Smidigt snabbt och trevlig personal!
Speedy Bilservice Falkenberg
Hos oss på Speedy Bilservice i Falkenberg får du alltid den bästa servicen av din bil! Speedy är Sveriges mest omtyckta verkstadskedja, och har hela 30 års erfarenhet inom bilbranschen. Våra mekaniker hjälper dig med allt från avgassystem till bromsar och prioriterar alltid att utföra arbetet snabbt och säkert. Ett besök hos...
1064 omdömen om Speedy Bilservice Falkenberg
Sedan starten hos Reco 2017
Trevligt personal o snabb service
Blev väl bemött och fick en prisvärd service
Mycket trevligt bemötande . Sökte efter listskydd och fick tips att köpa på Mekonomen .
Toppen fint bemötande och löste mitt problem.
Snabb och bra service! Gör det där lilla extra.
Service-minded. Flexibla. Snabba.
Allt var positivt, : bokning, bemötande och byte av däck
Allt gick snabbt och smidigt, alla var supertrevliga!
Bra service o bra lösning tillsammans för att kunna lämna och hämta bilen efter stängning. Trevlig personal
Snabbt byte och bra däckhotell för en bra peng
Snabbt och proffsigt. Fixade nya bromsbelägg trots att de hade mycket att göra
Alltid trevligt bemötande av personalen
Alltid snabb hjälp, trevlig personal 😀
Alltid trevligt bemötande och bra service.
Alltid lika trevligt bemötande o går alltid snabbt, ringer o får den tiden som man vill
Bästa service och bra jobbat!!
Fint bemötande och bra flexibilitet. Kan rekommenderas!
Fick snabb hjälp på plats utan att behöva boka tid.
Trevligt bemötande, bra dialog vid bokningen.
Snabb hjälp o proffesionellt Fick hjälp med det jag behövde
Erfarenhet duktiga på deras jobb förståelse jag e mycket nöjd tack sååå hemsk mycket för hjälpen
God service med trevlig personal
Mycket trevligt och bra bemötande
Don var väldigt trevliga och snälla
Bra service. Snabbt och effektivt.
Trevligt mottagande och snabb hjälp.
Snabb och fin service och bra bemötande
Bra bemötande och snabb service
Alltid bra service kan inte tänka mig bättre
Trevligt bemötande och nöjd med reparationen av mitt fordon
Hög service nivå, trevliga och extremt snabba
Blev bra bemött jag serverade bilen allt gick som vi hade bestämt
Vänligt bemötande,bryr sig om kunden ställer frågor engagerade
Fick hjälp med service redan dagen efter jag kontaktade dem. Prisvärd service om man jämför med andra ställen i staden.
Snabb reparation! Fantastisk bemötande och mycket hjälpsamma! Behöver ni reparationer eller har bil bekymmer, då är detta verkstaden ni behöver!
Alltid snabbt och bra arbete.
Bra bemötande, fick hjälp direkt med det som behövde göras. 😃
Trevligt bemötande och bra utfört arbete.
Tog emot oss med kort varsel, fantastisk service
Alltid lika bra bemötande...Gör ett noggrant arbete och förklarar så även en oinvigd förstår.
Det var ett väldigt bra bemötande och ett snabbt och bra jobb som dom utförde. Jag fick Speedy rekommenderat av några bekanta och det stämde perfekt med vad dom sa
Alltid god service och bra bemötande
Snabb och bra service, trevligt bemötande🙂
Inget lurendrejeri. Försöker inte trycka på andra grejer utan gör det man ber dom om och är klara där. God och snabb service.
Vänligt bemötande, snabbt åtgärdat
Bra service och bra bemötande
Trevligt bemötande, smidigt att boka tid på nätet, kommer att boka tid här nästa gång det behövs.
Väldigt fint bemötande, blir dock ingen 5a eftersom ni bytte tändstift utan att höra av er fast instruktionen tydligt var att inte göra något utan kontakt. Tändstiften var relativt nya och bilen tände utan problem så det kändes som en lite onödig utgift. I övrigt bara positivt att säga!
Snabb service och ett bra pris och trevlig personal