Södertälje Bil & Diagnos AB
En del av Car & Diagnostics Sweden AB -
www.jm-bil.se
Välkommen till Södertälje Bil & Diagnos AB. Vi är din bilhandlare och fullserviceverkstad i Södertälje. Hos oss kan du få hjälp med service, reparationer och installationer. Vi är auktoriserade och specialiserade på Nissan-modeller. Vi tar på oss garantiarbeten och jobbar givetvis med originaldelar direkt från Nissan.
I Samarbete med MECA genomför vi dessutom reparationer och service på alla bilmärken. Vi gör felsökningar då vi använder oss av utrustning som kommer från världsledande tillverkare. Utrustningen tillsammans med en konstant uppdaterad servicedata och teknisk information gör att vi har alla verktyg vi behöver för att du ska kunna njuta av ett tryggt och enkelt bilägande.
Självklart använder vi oss av reservdelar som är kvalitetssäkrade och rätt för just din bil. När du lämnar en MECA-verkstad gör du det med en gällande garanti och stämpel i serviceboken.
Varmt välkommen att kontakta oss!
Varmt välkommen att kontakta oss!
Utmärkelser
304 omdömen om Södertälje Bil & Diagnos AB
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Hej alla duktiga på mecka.
Alla montörer alla skrivbords personal mycket duktiga och trevliga.
Jag trivs jätte bra .
Mvh Bo Wallen. -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Jag är nöjd med ert jobb………………………………….
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Bra priser och kunnig personal.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Super bra bemötande, smidigt att hantera frågor med snabbt problem lösning.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Dom var otroligt serviceinriktade och hjälpte mig med att byta en dörr på bilen. Svarade snabbt i telefon och man kände sig verkligen välkommen, killen Micke som hjälpte mig är otroligt kunnig och förklarade vad dom skulle göra med min bil. Rekommenderar dom varmt! Alla var supertrevliga! Vänder mig gärna till dom igen!
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Bra mottagande, just dialog, förslag på extra åtgärder som verkställdes och enkelt lånebils arrangemang .Inga överraskningar vid betalningen. Christer Sandberg
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Personalen är väldigt flexibla, trevliga och kunniga.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Har mina däck på hotellet och blev mycket väl bemött av personal när jag bokade däckskifte. Snabbt och smidigt, god service, helt enkelt , jag är mycket nöjd😊
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Bra och snabb service och kunnig personal
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Alltid väl bemött. Snabb service och bra jobb.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Gott bemötande och fin service med bra förklaringar
Bra jobbat. Trevligt. Jag är nöjd
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Utförde service där dem hade spylt massa olja på motorn.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Bra bemötande i både telefon och på plats.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Snabb hantering och bra feedback
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Jag är nöjd med utfört arbete och om ACn fungerar som den gör nu, nästa sommar, får Ni högsta betyg.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Felsökning 750 kr, ni hittade inget fel. Felet kunde bara hittas av en VW-verkstad enligt er. Felet var lätt att hitta enligt VW, trasig kabel…
Hej.
Blev väldigt trevligt bemött, strukturerad info om tillvägagångssätt och tydlig prisinfo.
Även efteråt blev man tillfrågad om man var nöjd med besöket och reparationen.
Min ac hade gått sönder,
Jag blev bemött som jag förväntat mig, vänligt och korrekt -
——————————————————————————//////://::::://////////:
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Ärliga o raka svar från kundtjänst.
Bilen har gått bättre än innan jag lämnade in den👍🌟 -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Jag blev väl bemött på företaget. Förväntningarna var att fixa ac:n i bilen så att den skulle kyla bättre. Resultatet blev ok men den kyler fortf dåligt på riktigt varma dagar, +30 grader och över.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Jag blev bemött väldigt bra. Lämnade in min bil för framvagnsinställning.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Fantastiskt bemötande och snabb service!
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Blev väldigt bra bemött, bytte däck och bromsar och det blev mycket väl genomfört.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Snabb och jättebra service! Rekommenderas!
