. Hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Elisabeth S
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Hej, i början var det lite svårt och komma fram till ansvarig person. Försökte ringa flera gånger tills jag fått tagit på den rätta. Vilka förväntningar? Ja, hade inte upplevt det tidigare . Har inte haft inglasad balkong , nu har jag det. Känner mig lite instängd men det går över, man måste vänja sig, jag tror det blir skönt med inglasad balkong. Annars personalen var trevliga och det var fint och lugnt bemötande . Tack för hjälpen.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack snälla Elisabeth för ditt omdöme! 😊 Jag uppskattar att du delar med dig av både det som fungerade bra och det som kunde ha varit smidigare i början. Det gläder mig att du upplevde ett trevligt och lugnt bemötande. Jag hoppas att du kommer att trivas allt mer med din nya inglasade balkong och få stor glädje av den framöver. Vänliga hälsningar, Patricia L Sakkes AB

Patricia B
Wrote about Sakkes AB Stockholm

The service was excellent, before, during and after the glazing. My balcony has a lot of wind since it's on the 10th floor. I was worried about the glass being "wobbly" and noisy because of the wind, but that wasn't a problem at all because they installed a thick glass. I was also worried about overheating during the summer, but it's very easy to open the windows, so that wasn't a problem either. They even called a month after the installation to check if it was working well.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Thank you so much for your kind review, Patricia! It is wonderful to hear that the glazing has met your expectations, especially given the windy conditions on the 10th floor. We are also pleased that the ease of opening the panels has made the balcony comfortable to use during the summer. Thank you for your trust in us, and we're delighted that you appreciated our follow-up after the installation. Best regards, Joakim B Sakkes AB

Bahman D
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Trevligt bemötande och proffesionellt arbete utfört. Tyvärr saknades konkurrens jämföringsmöjlighet

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack för de fina orden, Bahman! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både servicen och resultatet. Tack för förtroendet! Allt gott, Joakim Broström Sakkes AB

Christian W
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Kan rekommenderas Proffsigt bemötande Snyggt montage.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Stort tack, Christian! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Din rekommendation betyder mycket för oss! Vänliga hälsningar, Patricia L Sakkes AB

Barbara M
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Jätte nöjd, både med service och utförd arbete från början till slut. Rekommenderar verkligen Sakkes. All personal är vänligt och till mötes gående alltid redo att hjälpa till och svara på alla funderingar. Särskild Fredrik supper hjälpsam och alltid tillgängligt. Lycka till till företaget Bästa hälsningar Barbara

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack snälla Barbara för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du är nöjd med både servicen och resultatet. Ett extra tack för dina fina ord om mig personligen. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom hela processen. Vänliga hälsningar, Fredrik Sakkes AB

Safiye A
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Jättenöjd med min inglasning. Jag hade inget tak för min balkong, därför inte kunnat använda det utrymmet lika mycket som jag önskat. Han som gjorde inglasningen började med att lägga skyddpapp på golvet fram till balkongdörren, vilket jag uppskattar. Fortfarande imponerad över att han kunde bygga allt själv. Det blev väldigt bra och snyggt. Känns som att man plötsligt fått ett rum till!

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Safiye! Jag tycker om din beskrivning av att det känns som att ni fått ett rum till. Det är precis så många av våra kunder beskriver känslan när allt är på plats. Tack för att du valde Sakkes! Vänliga hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Eva S
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Vänligt bemötande. Förtroendeingivande. Uppfyllde mina förväntningar.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack för de fina orden, Eva! Det är extra roligt att höra att du upplevde oss som både professionella och förtroendeingivande. Tack för att du valde Sakkes! Vänligen, Fredrik B Sakkes AB

Daniel P
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Positive experience from the first visit with Patricia to the installation of the inglasning and usage. Patricia came to our place and explained with a lot of patience all the details about the inglasning (in English to adapt to us). She did not put pressure on us deciding on the spot that day and we could think about the offer carefully and even compare it with others. Finally, we decided for Sakkes, mainly because the offer was competitive and they did most of the inglasningar in our building and some neighbors mentioned...

Svar från Sakkes AB Stockholm

Thank you so much for your detailed and thoughtful review, Daniel! 😊 It was a pleasure helping you throughout the process, and I'm delighted to hear that you felt well informed and supported from our very first meeting to the completed installation. Thank you for trusting us with your balcony glazing project. I hope you enjoy many cozy evenings on your balcony for years to come! Kind regards, Patricia L Sakkes AB

Lars G
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Sakkes har varit både hjälpsamma och kunniga. Exempelvis ordnade de bygglov för vår inglasning och utförde nödvändiga mätningar av balkongen utan fördröjning. Beställning till fabriken i Finland kunde gå iväg innan semestrarna. Själva monaget gick på en dag. En ensam montör fixade detta på en dag, genom att arbeta flitigt utan rast. Allt sammantaget - vi fick vår inglasning så snabbt det bara gick och är mycket nöjda.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Stort tack, Lars! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade både vårt arbete före installationen och montaget på plats. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder. Tack för de fina orden! Bästa hälsningar, Patricia L Sakkes AB

Karin W
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Beställde inglasning till balkongen och fick mycket bra information och förevisning av glasen samt tillbehör. Installationen gick galant. Mycket bra bemötande genom hela processen.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack snälla Karin! Extra roligt att höra att du uppskattade genomgången av alternativen och att resultatet blev som du önskade. Njut av balkongen! Vänliga hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Fatima D
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Tack så mycket! Supernöjd! Extra tack till David!

