3.9 i betyg av av
275 omdömen
- Välkommen till Städalliansen i Göteborg!
Städalliansen Göteborg drivs av mig, Sebastian Åkerman.
Vi säljer städning till privatpersoner och företag med våra två varumärken, Studentstäd och Städalliansen.
Jag startade städföretaget 2009 när jag var 19 år. Idag är vi ca 50 personer i Göteborg och vi städar allt från den lilla lägenheten ett par timmar i månaden till industri och skolor.
Vi ser oss som den personliga städfirman, vi har koll på alla våra kunder!
I Göteborg har vi våra två koordinatörer, Marcus Lannö och Maria Levén.
De sköter om alla våra kunder, uppeifrån Uddevalla ner till Onsala.
Vi har dessutom kollektivavtal och erbjuder bara tillsvidareanställningar på 70-100! Inga vikariat, projektanställningar eller behovsanställningar hos oss. Hos oss kan du köpa städhjälp med gott samvete!
Våra vanligaste tjänster är hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning. Men vi hjälper även till med trappstäd, sanering, städning av butik och mycket annat.
Missa inte att vi har prisgaranti!
Vi är billigast av alla städfirmor i Göteborg med kollektivavtal.
Får du en billigare offert, då matchar vi priset!
PS! Vårt affärssystem är integradat med Reco. Det går ut autoamtiska utskick till ALLA våra kunder och inte bara till kunder vi "valt ut"
Välj en leverantör med 100% äkta omdömen.
Välkommen!
Städalliansen Göteborg drivs av mig, Sebastian Åkerman.
Vi ser oss som den personliga städfirman, vi har koll på alla våra kunder!
I Göteborg har vi våra två koordinatörer, Marcus Lannö och Maria Levén.
De sköter om alla våra kunder, uppeifrån Uddevalla ner till Onsala.
Missa inte att vi har prisgaranti!
Vi är billigast av alla städfirmor i Göteborg med kollektivavtal.
Får du en billigare offert, då matchar vi priset!
Välj en leverantör med 100% äkta omdömen.
Välkommen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag275 omdömen om Städalliansen Göteborg
skrev om Städalliansen Göteborg
Går inte att få tag på via "akutnumret". Du står i telefonkö tills samtalet bryts.
Använde dem för flyttstädning. Det kom en stackare istället för två som vi kommit överens om. Han kom på eftermiddagen och hade varit igång och städat sedan 7 på morgonen. Han städade inte allt vi avtalat eftersom ingen sagt till honom vad som gällde och ville ha det jag sa bekräftat av sin chef som inte gick att få tag på. Lägenheten var redan städad till viss del så det var inget tungt uppdrag men ändå var det inte ordentligt städat när han var klar. Tycker verkligen synd om städaren som var där, det var inte några schysta villkor han hade. -
skrev om Städalliansen Göteborg
Läste div omdömen om företaget innan jag kontaktade dom, både bra & dåliga. Tyvärr ansluter jag mig till den sista kategorin 🤬.
Bad om en kostnadsfri offert hemma hos mig, första gången ursäktade man sig med att bilen var tvungen att lånas ut & därför ställdes besöket in. Andra gången dök ingen upp, inte ens ett meddelande 🤬🤬🤬.
Så dom som verkligen är nöjda måste ha haft en jävla tur, för jag fick inte ens träffa dom.
Inte den bästa PR för firman direkt -
skrev om Städalliansen Göteborg
Jättenöjd, bra städning och dyker alltid upp i tid.
skrev om Städalliansen Göteborg
Vi har använt Städalliansen Göteborg först vid flyttstädning och sedan anlitade vi de för hemstädning varannan vecka. Vi är väldigt nöjda med både hur de utför sitt arbete, men även med kommunikation och problemlösning. Vi kan starkt rekommendera Städalliansen Göteborg.
skrev om Städalliansen Göteborg
Har inte fått någon förfrågan om att lämna omdöme och min recension på Google visas inte av någon anledning så jag copy-paste:ar den här.