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Proffsigt bemötande och de gjorde ett utmärkt jobb med bilen.
Kommer absolut anlita dem igen både för service och annan meck. -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Trevlig personal och snabb hjälp. Skulle boka tid för byte av skivor o klossar fram, fick lämna bilen direkt och hämta några timmar senare. Gratis lånebil fick jag också.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Motorn byttes mot en annan begagnad motor men vi har inte fått reda på hur långt den Motorn gått! Vi har frågat ett par gånger och fått svar att det kan man inte svara på då man inte vet. Hur kan verkstan köpa en motor som man inte vet hur långt den gått när ett pris ska sättas ?! Mycket märkligt och Inger inget förtroende. Antalet mil har betydelse för service och när kamkedjan ska servas/bytas.
Tack för återkopplingen.
Södertälje Bil & Diagnos AB
Du är välkommen att höra av dig så kan vi svara på din fråga ang motorn då våra leverantörer anger mil och vi kan även informera dig ang. kamkedja alt. rem åtgärder/byten.
Tack ännu en gång då det hjälper oss mycket med vårt kvalitets arbete. /Benny. -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Bra bemött. Felkod eps, bytte tändstift, rem till generatorn och batteri. Om felet kvarstod skulle generatorn bytas. Fick samma felkod igen, lämnade in på Meca i Hallstahammar som konstaterade vevaxelgivaren. Byte av den och felkoden har ej kommit tillbaka. Vet att remmen var sliten och behövdes bytas, men resten?
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Jätte bra företag, servicen var grym och alla var jätte snälla. Rekommenderar det starkt till alla!! 😃
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Köpte hjul, bra service och bemötande.
Trevlig personal! -
Däckbyte + förvaring
Vänligt bemötande och bra utfört arbete. Själva butikslokalen känns dock väldigt nedgången och platsen där man väntar kan göras bättre. Städa upp, gör fint i hyllorna och gör lokalen mer gästvänlig. -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Trevliga personal, hjälpsamma, och dem är grymta på deras jobb, vill tackar er jätte mycket.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Efter bytt kamrem knackade det om ett ev spännbult den byttes men felet kvarstår direkt vid hämtning av bil. Ska ringa verkstad o prata. Men måste vi betala igen för ett fel som de tagit betalt för att lösa men inte klarat är jag tveksam om vi verkligen ska betala.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Däcksbyte. Tyvärr given bokningstid kl 12.00 sammanfallande med företagets lunch varför oplanerad onödig väntetid 1 tim. I övrigt bra mottagande.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Svindyrt 1650kr i timmen.
Skulle kosta 16000 att byta bromsskivor och belägg på min bil -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Perfect snabb och bilig service!!!!
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Snabb akut service av firmabilen precis innan stängningsdags, proffsigt och kundvänligt bemötande från första sekund.
Många + till samtliga anställda 🤗 -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Tyvärr, ett dåligt upplevelse.
Aldrig mer. -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Bra och snabb hjälp. Trevligt bemötande.
Skiftade däck. -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Service på bilen. Lätt att boka, trevligt bemötande, bra utfört jobb
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Ett bra bömetande ock bra jobb.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Inte mycket att orda om. Inget som stack ut varken i positiv eller negativ riktning.
Bra👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Årlig service
Lätt att boka tid och även ändra tiden
Bra och snabbt bemötande
Lösningsfokuserade
Snabbt, enkelt och trevligt! -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Snabbt åtgärd av felet samma dag som felt på bilen uppkom. Trevligt bemötande av all personal, och man kunde hitta felet snabbt.
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Bra service👍 I samband med hjulbyte för två bilar
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Tyvärr svåra att ringa men det gick mycket bättre när jag besökte dem. Toppkvalitet!
Reparartion bil
De ville ha mig som kund märktes
Bra service, bra pris, allmänt nöjd! -
skrev om Södertälje Bil & Diagnos AB
Service av bil och ett kanonbra bemötande av personalen.