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack för ditt fina omdöme, Fatima! 😊 Vad kul att höra att du är så nöjd. Vi skickar ditt extra tack vidare till David! /Teamet på Sakkes

Anna A
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Jag fick jättebra hjälp av Patricia och resterande personal på Sakkes genom hela planeringen. Bra kommunikation och dialog. Jag är supernöjd med min inglasning av balkongen!

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack snälla Anna för ditt fina omdöme! 😊 Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom hela processen. Jag är så glad att du är nöjd med både kommunikationen och din nya inglasning. Tack för förtroendet! Bästa hälsningar, Patricia L Sakkes AB

Mary U
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Jag fick riktigt bra hjälp av Sakkes och balkonginglasningen blev toppen! Är väldigt nöjd med mitt val :)

Svar från Sakkes AB Stockholm

Stort tack Mary! Vad roligt att höra att du är nöjd med både processen och slutresultatet. En balkonginglasning ska ge glädje under många år framöver, och vi är glada att vi fick hjälpa dig hela vägen. 😊 Vänligen, Fredrik B Sakkes AB

Anki A
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Snabbt svar på förfrågan. Perfekt leverans, i tid och helt färdigt. Kab inte vara bättre.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Anki! Härligt att höra att allt från första kontakt till färdig leverans motsvarade dina förväntningar. Sådana omdömen gör oss extra stolta 😊 Bästa hälsningar, Patricia L Sakkes AB

Charlotte W
Wrote about Sakkes AB Stockholm

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 allt har fungerat perfekt

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Charlotte för ett omdöme som verkligen sprider glädje! 😃 Vi är stolta över att ha fått hjälpa dig och ännu gladare över att resultatet blev så lyckat. Stort tack för förtroendet och rekommendationen! Med varma hälsningar, Team Sakkes

Lillemor E
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Vänligt, kompetent,inlyssnande och informativt.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Lillemor för de fina orden! Att få hjälpa våra kunder med tydlig information och ett personligt bemötande är något vi brinner för. Tack för förtroendet! Bästa hälsningar, Patricia L Sakkes AB

Martin L
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Sakkes levererade precis vad vi hoppades på. Vi anlitade Sakkes för att glasa in vår balkong, och resultatet blev mycket bra. Redan från planeringsstadiet till själva monteringen möttes vi av ett proffsigt och trevligt bemötande – inga konstigheter, bara raka besked och bra service. Vi bor på en blåsig plats, så inglasningen har gjort stor skillnad. Vår förhoppning är att kunna använda balkongen fler delar av året, och redan nu slipper vi den värsta vinden så fort vi öppnar dörren. Även vår katt Kosmos har gett sitt godkännande...

Svar från Sakkes AB Stockholm

Stort tack Martin för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att vi lyckades leva upp till era förväntningar, från första planeringen till färdigt resultat. Och att även Kosmos har tagit balkongen till sitt hjärta ser vi som ett mycket gott betyg 😄. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Bästa hälsningar, Patricia L Sakkes AB

Vadym Z
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Sakkes monterade balkongen med taket hos oss. Kommunikationen var god genom hela projektet och kvaliteten är ganska hög. Vi är mycket nöjda med resultatet.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Stort tack Vadym för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att ni är nöjda med både kommunikationen och slutresultatet. Vårt mål är alltid att leverera hög kvalitet och en smidig process från start till mål, så det är extra roligt att höra att ni upplevde just det. Med vänliga hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Daniel S
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Inglasningen av balkongen är helt fantastisk. Arbetet är noggrant utfört, allt känns stabilt och lyxigt och resultatet överträffar verkligen mina förväntningar. Glaspartierna är perfekta, öppnas lätt och ger ett modernt, stilrent intryck. Jag är supernöjd !