Flyttstädning.
Glömde putsa fönstren så dagen efter städet, dvs vår inflyttningsdag på annan ort, fick jag hålla på i över 1 timma med att ringa till Städalliansen. De öppnar tidigt på morgonen men gick inte att få tag på någon. Jag var nummer 1 i kö utan att någonsin komma vidare vilket nummer jag än ringde. Ingen svarade ens på "jourtelefonen" för deras arbetare. Det löste sig till slut och de ska dra av på fakturan för ickeputsade fönster. Borde dock ha timlön för den långa tid jag försökte få tag på dem när jag borde ha lagt den tiden på vårt egna flyttlass.
Personen som städade tog vår retro-stegpall och använde i duschen så den blev dränkt i vatten och rengöringsmedel. Denna hamnade sedan fel så den inte kom med vårt flyttlass utan är kvar i Göteborg.
Städet var godkänt i övrigt så inget att klaga på där.
----Tillägg: Fick avdrag när jag bad om det så det var bra. Gav en 2:a på Google men iom kompensation så höjer jag till 3. -
skrev om Städalliansen Göteborg
I vårt fall har vi valt att inte gå vidare med städning. Vi fortsätter att göra detta själv. Städalliansen har varit helt igenom tydliga med hur de jobbar. Priset var ok. Hade vi valt att handla upp städning hade vi valt städalliansen.
skrev om Städalliansen Göteborg
Trevlig säljare som gick igenom alla moment. bra företag.
skrev om Städalliansen Göteborg
Kan inte lämna betyg på mer än presentationen, någon städare har inte kommit ännu....
skrev om Städalliansen Göteborg
Bra kundservice, snabba att återkomma. Bra att ha att göra med och gott städresultat.
skrev om Städalliansen Göteborg
Har haft hemstäd i fyra år och är så nöjda med den hjälp vi fått. Nu har vi flyttat och köpte även flyttstäd. Helnöjda!
Städning 2 ggr per månad
Bemötandet var proffsigt
Materialet var mycket bra
Kemikalierna som användes var miljövänliga. Jag var allergisk mot en av produkterna. Företaget informerade då om att de hade andra produkter.
Företaget levde upp till det koncept man använder och som man säljer in med bra resultat. -
Hemstäd
Bra bemött
Ett brs val! -
skrev om Städalliansen Göteborg
Bokade in en flyttstäd för ett studentboende. Då det uppstod en del komplikationer så behövde jag boka om tiden vilket inte var något problem. Detta är ett stort plus! När det väl var dags för städning blev jag trevligt bemött av personal som också gjorde ett bra jobb.
skrev om Städalliansen Göteborg
Köpte hemstädning pga rekommendationer från våra grannar. Men städningen och kommunikationen är si sådär.
Snabb återkoppling
Bra och tydlig offert
Rätt pris från början
Löpande snabb och enkel dialog
Tryggt val från första kontakt
Utmärkt utfärds städning utan några anmärkningar
Städing bättre änm förväntat -
skrev om Städalliansen Göteborg
Flyttstäd med väldigt kort varsel och resultatet var FANTASTISKT så välstädat och fint. Underbar service dessutom!
Kommer garanterat rekommendera och vända mig till städalliansen i framtiden -
skrev om Städalliansen Göteborg
Bokat flyttstäd för en 2:a på ~50 kvm.
Var i god tid på angiven dag och gjorde i stort ett gott arbete och personen som kom gav ett bra bemötande. Missat insidan på ett av glasen i ugnsluckan men det kunde jag åtgärda enkelt själv. Annars rent och fint!
