Läs vad 235 Läs vad Handledarutbildning
2021-01-19Insamlad av företaget
Bra och informativ utbildning som genomfördes på ett trevligt sätt.
Väldigt bra handledarutbildning.
Pedagogisk genomgång.
Man fick med sig mycket att tänka på under den egna handledningen.
Bra diskussioner.
Vi kommer definitivt köpa trafikskole utbildning av Saltsjö trafikskolaskrev om -
2021-01-15Insamlad av företaget
Gick handledarutbildingen och blev trevligt bemött av personal. Det var avslappnad och skön stämning under kursen och kursledaren var tydlig, engagerad och besvarade frågor.
2021-01-15Insamlad av företaget
Jag gick handledarutbildningen för B körkort.
Det var ett trevligt bemötande från körskolan. Både innehåll och genomförandet av kursen var givande. Många bra råd att ta med och "arbeta" utifrån.
Kursen gav den trygghet som jag hade hoppats på att känna efteråt.
Jag är helt enkelt nöjd.skrev om -
2021-01-15Insamlad av företaget
Allt var väldigt bra och tydligt. Stor skillnad på ett positivt sätt då vi gick utbildningen på annan trafikskola för 10 år sedan med våra andra barn
2021-01-14Insamlad av företaget
Fungerade bra tydligt det fanns att äta bra information så jag är nöjd
2021-01-13Insamlad av företaget
Jag gick handledarkursen på Saltsjö trafikskola för någon månad sen. Jag har aldrig varit på en trafikskola innan men blev väldigt bra bemött både av receptionist och handledaren/läraren. Tycker det var en mysig stämning och visste inte att det var ett familjeföretag vilket var kul att höra! Det kändes verkligen som att läraren brann för det han gjorde. Jag skulle rekommendera denna körskola och funderar på att fortsätta ta lektioner här.
2021-01-13Insamlad av företaget
Vänligt och personligt bemötande. Ambitiös trafikskola som verkar bry sig om sina elever.
skrev om