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Daniel! Vad härligt att läsa din feedback. Att inglasningen känns både stabil, modern och exklusiv är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi hoppas att du får stor glädje av din nya balkong under många år framöver. Allt gott, Joakim B Sakkes AB

Sandra M
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Otroligt nöjd med Sakkes! Från första kontakten till färdigt resultat har hela processen varit smidig, professionell och välorganiserad. Personalen är trevlig, kunnig och lyhörd, och de höll vad de lovade när det gäller både kvalitet och tidsplan. Det märks att de verkligen bryr sig om sina kunder och de följer dessutom upp efter avslutat arbete, vilket uppskattas. Jag kan varmt rekommendera Sakkes till alla som funderar på att glasa in sin balkong. Hög kvalitet, förstklassig service och ett fantastiskt slutresultat.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Stort tack Sandra för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde hela processen som smidig, professionell och välorganiserad. Vi lägger stor vikt vid både kvalitet, service och uppföljning, så det betyder extra mycket att du lyfter just de delarna. Tack för förtroendet och för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Per Erik A
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Allt fungerade från första samtal till montering vi är jättenöjda med SAKKES kan varmt rekommendera dem när ni ska glasa in er balkong.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Per-Erik! Vi blir stolta över att läsa att ni är jättenöjda med er inglasning. Att kombinera personlig service, hög kvalitet och ett smidigt genomförande är precis det vi vill vara kända för. Stort tack för rekommendationen! Allt gott, Joakim B Sakkes AB

Elisabeth H
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Mycket nöjd med inglasningen av balkongen. Tidsplanering och utförandet enligt förväntan.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Elisabeth för de fina orden! En balkonginglasning är en investering som ska skapa både komfort och värde i vardagen, och därför är vi glada att höra att både tidsplanering och slutresultat motsvarade dina förväntningar. Allt gott, Joakim B Sakkes AB

Lena Å
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Jättefint bemött . Bra information Inglasad ballkong med hela dörrar. En öppningsbar dörr blev fel, men en ny dörr är beställd. Är nöjd, har fått ett extra rum.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Lena för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Självklart ska allt bli helt rätt, så bra att vi snabbt kunde beställa en ny dörr. Härligt att balkongen blivit ett extra rum för dig! Allt gott, Joakim B Sakkes AB

Lidija K
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Super nöjd med all kommunikation. Utförandet var super bra och allt gick smidigt till! Tillgängliga dygnet runt och öppna för alla frågor!

Svar från Sakkes AB Stockholm

Stort tack Lidija! Härligt att höra att både kommunikationen och utförandet fungerade så bra. Och extra kul att du lyfter vår tillgänglighet – det är viktigt för oss! 🙌 Allt gott, Fredrik B Sakkes AB

Jessica H
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Fantastisk service, tydlig kommunikation och ett oklanderligt slutresultat.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Jessica! Vad roligt att höra att du är så nöjd. Vårt mål är alltid tydlig kommunikation och ett resultat som håller högsta nivå – härligt att du upplevde just det. Stort tack för förtroendet! Vänligen, Patricia L Sakkes AB

Joachim W
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Bra och smidig inglasning, de höll tider och verkade professionella.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Joachim! Kul att du är nöjd med både smidighet och utförande – precis så vill vi upplevas! Allt gott, Joakim B Sakkes AB

Åke N
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Mycket trevligt bemötande och genomförande både av Patricia som var på hembesök och hantverkar’n som gjorde jobbet på balkongen, med att sätta upp solskydd. Våra förväntningar uppfylldes med råge.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Stort tack Åke för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att både bemötandet och utförandet levde upp till era förväntningar – och till och med överträffade dem. Det är precis den upplevelsen vi strävar efter i varje projekt! Vänligen, Patricia L Sakkes AB

Susanne B
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Jag har redan givit omdöme men jag kopierar och skickar igen. Jag är mycket nöjd med hela processen, från första kontakten till slutfinishen av balkonginglasningen, när bygglovet äntligen godkändes. Trevligt bemötande från alla på Sakkes, väl utfört jobb till halva priset jämfört med vad Nordiska inglasningar skulle ha. Trevligt med återkoppling efter några veckor, jag skulle absolut anlita Sakkes igen 😊

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Susanne för ett jättefint omdöme! Härligt att du är nöjd med både processen och resultatet. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen framöver 😊 Allt gott, Joakim B Sakkes AB

Eileen F
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Upplevelsen med firman Sakkes AB har varit positiv från första till sista kontakten. Bemötandet från personalen var jättebra, och killarna som utförde själva inglasningen var trevliga och gjorde ett proffersionellt och jättebra jobb. Vi njuter nu av en vackert inglasad balkong och tackar Sakkes för det.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Eileen för ett jättefint omdöme! Kul att ni är nöjda med både arbetet och bemötandet. Vi uppskattar ert förtroende! Bästa hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Isak E
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Nöjd med resultatet och bra service.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Isak! Härligt att höra att både resultatet och servicen motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar din feedback! Bästa hälsningar, Fredrik B Sakkes AB

Bafrin R
Wrote about Sakkes AB Stockholm

Professionell och snabb leverans & montering.

Svar från Sakkes AB Stockholm

Tack Bafrin för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med både tempo och utförande. Bästa hälsningar, Fredrik B Sakkes AB