Solariserat hade ett mycket bra kundbemötande och sätter kunden i focus. Leverans och installation kommunicerades och skede mycket smidigt. Alla förväntningar uppfylldes med råge. Är återvändande kund sedan länge och kan starkt rekommendera Solariserat, med deras produkter och djupa expertis inom markiser och gardiner.
Solariserat Solskydd AB
Välkommen till oss på Solariserat solskydd! Vi startade företaget 2015 med målsättningen att leverera måttanpassade solskydd och fönsterinredning till företag och privatpersoner av högsta kvalité och med bästa kundservice. Vi erbjuder bland annat markiser, persienner, rullgardiner, lamellgardiner, Duette/plissé, gardiner,...
234 omdömen om Solariserat Solskydd AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Håkan, Stort tack för detta fina omdöme, så trevligt att ha dig som kund. Ha det gott.
Bra service och montering även efter att dom fick backjobb
Hej Sture, Tack för ditt omdöme här. Allt gott.
Proffsigt och smidigt utfört arbete med uppsättning av gardinskenor och rullgardin.
Tack Linda för fint omdöme Allt gott!
Duktiga och effektiva med suveränt slutresultat.
Kul att höra Ove och tack för recension. Hoppas ni sover som stockar nu! 😴
Snabb och smidig montering av nya persienner.
Tack så mycket för betyget och omdömet Anders Allt gott!
Jättenöjd med bemötandet och samtalet om hur jag ville ha det, de förstod direkt och tog fram det som jag ville. leveransen, uppsättningen allt var jättebra
Tack Catarina för det fina omdömet! Välkommen åter ☺️
Bra service hela vägen ! Mycket duktig montering av Adam !
Kul att höra Jens. Ska hälsa Adam det! Allt gott!
Snabb leverans och trevligt bemötande
Tack Dana, det uppskattas verkligen!
Mycket trevliga säljare och montör som gjorde ett mycket bra jobb.
Tack Yvonne för de fina orden!
Bra information, professionell hjälp, snabb leverans och mycket artigt och trevligt bemötande
Det var roligt att höra! Ska hälsa alla inblandade ☺️
Jätte bra. Allt fungade från början till slut.
Kul Jukka och tack för fint omdöme! Ha de gott!
Proffsiga, trevliga och pålitliga!
Tack för fint omdöme Per Välkommen åter!
Mycket bra företag rekommenderas varmt
Tack Bayan, uppskattar ditt fina omdöme och recension! Hälsningar Solariserat
Fint bemötande, bra utfört på alla vis-TACK!
TACK SJÄLV! ☺️ Välkommen åter!
Mycket bra bemötande. Snabba svar och leverans. Trevliga och professionella.
Tack Liselott för den fina recensionen! Allt gott 👌🏻
Väldigt bra service. Toppen. Allt var bra.
Kul att höra Välkommen åter! Hälsningar Solariserat
Mycket professionell och punktlig, med hög kvalitet och snabb service.
Tack George för de fina betyget och recensionen! Allt gott!
Proffsigt bemötande av alla jag var i kontakt med, vill särskilt lyfta fram montören av persiennen som gjorde det lilla extra. Solariserat överträffade helt klart mina förväntningar.
Va kul Ann att du uppskattar oss och specifikt montörens insats! De ska vi hälsa honom. Allt gott!
Bra kommunikation och fina persienner. Man betalade samtidigt som man godkände offerten vilket är lite märkligt. Detta var ju innan monteringen
Hej Caroline Tack för du tog dig tid att ge oss en fin recension. Angående betalningen så går de alltid att välja faktura med betalning efter slutförd montering. I slutskedet av godkännandet av order väljer man betalmetod. Med kortbetalning görs en reservation på kontot. Allt gott!
Bra service , priser och professionella
Tack för ditt fina omdöme Senka! Välkommen åter 🙏
Snabb, enkel och korrekt mejkontakt. Kontrollmätning och montering genomfört med lugn och precision av genomtrevlig personal. Resultat överträffar vad jag förväntat. Toppenbetyg och tack!
Vad roligt att du uppskattar våra tjänster och tack för du tog dig tid att ge oss det fina omdömet!
Trevligt och professionellt bemötande, snabb leverans, bra hantverkare. All heder till företaget som jag gärna rekommenderar.
Tack Therese och trevligt att ha dig som kund! Hälsningar från oss!
Snabbt och bra utfört arbete med bra service
Tack Per för det fina omdömet! Hälsningar från oss på Solariserat
Super bra. Trevlig och snabb service. Professionellt bemötande och snabb leverans.
Tack för de fina orden och recensionen! Ha de gott!
Mycket bra service samt snabb och smidig leverans. Kan varmt rekommendera!
