A wonderful experience. Smooth and professional
Städalliansen Sverige AB
Välkomna till oss på Städalliansen! Vi är din pålitliga partner för att underlätta vardagen. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för både enskilda individer och företag. Vi tar hand om städningen åt er så att ni kan fokusera på annat i vardagen. Det är en självklarhet att erbjuda våra medarbetare kollektivavtal, stabil anställning...
523 omdömen om Städalliansen Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2023
Gammal kund, svårt att nå på telefon men svarar på E-post. Vänligt bemötande. Förväntningarna har inte alltid levts upp, ojämn kvalitet på städning, kommer inte alltid på utsatt tid därför har vi slutat med månadsstädning. Köper numera fönsterputs jättebra utfört. Har beställt storstädning 2 ggr sista storstädning var undermåligt mer som en veckostädning. Så jag kommer inte beställa det mer. Mona Prytz Karlsson
Hej Mona, Tack för att du delat din upplevelse och för att du fortsatt anlitar oss för fönsterputs. Vi beklagar att storstädningen inte motsvarade dina förväntningar. I efterhand ser vi att vissa moment du räknade med inte ingick i den bokade tjänsten, vilket tyvärr skapade ett missförstånd. Vi tar med oss din feedback och kommer vara ännu tydligare kring vad som ingår framöver. Tack igen för ditt förtroende genom åren. Vänliga hälsningar, Sebastian Åkerman
Bra introduktionsmöte. Städarna har genomgående gjort ett bra jobb.
Snabbt och effektivt utförd fönsterputs, ett riktigt proffs!
Jag har städning var 4 vecka. Bra information och den utsatta tiden stämmer alltid. Jag är mycket nöjd speciellt med städ efter sommaren.
Trevligt bemötande, och städar bra.
Allt gick till som det skulle. Tycker också det var billigare än de flesta aktörer.
Alltid supernöjd med Städalliansens noggranna arbete! Personalen är alltid väldigt trevlig och tillmötesgående och de gör ett mycket bra jobb.
I have home cleaning subscription just started to Stadalliansen. We had only one cleaning so far, happy as customer. They are quite professional in the cleaning we have received at our home.
Har återkommande fönsterputs som fungerar toppen med både bokning och utförande :)
Varit kund till Städalliansen i flera år och vi har städning hemma var 4:e vecka. Vi har fått byta vår fasta städare några gånger (men det inte konstigt med tanke på varit under flera år) och glädjande så har vi alltid varit nöjda med dem och deras utförda arbete. Uppskattar att det annars är samma städare som återkommer. Genom åren varit lite struligt med det administrativa men det blivit bättre. Inte så lätt att få kontakt med dem om behöver ställa en fråga men det nu underlättats genom att kan skicka meddelanden som de...
Det är alltid ett nöje att komma hem till ett välstädat hem. Städalliansen är alltid måna om att jag som kund skall känna mig sedd och nöjd. Vid de tillfällen som jag har något att anmärka på försöker de alltid att åtgärda det.
Hela besöket var perfekt, t.o.m. över förväntan!
Haft dem här 3 gånger nu och än så länge nöjd. Tillmötesgående
Ny kund, men toppen så här långt
Fungerar utmärkt. Gör ett bra jobb med noggrannhet och punktlighet.
Jättenöjda med fönsterputsningen som utfördes hos oss! Noggrant och proffsigt!
Alttid trevlig och duktig personal som är utbildade för detta yrke, noggrann städning, vi är så nöjda sedan många år tillbaka.
Skulle storstäda innan den vanliga städningen ska börja, riktigt dåligt gjort. Vi överväger redan nu att avsluta samarbetet om inte skärpning sker
Duktiga, noggranna och enkla att ha att göra med.
De är alltid trevliga och lätta att få tag på och svarar snabbt. Vi har bara haft ett städtillfälle hittills så det är svårt att säga något om det. Kvinnan som var här och städade var mycket trevlig.
Hej Inger Tack för det fina omdömet och välkommen som kund! Allt gott Sebastian
Bra kontakt och väldigt nöjd med städningen
Hej Helena Tack för det fina omdömet! Allt gott Sebastian
Jag rekommenderar inte detta företag. De lyssnar inte överhuvudtaget på kunden. Jag var oerhört besviken på deras attityd mot kunden.
Hej Bernt Tack för att du delade din upplevelse. Vi är glada att du uppskattade kvaliteten på det arbete som hanns med. Vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål, men ibland räcker inte den bokade tiden till för att både hinna med prioriterade delar och övriga moment. I sådana fall brukar vi rekommendera mer tid för att säkerställa att allt blir gjort på bästa sätt. Allt gott Sebastian Åkerman
Dom slängde viktiga grejer med, tex. Min laptop och mina hemnycklar. Jag förstår att det var misstag men fortfarande väldigt dåligt.