Det som drar ner betyget är att det hade använts MYCKET vatten i det nästan nya badrumsskåpet (var även vattendroppar kvar), som gjorde att spånskivan i skåpet svällt och blivit vattenfläckar. Mycket tråkigt och en väldigt onödig skada som hade kunnat undvikas väldigt enkelt. -
skrev om Städalliansen Göteborg
Det kom i tid och var super professionella. Allt var superbra förutom att de hade missat några hyllor i köket. Därav 4 och inte 5 i betyg.
skrev om Städalliansen Göteborg
Anlitade städalliansen för tömning,sanering och städning av lägenhet. De skickade fyra helt otroliga killar från Göteborg till Åmål. Ber om ursäkt att jag inte kommer ihåg namnen på dem.
De gjorde ett helt otroligt arbete. Var rädda om dem för de är guld värda.
Jag skulle inte tveka en sekund på att anlita er igen och kommer rekommendera er till andra som behöver hjälp. -
skrev om Städalliansen Göteborg
Hemstädning. Jättebra digital portal, där man får snabba svar på frågor och kan ge återkoppling. Trevlig personal som gör ett bra jobb.
Lång svarstid på mejl.
Lämnade dörren olåst efter de städat.
Fick en möbel förstörd.
I övrigt bra städat. -
storstädning i 2 rums lägenhet
bra bemötande via mejl
resultatet blev bättre än vad jag hade förväntat mig -
skrev om Städalliansen Göteborg
Very good service. Thanks a lot.
skrev om Städalliansen Göteborg
Helt okej. Vissa saker hade kunnat städas mer noggrant tycker jag, men i övrigt är jag nöjd.
Hej Rasmus,
Städalliansen Göteborg
Tack för att du tog dig tid att svara på vårt omdömesutskick.
Vi har inte hört något från dig efter utförd städning. Jättesynd att du inte kontaktar oss direkt så att vi fått en chans att åtgärda det som du inte upplevde var bra med din flyttstädning. Vi har inte heller hört något från nyinflyttad?
Vi vill alltid göra rätt för oss. Har något gått under min radar, hör gärna av dig direkt till mig så ska jag kika närmare på det.
skrev om Städalliansen Göteborg
Trevlig personal vid både bokning och även personalen som kom och gjorde mitt hem skinande rent.
Bara gott om Städalliansen och kommer garanterat fortsätta med detta företag!
Klass! -
skrev om Städalliansen Göteborg
Hemstäd Vid klagomål har man snabbt åtgärdat och vi är jättenöjda
skrev om Städalliansen Göteborg
Dålig återkoppling vid ändringar. Vilket sker för ofta dessutom.
Vi har valt att stanna enbart för att hon som städar hos oss nu är så bra. I övrigt tycker jag det ofta blir strul.
Dels byte av dag, men också när städ blivit inställda får man ligga på för att fakturan ska bli korrigerad.
Kan också vara svårt att få kontakt med någon per telefon.Hej Johanna,
Städalliansen Göteborg
Tack för att du tog dig tid att svara på vårt utskick.
Kul att höra att du är super nöjd med städningen!!
Det är väl därför du anlitar oss, för att få det rent och fint hemma?
Mindre kul att höra det andra men jag är ledsen, jag tycker ditt omdöme är orättvist. Den enda gången vi bokar om städningar är om vår personal är sjuk, lediga, vabbar och så vidare. Vet inte riktigt tyvärr vad vi kan göra på den punkten då det är människor vi jobbar med?
I övrigt så skulle säga att vi har bland dom bästa medarbetarna i stan, kvalitén är generellt mycket hög.
Duktiga medarbetare växer inte på träd av sig själv.
Vi i arbetsledningen lägger otroligt mycket tid på att motivera och utveckla våra medarbetare, vi tar vårt sociala ansvar och hjälper våra medarbetare att växa som människor! Vi får mycket tillbaka , exempelvis kunder som är väldigt nöjda med sin städning.
