Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

118 omdömen om Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Sedan starten hos Reco 2024
Leo L
Skrev om Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning en del av Södertälje Trafikskola AB

Bästa trafikskolan i Södertälje, rekommenderar starkt!

Tack så jättemycket bästa Leo!!! :D Stort GRATTIS till körkortet!!! :D

Måns K

Jag tycker att Södertälje Trafikskola är en fantastisk körskola. Alla som arbetar där är fantastiska och receptionisten gör det så lätt att känna sig välkommen. De bryr sig verkligen om hur man mår och om är nervös. De har flera olika körlärare som har olika erfarenheter och olika sätt att lära, så oavsett vem man är hittar man någon som passar en själv. Rekommenderar verkligen denna körskola, dessutom är den nära trafikverket vilket gör en lite mer bekväm när man väl ska göra de olika proven.

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för världens finaste omdöme Måns!!! :D Vi blir sååå glada och tacksamma!!! <3 Stort GRATTIS igen till körkortet!!!! :D

Emma L

Väldig bra och noggranna!! Gjorde så att jag klarade uppkörningen på första försöket enkelt! Rekommenderar starkt!!!

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Emma!!! :D Stort GRATTIS igen till körkortet!!! :D

Isabelle L

Super nöjd med Södertälje Trafikskola. Om man vill ha körkort ska man boka lektioner här och speciellt hos Acke.

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Isabelle!!! :D Vi blir så glada! Stort GRATTIS till körkortet!!! :D

Södertälje Trafikskola Ab

Tydliga instruktioner om vad som skulle ske varje lektion. Gjorde mig till en säker förare. Blev bemött med trevligaste människorna både i reception och i bilen under körning så man kände sig trygg hela tiden. Tog lektioner med manuell bil, riktigt bra och trevliga bilar att köra med!

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Selma!!! :D Vad glada vi blir att du är nöjd med din utbildning! Stort GRATTIS till körkortet!! :D

Alice A

Efter bara 2 körlektioner klarade jag körprovet! Körlärarna är pedagogiska och har bra kunskap om vad som kan komma på körprovet! Tack så jättemycket Södertälje trafikskola!!

Tack så jättemycket själv Alice!!! :D Stort grattis igen till körkortet!!! :D

Fanny B

Jätte bra trafikskola!! Gjorde att jag kunde ta körkort på min första uppkörning

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Fanny!!! Vi blir så glada! Stort grattis till körkortet!!!! :D :D

Evelina J

Jag har lärt mig så mycket och kunnat ta körkortet på så kort tid tack vare er trafikskola. Acke är bästa trafikläraren!! Tack för allt!!

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Evelina!!! :D Härligt att du är nöjd, och stort grattis igen!!! :D

Hugo P

Allt är bra, bra lärande och man lär sig

Tack så jättemycket för ditt omdöme Hugo!! Stort grattis till körkortet!!! :D

Saga C

VÄRLDENS BÄSTA TRAFIKSKOLA!! Alla som jag mött på körskolan är supertrevliga och kunniga och man märker att de har lång erfarenhet. Tack vare de kunde jag klara körkortet på första försöket och ganska snabbt. Jag körde med två körlärare, Acke och Kevin, och båda två är superduktiga och snälla och jag kände mig väldigt trygg med de under mina lektioner. Är man som jag och är lite trafikrädd och nervös inför körning så passar körskolan jättebra eftersom mina körlärare var väldigt lugna och hjälpte mig att skaffa självförtroende...

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket Saga för ditt superfina omdöme!!! :D Vad glada vi blir!!! <3 Stort grattis igen till körkortet!!! :D