Tack till er i Speedy Garaget som fixade däck bytet omgående idag samt var uppmärksamma på en läckande ventil! Tack för gott kaffe medan jag väntade!
Speedy Bilservice Arlandastad
Speedy Bilservice Arlandastad – din snabba och pålitliga bilverkstad. Vi erbjuder service, däckbyten och reparationer för alla bilmärken och årsmodeller. Hos oss går det snabbt utan att tumma på kvaliteten – ta en kopp kaffe medan vi fixar bilen! Välj mellan tidsbokning eller drop-in. Vi gör bilägandet enklare. Välkommen att kontakta oss eller besök verkstaden – kaffet är varmt!
175 omdömen om Speedy Bilservice Arlandastad
Sedan starten hos Reco 2023
Bra o snabb service. Fick också servicetid snabbt.
Bästa service av däckbyte! Och trevligt bemötande!
Trevligt bemötande, snabb och bra verkstad!
Bra, snabbt och rådgivning vid behov.
Allt perfekt inget att klaga på
Bra bemötande, snabb och vänlig service!
Blir alltid väl bemött och service i värdsklas..
Alltid fin service. Snabbt o trevligt varje gång.
Mycket bra och snabb service 👍
Jag blev bra bemött. Hjälpte mig med strålkastarna. Jobbade snabbt till bra pris. Rekommenderas.
Bra service. Trevliga och tillmötesgående.
Bra kontakt från första minut 👍
Mycket positivt bemötande, jag ser fram emot en god framtid. Mvh kjelle Tel:0709 44 92 31
Blev väl bemött. Bra och snabb service.
Trevlig mötande och bra jobbat. 😃
Oerhört professionellt service, trevligt bemötande och väldigt kunnig personal. Rekommenderar de
Toppen bemötande och bra information före service. Jätte trevligt personal .
Kunnig och trevlig personal, hjälpte med ett akut problem. Väldigt nöjd
Tack för snabb och trevlig service.
Snabb och professionell service och ett mycket trevligt bemötande av personalen!
Bra service! Släckte min tvåa på min gamla volvo. Nöjd med besöket.
Snabb service och trevligt bemötande// Maria
Bra service och kommunikation. Det kändes som om de faktiskt brydde sig om mig, min upplevelse och min bil.
Bra service och väldigt trevlig personal.
Ett bra bemötande. Hjälpte mig snabbt med ett problem som räddade vår bilsemester. Det till ett bra pris Lämnar även bilen här, till service med gott resultat
Blev positivt överraskad. De hittade felet, lagade till överenskommet pris.
Varit här två gånger med min bil för felsökning av ac samt växellåda och servicen är fantastisk. Om jag i framtiden behöver lämna in min bil är det definitivt hit jag kommer komma. Vill du ha en verkstad som levererar det lilla extra, kan jag varmt rekommendera denna anläggning!
Professionellt utfört jobb och bemötande!
Allt var jättebra från första kontakt till jag hämtade bilen, kommer absolut tillbaka .
Bra bemötande. Snabbt erbjudande om tid för service och kamremsbyte.
Snabba och löste mitt problem även fast jag kom i sista minuten och dom hade mycket kunder!
Snabb service Behövde inte beställa tid långt före.
Vänligt bemötande. Utmärkt och snabb service.
Otroligt bra service! Snabbt och trevligt!
Tog 6949kr i betalt för att byta en servopump den 13 mars 2025. Den 16 april upptäcker jag att bilen läcker servoolja och kontaktar verkstaden. Dom säger att dom ska hjälpa mig att lösa problemet snart när dom har tid.
Så trevligt personal och duktiga
Trevligt bemötande o snabb service!
Bra service men problem med elektroniken efter service
Bra service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Superbra hantering och de tar inga överspriser
Är alltid redo att hjälpa- toppen service!
Snabb och professionell service
Perfekt och snabb servis! Stor tack.
Toppen, kunde inte bli bättre och jättetrevliga!
Hade bilen inne för service + reparation. Uppskattade att man fick pris på vad alla delar/arbete kostade över telefon innan, och som sedan hölls. Enkelt att få tid och hämta/lämna bilen. Högst troligt att jag kommer använda denna verkstad igen när behov uppstår.
Farhat is a good mechanic and knowledgeable as well! He did a good job on my Bmw. His wife was also very helpful in translating his recommendations in English. Overall, I would recommend this place!
Mycket trevlig chef med bra kommunikation om vad som behövde göras!! Inget byte av delar i onödan vilket reducerade räkningen med 3000 kronor! Kan verkligen rekommenderas
Ferhat har alltid tid och är alltid vänlig!
Alltid proffsiga och trevliga!