Vi strävar dessutom eftar att vara den personliga städfirman, vilket innebär att det är samma personer som ansvarar för bokning, kontakt med kunder, medarbetare och så vidare, det är vår nyckel till framgång! Ibland har vi mycket att göra, vi sitter i möten, är ute på kundbesök eller sitter ner med våra medarbetare, utvecklingssamtal m.m. Då kan det vara 1 person på kontoret som svarar i telefon, och samtal kan ta 20 minuter då vi har många kunder vi har en personlig relation med som vi inte bara vill säga "hej, och hej då till"
Vi har ingen centraliserad kundtjänst där okända människor sitter och svarar i telefon hela dagarna, vi vill inte ha det så.
Om du har bråttom, testa att skicka ett e-post. Eller använd städ appen och skicka ett ärende där. Speciellt om du har en fråga rörande faktura så är dessuom skriftlig kommunukation att föredra.
Vi kan inte ha bästa städpersonal, vara billigast av alla städfirmor med kollektivavtal, utveckla vår egna städapp som är den med avancerade som finns i Sverige samtidigt som vi besvara alla samtal i telefon omgående och aldrig gör fel med en faktura.
Vår rekommendation ser ut så här: Vill man ha bra städning, utförd av professionella medarbetare, som jobbar under sjyssta villkor med kollektivavtal (vi har bara fastanställningar!) till billigast pris i Göteborg så kontaktar man oss.
Om man vill ha samma sak, fast med centraliserad och opersonlig kundtjänst där man slipper telefonkö.
Ja då finns det många andra firmor som erbjuder det men till ett betydlig mycket dyrare pris.
Jenny -
skrev om Städalliansen Göteborg
De städar bra och är trevliga. MEN vi var utlovade svensktalande personal då moster 90 år inte kan engelska. Och vi var utlovade fredagar då jag var ledig och kunde hjälpa till men ni kommer tisdagar! Planeringsmötets löften har ni inte kunnat infira. Så moster vill byta till svensktalande firma!
Hej Inga-Lill.
Städalliansen Göteborg
Kul att höra att städningen är bra, det är därför vi finns till:)
Mabel som städar hos din mamma är en av våra ABSOLUT bästa.
Vi lovar att alltid göra vårt bästa för att möta våra kunders behov, vi lovar däremot aldrig att vi ska lyckas gå önskemål tillmötes.
Tyvärr är det så att väljer man 2 timmar en gång i månaden, städning mellan 9-15:00 samt på fredagar med Svensktalande personal så blir valen väldigt begränsade. 50% av vår personalstyrka pratar bra Svenska. Vill du ha Svensktalande, då måste vi även få en realistisk möjlighet att lösa det.
I övrigt så kämpar Mabel hårt med att lära dig Svenska, både på jobbet och SFI.
Hos oss jobbar artiga, duktiga och proffesionell medarbetare. Ja, många pratar dålig Svenska, många av våra absolut vassaste stjärnor pratar Engelska och knacklig Svenska. Men inom Städalliansen jobbar vi aktivt med vårt sociala ansvar och fostrar våra nya Svenska medborgare in i vår kultur och lär dom vårt språk.
Önska du byta firma, då måste du mejla kundtjanst@stadalliansen.se
skrev om Städalliansen Göteborg
A very bad experience in all possible aspects!!
Hej Helmi,
Städalliansen Göteborg
Vad jag förstår så är du arg för att du tycker att vi fakturerat dig för mycket.
Som vi försökt förklara för dig så fungerar det så här.
1. Man får en offert på en flyttstädning (fastpris)
2. Du accepterar offerten vilket du gjort.
3. Vi städar och din flyttstädning blev godkänd utan anmärkning.
4. Då får du en faktura på offerterat pris.
Det är oväsentligt om vi städat 4 eller 8 timmar då du valt fast pris, det enda viktiga är att städingen blev godkänd.
Du tycker vi försöker lura dig med ett pris på 4160kr.
Det är priset exklusive moms och innan RUT.
I Sverige måste vi specificera moms och RUT separat.
Om du tittar längst ner på fakturan står det : Att betala: 2600kr.
Vilket är priset du offerterats och ska betala, inte 4160kr.