Uppskattar ditt omdöme Emelie! Allt gott från oss på Solariserat!
Bra bemötande, goda råd, utmärkt montering. Så nöjd med resultatet.
Tack Birgitta och kul att du uppskattade vår service. Välkommen åter!
Jag kontaktade dem efter att flera andra företag misslyckats med att kunna komma med en offert på arbetet. Offerten och arbetet utfördes på ett utmärkt sätt, utan förseningar av leverans o montage, Montage utfördes på ett bra sätt an trevlig personal.
Tack Måns för den fina recensionen! Allt gott!
Snabb och proffsig hantering av vårt problem med markisen.
Hej Kenneth, Stort tack för de fina omdömet. Ha en fin helg.
Bemötandet var jättebra. Återkopplingen fungerade bra. Trevlig personal. Vi köpte persienner till våra sovrum.
Vi tackar så mycket för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme Anita. Ha det gott.
Snabbt, smidigt och trevligt!
Stort tack Per. Ha det gott.
Som alltid otroligt snabba, proffsiga, hjälpsamma och extremt trevliga. Skulle rekommendera de varje dag i veckan 😃 tusen tack för all hjälp, vi ses nästa gång det är dags för flytt och nya skenor 😃
Hej Frida, Alltid lika roligt med återkommande nöjda kunder, det är vi som ska tacka. Vi hörs.
Väldigt seviceminded och snabb leverans.
Hej Katarina, Stort tack för dessa fina ord. Ha en fin dag.
Superbra! Snabbt och enkelt. Det blev snyggt också.
Hej Frida, Så roligt att du är nöjd. Tack för förtroendet. Allt gott.
Perfekt med hembesök och möjlighet att på plats välja vilken rullgardin som skulle passa bäst. Monteringen bekräftade att valet var helt rätt! Bra kommunikation från företaget angående hembesök, offert och montering trots rådande semestertider. Mycket nöjd kund!
Stort tack för dessa fina ord och omdöme Åsa. Allt gott.
Fast and professional service! Very happy with the quality and looks of our new blinds! Also the price is very reasonable.
Thank you Julija for the nice review. So glad that you are pleased with the results. Have a great day.
Trevligt bemötande och snabb och proffsig service. Jag är supernöjd med min nya, fina markis!
Hej Jeanette, Stort tack att du tagit dig tid att lämna detta omdöme. Kul att du är nöjd med markisen. Ha en fin dag.
Snabba, trevliga och bra resultat.
Sort tack för detta fina omdöme Ulrika. Ha det gott.
Bra service trevliga o kunniga killar som monterar samt ett helt ok pris
Tack för detta fina omdöme. Allt gott.
Snabb kontakt, uppmätare på plats och arbetet utfört på utlovad tid. Fullkomligt nöjd! BP
Hej Britta, Stort tack för ditt fina omdöme och förtroende. Allt gott.
Beställning av persienner fungerade smidigt. Leverans och montering gick även den smidigt.
Hej Kjell, Tack för de fina omdömet, kul att allt kändes smidigt under sammarbetet. Allt gott.
Allt fungerade riktigt bra, både kontakt med kundtjänst och med personen som satte upp solskyddet.
Stort tack för de fina omdömet Pär. Ha en fin dag.
Trevligt bemötande. Snabbt utförande.
Tack för detta fina omdöme Anna. Allt gott.
Bra kvalitet, gott bemötande med tydlig information. Bra utfört arbete och allt enligt överenskommelse.
Stort tack för de fina orden Annika. Ha en fin dag.
Bra service och gott arbete Mycket trevlig personal.
Tack för det fina orden Lars! Allt gott.
Mycket bra service och trevligt bemötande,. Kvalificerad kompetens när det gäller montering -vi är så nöjda med markis och rullgardiner, kvalitetsprodukter!
Stort tack för detta fina omdöme Ann Louise, ett nöje!
Toppen bra företag, kan varmt rekommenderas, snabba med offert, proffsiga i möte och mottagning samt lika grymma vid montering Mvh Thomas Henstad Tyresö
Stort tack för dessa fina ord och omdöme Thomas. Allt gott.
Enkelt, snabbt och bra resultat
Tusen tack för detta fina omdöme Jan. Ha de gott!
Beställde fönstermarkiser av Solariserat Solskydd som gjorde ett gediget jobb från start till mål. Väldigt nöjd över resultatet!
Stort tack för de fina orden Hampus. Hoppas ni haft en fin sommar.
Solariserat var toppen att ha göra med, tack!
Stort tack för det fina omdömet Edward. Ha det gott.
Mycket proffesionellt, fint bemötande och förståelse av våra behov. Snabb leverans och mycket snygg uppsättning.
Stort tack för detta fina omdöme Agneta. Allt gott.