Välkomna in till oss på Rindstål Bil nästa gång du ska köpa eller sälja en bil. Vi hjälper dig som om du var vår enda kund och vill att du ska göra den bästa möjliga bilaffären.
JOHAN S:
För ett par veckor sedan ringde jag till Rindstål bil för att jag var intressent av en Skoda octavia.
Marcus (säljaren) svarar och är trevlig och går bort till bilen och redogör skicket över telefon så att bilen ska leva upp till sina förväntningar. Vilket det gjorde. Han var mycket noggrann redan där.
Besöket var bra det också. Förklarade allt väldigt bra och tydligt hur allt funkar.
Efter provkörningen konstaterades ett fel. Det åtgärdades givetvis innan affären gick igenom.
Priset på bilen höll sig bra mot andra bilar jag tittat på.
Även efter affären var genomförd återhölls kontakten tills jag vart helt och hållet nöjd.
Kan varmt rekommendera både firman och säljaren och kommer gärna tillbaka i framtiden trots att det ligger geografiskt fel för min del.
Peter Michael S:
Mycket nöjd med resultatet, mycket bättre än vad jag hoppats på. Lackkorrigering, polering och lackskydd. Trevligt bemötande och professionella. Hade lämnat in bilen till konkurrent som inte klarade av att lack-korrigera. När jag kom till Ditec i Märsta fixade de lacken till originalskick igen och med deras lackskydd blänker den nu som en spegel.