-------------
Hi Helmi,
What I understand is that you are angry that you think we have overcharged you.
As we tried to explain to you, it works like this.
1. You get a quote on moving cleaning (fixed price)
2. You accept the quote which you made.
3. We clean and your moving cleaning was approved without comment.
4. You will then receive an invoice on the quoted price.
It is not important if we have cleaned 4 or 8 hours when you have chosen a fixed price, the only important thing is that the cleaning was approved.
You think we are trying to fool you with a price of SEK 4160.
It is the price excluding VAT and before RUT.
In Sweden, we must specify VAT and RUT separately.
If you look at the bottom of the invoice it says: To pay: SEK 2600.
What is the price you are quoted and will pay.
skrev om Städalliansen Göteborg
Beställde flyttstädning som inte blev bra gjort. De kom dit tre dagar senare för att åtgärda det som missats men det blev heller inte bra (smutsig toalett, fläckar på golv och karmar, damm på lister). Efter tredje städningen blev lägenheten i fint städat skick.
- för dålig städning men
+ för trevlig personal. -
skrev om Städalliansen Göteborg
slutstädning mycket bra bemött ja mycket bra
skrev om Städalliansen Göteborg
Enda felet med städningen är att ansvariga och personalen kan tydligen inte prata med varandra då vi påpekat att de inte skall tömma papperskorgar men ändp görs detta och soteras fel. Sedan så verkar det som om hela bolaget inte klarar av att kommunicera med kunderna. Har vid flertalet tillfällen bett dem återkoppla på mail och sms men inget svar utan man måste själv ringa och påpeka.
Hej Maria.
Städalliansen Göteborg
Tack för att du återkom på vårt utskick och tog dig tid att ge både ris och ros.
Kul att höra att du är nöjd i det stora hela, mindre kul att höra att din papperskorg fortfarande är på taptern.
Jag har inga förklaringar att ge tyvärr gällande papperskorgarna. Tyvärr är det lite så ibland att det spelar ingen roll hur många gånger vi i arbetsledningen säger till våra älskade medarbetare. Era skräpbeållare i Mölndal är inte som i Göteborg och tyvärrr blir det kortslutning för vissa.
Ibland behövs det nästan att jag själv måste sätta mig i en bil och åka hem till en kund och pekar på papperskorgen för att poletten ska trilla ner. (Vilket Mia faktiskt kommer göra vid nästa städtillfälle, för hon är lika trött på skräpet som du är om inte tröttare).
Flyttstäd
Bra
Levde upp till mina förväntningar
Proffsigt,trevligt och välgjort -
skrev om Städalliansen Göteborg
städning bra bemött.förväntade mig rent och välstädat.blev ganska nöjd
skrev om Städalliansen Göteborg
Beställde flyttstäd. Jag hade mailkontakt gällande bokning och det funkade bra. Mina förväntningar var främst att städningen ska göras enligt beskrivningen på hemsidan.
Inte nog med att städet kom 10 minuter sent (detta var under vardag så man hade bråttom till jobb) utan när vi ska ha besiktning dagen efter med hyresvärden så var inte jobbet ordentligt gjort. Vi var väldigt upprörda då det kunde betyda att vår deposition skulle ryka samt att det inte fanns mycket tid att återgärda. Jag ringde till städaliansen och förklara situationen och de sa att det skulle återgärdas. Samma visa igen att hon kom sent 10 minuter men denna gång blev det ju bra då jag var tvungen att gå igenom punkt för punkt.
Min fästman hade tidigare beställt er tjänst och varit jättenöjd så det var jättetråkigt att det blev så mycket extrajobb som det egentligen inte fanns tid för.Hej Vanessa,
Städalliansen Göteborg
Jag är glad att du valde att ge oss konstruktiv kritik på vår förfrågan.
Jag vet om att städningen inte blev bra första gången. Super tråkigt!
Bra att det löste sig tillslut.
Det är aldrig bra att vi inte kommer i tid men där gör vi verkligen vårt bästa.