Hej Daniella, Tack för din feedback. Vi blev väldigt glada när du efter städningen återkopplade att du var mycket nöjd med resultatet. Samtidigt beklagar vi att det uppstått osäkerhet kring dina nycklar och din dator. Eftersom det var många saker som skulle slängas kan vi förstå att missförstånd kan uppstå. När det gäller datorn och nycklarna informerade vi om var vår personal placerat dem. Skulle något av värde av misstag ha slängts gör vi självklart rätt för oss, men vi fick tyvärr ingen återkoppling från dig kring om...
Har använt mig av fönsterputs 2 gånger och har varit mer än nöjd båda gångerna! Punktliga, snabba och duktiga! Dessutom bra kommunikation med företaget vid bokning. Kan inte bli annat än högsta betyg!
Bra kundsupport och smidigt från start till slut.
Efter klagomål, så har ansvarig säljkontakt bemött oss med respekt och var lyhörda för våra behov. Vår förväntning var att avsluta samarbetet pga. att det har funnits brister i kommunikationen under en längre tid, men vi var ombedda att ge dem en andra chans, vilket vi har accepterat. Vi anlitar Städalliansen för vecko- och storstädningar.
Få förutfattade meningar men fullt nöjd.
Har aldrig använt ett städbolag innan men städkvaliteten var hög och priset bra. Trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande, bra pris och väl utfört arbete. Vi är väldigt nöjda över flyttstädningen som vi bokade hos Städalliansen.
Tydlig och bra kommunikation på offertförfrågan. Personal kom enligt avtal, trevlig och respektfull utförde jobbet mycket väl. Jag är mycket nöjd med mina rena fönster !
Lugnt och systematiskt städande med gott resultat. Vissa kommunikationsproblem.
Smidigt att boka och ett mycket väl utfört arbete.
Vänligt bemötande. Bra städning. Jag beställde städning o är jättenöjd
Är ny kund, kontakta mig gärna igen om några månader.
Bra och snabb återkoppling och service
Inget att anmärka. Vi är nöjda med jobbet som Städalliansen gör hos oss.
Vi på Omami har ett flertal gånger anlitat städalliansen för djuprengöring av våra restaurangkök vilket har varit dels väldigt smidigt att boka, men alltid ett långt över förväntan resultat. Varje gång känns det som att komma in i ett nytt kök. Kommunikationen är god medan arbetet pågår med uppdaterngar via whatsapp och bilder, och de säkerställer att vi verkligen är nöjda. Har även anlitat städallisansen som städfirma för restaurang återkommande dagligen vilket fungerar minst lika smidigt, där vi alltid kan lita på att...
Jag är väldigt nöjd med min storstädning.
Oftast bra men missar ibland vissa utrymmen. Alltid lätt att få kontakt med ansvariga.
Bra bemötande och service. Inget att klaga på.
Otroligt nöjd med Städalliansen! Valentin är väldigt duktig, noggrann och serviceminded. Kan varmt rekommendera Städalliansen!
Jag har varit jättenöjd med fönsterputsningen! Trevlig personal, noggrant utfört arbete och skinande rent. Städalliansen (Marcus) svarar snabbt på mail och det går smidigt att boka tjänst. Ofta får jag tid veckan därpå. Marcus är alltid professionell och lätt att ha och göra med.
Tydliga med vad de skall och kan utföra. Resultatet blir väldigt bra.
Allt såg bra ut, förutom golven som var flammiga. Jag drog över dom med en trasa, som blev ganska smutsig. Vet att min mamma”Wally” inte har kunnat städa så bra, eftersom hennes syn försämrats, så det var smutsigt, det vet jag Vi är ändå nöjda med städningen☀️ Med vänlig hälsning, Ingela Larsson
Superfint städat, har ingenting att klaga på.
Bra och snabb service, trevligt bemötande.
Hej, Väldigt bra att inte behöva vänta länge. Han som kom var jätteduktig och snabb, jag har gamla jobbiga fönster,men det fixade han utmärkt. Susanna G
Anlitat Städalliansen i många år, fungerar väldigt bra. (Har avverkat ett och annat städbolag) Läst lite andra omdömen här inne och kan väl summera att mycket stämmer men vissa detaljer saknas i resonemangen. Ja, det är alltid bäst när ordinarie städare kommer som känner till mitt hem, men folk är sjuka, vabbar eller har lite välförtjänst semester. Rotationen av vikarier hos mig anser jag är högst normal och inget jag tänker anmärka på. Kommunikation: 10/10! Så extremt snabba på svara på meddelanden! Telefon: Hade kunnat...
Jätte bra bemötande, jättebra utfört arbete, Marie