Jag tycker det var en väldigt rolig och lärorik stund där vi gick igenom allt viktigt om alkohol och droger relaterat till trafiken.
Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning
Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning en del av Södertälje Trafikskola AB
113 omdömen om Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning
Tack så jättemycket för ditt omdöme Carl!! Vad bra att du tyckte att kursen både var rolig och lärorik! :D
Jag tyckte de va, bra genom gång, bra PowerPoint bra engagemang. Gott fika, roliga skämt allt bra 👍
Härligt Abdullha!!! :D Tack så jättemycket för ditt omdöme!!! :D
Bra, upprepande, infon går inte att missa. Viktigt!
Tack så jättemycket för ditt omdöme Gunvor!! Härligt att du tyckte att kursen var bra! :)
Jätte bra lärare och trafikskola. Jag lärde mig mycket.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Melvin!! Vad roligt att du är nöjd och att du lärde dig mycket!! :)
Väldigt bra, Acke gjorde det intressant och roligt och fick 3 timmar att kännas som 10 minuter!
Åh vad roligt att "höra" Kasper!!! :D Tack så jättemycket för ditt omdöme!!! :D
Jag tycker det var bra, man fick lära sig mycket om trafiken samt viktiga saker. Och såklart en bra lärare!
Tack så jättemycket för ditt omdöme Rasmus!! :) Vad roligt att du är nöjd!!!
Väldigt bra och lärorikt, bra lärare som förklarade bra och gjorde utbildningen rolig och bra
Åh vad roligt att du är nöjd Albert!!! :D Tack så jättemycket för ditt omdöme!!!
Kursen var bra och tydlig. Man har fått bra förståelse
Tack så jättemycket för ditt omdöme Hugo!! Härligt att du är nöjd med kursen! :D
Jättebra! Väldigt tydlig, fick även lära mig mycket. Trevlig och gjorde kursen roligare än vad jag förväntade mig. Superbra att jag fick tips på slutet, Tack!
Tack så jättemycket Naija!! :D Vad roligt att du lärde dig mycket och att det var roligare än förväntat. :D
-fantastisk -lärde mig mycket -alla var aktiva och trevliga -Läraren pratade jätte intressant
Tack så jättemycket för ditt omdöme Burak!! :D Bra att du är nöjd!! :D