Tyvärr är Göteborg en hopplös stad att köra bil/hitta parkering i.
Därför anger vi +-15 minuter vid ankomst om man vill möta oss utanför bostaden och inte lämna nycklarna till kontoret.
Om du missat den här informationen så är den självklart på oss och jag ska se om vi kan göra det tydligare.
Hoppas vi hörs igen nästa gång det är dags att flytta.
VD -
skrev om Städalliansen Göteborg
Jag köpte flyttstädning och det mesta gick smidigt. Det var lite krångligt för mig att överlämna nyckeln då kontoret låg ganska långt bort för mig, och väl på plats hittade jag inget sätt att ringa på för att komma in. Det löste sig genom att jag knackade på fönstret.
Jag har inte fått några klagomål från lägenhetens nya ägare, så jag utgår ifrån att städningen också blev bra! Helt klart varenda krona (som ju faktiskt inte var så många) -
Noggranna och punktliga!
Lite svårt att hitta lokalerna när jag skulle lämna nycklarna! -
skrev om Städalliansen Göteborg
contracted for moving cleaning. the service is unprofessional.
Hi Partha, Very sad that you are experiencing it. We have now tried to reach you a couple of times and hear what is wrong and if there is anything we can do to change your experience.
Städalliansen Göteborg
I would appreciate if you come back to us with your story of what has not been good and not only respond.
We sending out a request of a review and we hope to get constructive criticism if not a good review:)
Best Regards
skrev om Städalliansen Göteborg
Första gången kom ingen. Väntade hela dagen i onödan. Fick en faktura trots utebliven städning som togs tillbaka.
Andra tillfället litade jag inte på att någon skulle komma så min tidigare städare kom på morgonen. När Städalliansen kom tog hon kök och badrum.
Eftersom inte hela lägenheten har blivit städad av er har jag ingen riktig uppfattning.
Jag gillar heller inte att ni skickat tre mail vid två tillfällen (6 totalt) för att få mina synpunkter.
Jag har inte bestämt om ni ska få fortsätta.Hej Jan,
Städalliansen Göteborg
Jag lyckas inte riktigt lista ut vem du är och då vi inte har någon Jan som avslutat sitt städabonnemang så antar jag att du är kvar som kund:) Du får jättegärna höra av dig med feedback direkt till oss.
Du kan mejla mig på kundtjanst@stadalliansen.se så ska jag kika på ditt ärende.
skrev om Städalliansen Göteborg
Hej, Nu börjar jag bli trött på Städalliansen!!
Jag hade ett första städ i oktober. Själva städningen var ok men städarna lyckades förstöra min dammsugare!!
Jag fick en faktura i okt för betalning sista nov, men efter det fick jag ytterligare en påminnelse faktura på ytterligare en städning..
Ringde och pratade med ekonomi och de skulle maila original faktura på påminnelsen som jag ska betala, men har fortfarande inte fått något mail. Har städ idag 8-12, men 08.15 hade det inte kommit någon till mig för att städa..
Vad är det här för lekstuga ni driver???
//Johan -
skrev om Städalliansen Göteborg
Anlitades för flyttstädning. Själva städningen utfördes perfekt men kommunikationen inför och efter drog ner helhetsupplevelsen.
Tidpunkt för städningen flyttades kvällen innan (med 1 timme) samt krångel med återlämning av nyckel.Jättekul att höra att städningen blev bra och godkänd, det var väl därför du anlitade oss:)?
Städalliansen Göteborg
Vi hörde av oss så fort vi kunde om att tiden behövde ändras, tyvärr blir även våra fantastiska medarbetare sjuka ibland och det är inte alltid säkert att vår vikarie kan komma exakt den tiden som kollegan hade planerat att dyka upp.
Sebastian -
skrev om Städalliansen Göteborg
Vi har haft en första hemstädning av företaget och är väldigt nöjda. Städningen kändes riktigt proffsig.
skrev om Städalliansen Göteborg
Bokade ett flyttstäd med extra för tvättmaskin och torktumlare in och utvändigt.
