Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

91 omdömen om Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Sedan starten hos Reco 2024
Alexandra Y
Skrev om Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning en del av Södertälje Trafikskola AB

Super bra lärare, har inte haft några problem. Det är super smidigt att boka tid och att plugga genom appen :)

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Alexandra!!! Stort grattis igen till körkortet!!! :D :D

Yassin M

The best drivers and best school took me from previous messy driving to more organized and firm driving nice treatment all around the school from tips driving lessons and strict critics

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Thank you so much for you review!!! :D Congratulations again on your driving licence!!!! :D We are so happy for you!!

Theo M

Bästa trafikskolan varmt räkomedera

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Theo!!! :D Stort GRATTIS till körkortet!!!

Julia L

Väldigt bra! Väldigt trevlig tjej i receptionen och jag körde mest med Acke men alla där verkade väldigt trevliga. De hjälpte mig med det jag behövde och ville ha hjälp med, de kunde anpassa schemat för att jag skulle använda alla lektioner jag betalar för och överlag var väldigt välkomnande.

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Julia!!!! :D Vi blir så glada! Stort GRATTIS till körkortet!!!

Xander P

Bästa utbildarna som finns, man känner sig trygg och väl mottagen

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket Xander för ditt fina omdöme!!! :D Vi är så glada att vi fick ha dig här hos oss. Stort GRATTIS igen till körkortet!! :D

Sigge R

En fantastisk trafikskola! Extremt pedagogiska och trevliga lärare och receptionisten är nog en av de snällaste och gladaste personer jag någonsin träffat! Hon har också en väldigt gullig hund! Jag hade starkt rekommenderat till alla som ska ta körkort att gå här!

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättejättemycket för världens finaste omdöme!!!! <3 Stort tack att du valde oss och stort GRATTIS igen till körkortet!!!!! :D :D

Frida B

Södertälje Trafikskola är en superbra trafikskola med jättetrevlig och kompetent personal. Klarade både teoriprovet och förarprovet på första försöket med hjälp av teorifrågorna skolan erbjuder och lärorika körlektioner. Toppbetyg! :)

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Taaack Frida!!! :D Vi är sååå glada att du är nöjd med oss!! Stort GRATTIS till körkortet!!! :D

Idun L

Jag har fått en fantastisk bild av Södertälje trafikskola när jag med hjälp av de lyckats ta mitt B-körkort. Så bra bemötande och fantastiska körlärare.

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Idun!!! :D Vi är så glada att du är nöjd med oss!! Stort GRATTIS till körkortet igen!! :D

Alve S

Bästa körskolan i södertälje om inte hela Sverige! Jag vill tacka bästa körläraren Acke som fick mig att klara körprovet på första försöket, kom hit om ni vill gå från 0 till max verstappen på en vecka

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Bästa Alve!!! :D Tack så jättemycket för ditt omdöme!!! Stort GRATTIS igen!!! :D

Linnea G

En väldigt omhändertagande trafikskola där både receptionist och körlärare gör jobbet. Lektionerna är roliga, strukturerande och man förstår lätt. Rimliga med tiden man behöver och tipsar inte om extra lektioner- om så inte behövs. Trevliga, snälla och väldigt enkla att ha med att göra. Svarar alltid i telefon och lätt att boka tider med. Tack för min tid på eran fina trafikskola, jag rekommenderar er starkt!

Linnea G och Södertälje Trafikskola AB gillar detta
Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket Linnéa för ditt superfina omdöme!! <3 Tack för att vi fick ha dig här hos oss!! <3 Stort GRATTIS till körkortet!! :D