Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Sats Sports Club Sweden AB - Sats Hötorget

Sats Sports Club Sweden AB - Sats Hötorget

2.8

4 omdömen om Sats Sports Club Sweden AB - Sats Hötorget

Daniel f
Wrote about Sats Sports Club Sweden AB - Sats Hötorget

Gick dit för att kolla möjligheten att duscha där c:a 2 ggr i veckan efter min morgonlöpning till jobbet. Givetvis skulle jag betala för det men kanske inte ordinarie pris. Fick underliga blickar och ett. -Nej, det går inte. Det blir inget SATS-kort framöver.

Matte
Wrote about Sats Sports Club Sweden AB - Sats Hötorget

Stort gym med en härlig "hardcore/old school"- känsla vilket jag gillar, med lite äldre maskiner. Dåligt med maskiner för underkroppen och ingen riktig benpress-maskin. Olika uppfattning om personalen, en del är trevliga medan andra är nonchalanta och som nämnts tidigare pratar i mobil (!) under sitt receptionspass. Något bättre öppettider än Friskis-gymmen. OTROLIGT irriterande städpersonal som kommer ca 30 minuter innan stängning och börjar städa mitt framför ögonen. Har även hänt att STÄDPERSONALEN (!) frågat om jag var...

ANDREAS N gillar detta
Jakob S
Wrote about Sats Sports Club Sweden AB - Sats Hötorget

Fantastikt gym. Betydligt mer avslappnat än Odenplan och Stureplan. Kanske inte den mest moderna maskinparken, men välhållet och rent och fräscht. Dessutom Kinesis-maskiner och väldigt bra rehabavdelning med sjukgymnaster och naprapat.

ANDREAS N
Wrote about Sats Sports Club Sweden AB - Sats Hötorget

Hyfsad utrustning. Dock har de usla benmaskiner och saknar en benpressmaskin med fria vikter. Mycket stölder och inbrott i skåpen i omklädningsrummen. Nonchalant personal som sitter och snackar i mobiltelefon med pojkvänner under arbetstid och bara väntar på att springa hem såfort de stängt.