Är mycket nöjd och lägenheten var skinande ren från topp till tå, även fastighetsbolaget berömde städet. Har inte så mycket mer att tillägga, utan ett riktigt bra och väl utfört arbete! -
skrev om Städalliansen Göteborg
Omständigt abonnemang och mycket regler och klausuler med ett konstigt upplägg för betalning som i grunder går ut på att låsa upp pengar hos Städalliansen oavsett om du utnyttja tjänsten eller inte.
Hej Hanna,
Städalliansen Göteborg
Jättetråkigt att du upplever vårt abonnemang som komplicerat.
Vi fakturerar med ett system som kallas "timpott" - Alla större seriösa företag använder sig utav detta.
Många kunder väljer oss för att vi har sjyssta anställningsvillkor. På Städalliansen har vi endast tillsvidareanställningar för våra medarbetare, anställningar man kan försörja sig på, köpa bostad, ta lån och så vidare. Det innebär också att vår personal är garanterad sin lön. Vi lovar även våra kunder låg omsättning på personal.
Du som kund köper städning varje, varannan eller var fjärde vecka. Om du avbokar, då sparar du dina timmar som du senare kan använda till storstäd, flyttstäd, textiltvätt, flyttstäd, presentkort, extra städtillfällen eller liknande.
De städfirmor som kan fakturera per timme, har också en stor del behovsanställda som jobbar på osäkra timkontrakt!
För det är helt omöjligt ur ett affärsperspektiv att fakturera kunder per timme och betala ut fastlön till anställda. Antagligen är det timme/behov, eller fast debitering/sjyssta tillsvidareanställningar.
Likaså kan man som kund heller inte ställa krav på att kunna boka av sin städning fritt om man samtidigt ställer krav på fast tid/dag och att man vill ha samma person.
Hoppas du förstår att våra regler och klausuler är till för våra medarbetares bästa och deras löner. Finns gott om städföretag som fakturerar per timme, men det är på någons bekostnad.
VD - Städalliansen -
skrev om Städalliansen Göteborg
Har bara haft ett sälj-möte med dem och det gjorde han väldigt bra. Vi vill träffa ett lokalt städbolag i Kungsbacka innan vi bestämmer oss.
skrev om Städalliansen Göteborg
Skulle ha städning i hemmet varannan vecka. Offerten var lättförståelig och när dom var hemma och presenterade sig gav dom ett positivt intryck som gjorde att vi valde dom.
Det enda var väl att både huvudkontoret och den lokala i göteborg ringde och ville boka in möte med oss. Dom interna rutinerna bör nog ses över. -
Städ varannan vecka.
Bra snabbt bemötande, allt tydligt och klart i informationen.
Ser fram emot att få tjänsten i rullning😊 -
skrev om Städalliansen Göteborg
Städning varannan vecka. Första ,städningen var noggrann och bra. All personal var arbetsamma och kunde sin sak. Vi är helt nöjda.
skrev om Städalliansen Göteborg
Beställde fönsterputs av 24 fönster. Var hemma när den anställde kom, som tur var. Jag fick be honom ta om nästan alla fönster då det var en hel del streck kvar från skrapan och ludd från trasan (uppslitna lakan) som han använde.
Han var trevlig och det blev rent till slut. Var märkbart stressad då han fick ta om nästan alla fönster och behövde troligtvis åka vidare till nästa kund.
Kommer dock inte be dem komma igen då jag inte kan gå runt och inspektera varje fönster och be dem göra om.
Då bemötandet från hela bolaget har varit bra med god ton hela vägen trots att jag valt att inte fortsätta samt att det till slut blev rent och bra ger jag betyg 4 av 5. -
skrev om Städalliansen Göteborg
Anlitade Städaliansen för fönsterpits. Allt fungerade mycket smidigt och arbetet utfördes noggrant.