Jag är väldigt nöjd med min storstädning.
Städalliansen Sverige AB
Välkomna till oss på Städalliansen! Vi är din pålitliga partner för att underlätta vardagen. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för både enskilda individer och företag. Vi tar hand om städningen åt er så att ni kan fokusera på annat i vardagen. Det är en självklarhet att erbjuda våra medarbetare kollektivavtal, stabil anställning...
485 omdömen om Städalliansen Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2023
Oftast bra men missar ibland vissa utrymmen. Alltid lätt att få kontakt med ansvariga.
Bra bemötande och service. Inget att klaga på.
Otroligt nöjd med Städalliansen! Valentin är väldigt duktig, noggrann och serviceminded. Kan varmt rekommendera Städalliansen!
Jag har varit jättenöjd med fönsterputsningen! Trevlig personal, noggrant utfört arbete och skinande rent. Städalliansen (Marcus) svarar snabbt på mail och det går smidigt att boka tjänst. Ofta får jag tid veckan därpå. Marcus är alltid professionell och lätt att ha och göra med.
Tydliga med vad de skall och kan utföra. Resultatet blir väldigt bra.
Allt såg bra ut, förutom golven som var flammiga. Jag drog över dom med en trasa, som blev ganska smutsig. Vet att min mamma”Wally” inte har kunnat städa så bra, eftersom hennes syn försämrats, så det var smutsigt, det vet jag Vi är ändå nöjda med städningen☀️ Med vänlig hälsning, Ingela Larsson
Superfint städat, har ingenting att klaga på.
Bra och snabb service, trevligt bemötande.
Hej, Väldigt bra att inte behöva vänta länge. Han som kom var jätteduktig och snabb, jag har gamla jobbiga fönster,men det fixade han utmärkt. Susanna G
Anlitat Städalliansen i många år, fungerar väldigt bra. (Har avverkat ett och annat städbolag) Läst lite andra omdömen här inne och kan väl summera att mycket stämmer men vissa detaljer saknas i resonemangen. Ja, det är alltid bäst när ordinarie städare kommer som känner till mitt hem, men folk är sjuka, vabbar eller har lite välförtjänst semester. Rotationen av vikarier hos mig anser jag är högst normal och inget jag tänker anmärka på. Kommunikation: 10/10! Så extremt snabba på svara på meddelanden! Telefon: Hade kunnat...
Jätte bra bemötande, jättebra utfört arbete, Marie
Vi är jättenöjda. Alltid snabba och trevliga svar. Väldigt tillmötesgående om vi har funderingar, önskemål och ändringar.
Så länge jag får ha Tien är jag väldigt nöjd. Tycker tyvärr också att det är svårt att nå kontoret per telefon. Dom är dåliga på att svara. Annars allt bra.
Fräscht o rent varje gång. Väldigt nöjda. Ett litet minus för att de ofta ändrar städtid samma dag
Städalliansen svarar alltid snabbt på meddelande. Städningen är fin och noggrann och medarbetarna trevliga.
Funkar jättebra och pålitligt!
Fungerar BRA! Trevliga människor som kommer. Kan va svårt med språket ibland och när jag får tider innan 12.00
LIte för mycket rotation på personal. Bra när man fick ha sin fasta person.
Ok, men svårt att kommunicera.
Hej Ulla Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att du tycker att städningen fungerar bra! Vi sköter det mesta digitalt, och vi förstår att det kan kännas krångligt – särskilt om man inte trivs med det digitala. Som tur är har du Mias nummer, så ring gärna direkt om det är något du undrar över eller vill ta upp – det går alldeles utmärkt! Allt gott Sebastian
Anlitats för månadsstädning och är nöjd!
Seriösa. Noggranna. Kollektivavtal. Rekommenderas.
Jag känner mig nöjd och tillmötes med tider och utfört arbete 🌸
Lite för varierande resultat, vissa slänger sopor, andra inte mm.
Hej Josefine, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi förstår att det kan upplevas som varierande när vissa moment, som att slänga sopor, ibland görs och ibland inte. Just detta finns inte med ordinarie städprotokoll, men om tiden räcker till brukar vi gärna hjälpa till ändå. Om du vill att vi alltid ska ta med soporna, lägger vi gärna till det som en fast punkt. Titta gärna igenom ditt städprotokoll och hör av dig till oss om det finns något mer du önskar justera och återkom:) Vänliga hälsningar, Sebastian
Är nöjd i det stora hela. Tycker att deras webbsida är dålig. Förstår inte alltid deras sätt att fakturera. Men städningen är tipp topp!
Hej Petra! Så roligt att höra att du är nöjd med städningen – det är precis det vi siktar på! 😊 Vad gäller faktureringen förstår jag att det kan upplevas rörigt ibland. Vi erbjuder olika faktureringsmodeller – till exempel timpott, per timme eller fast pris per tillfälle. Jag tror att du just nu har timpott, men om du vill byta eller få en tydligare förklaring är du varmt välkommen att kontakta oss via Städportalen, så hjälper vi dig vidare. Tack igen för din feedback – och hör gärna av dig om du har fler funderingar! Allt gott Sebastian
Noggranna, punktliga och flexibla!
Tack Susanna för det fina omdömet! Blir alltid lika glad! / Sebastian
Bra bemötande. Man kan kommunicera via mail och få snabba svar. Samma städerska kommer under långa tider. De har kollektivavtal.
Hej Ingela! Tack för det fina omdömet och att du uppskattar vår support. Och tack för de 7 år vi fått göra ditt hem rent och fint!:) / Sebastian
Super fin städning utförd av väldigt trevlig personal!
Hej! Tack så mycket för det fina omdömet – så roligt att höra att du är nöjd med både städningen och vår personal! 🌟 Om det finns något vi kan göra för att nå hela vägen till 5 av 5 får du gärna höra av dig till mig på sebastian@stadalliansen.se – vi vill alltid bli ännu bättre. Allt gott, Sebastian
Väldigt ojämn kompetens men varit kund så många år att jag vill inte ge sämre betyg (för då skulle jag bytt företag men är ändå kvar) kontakten med kontoret för det mesta varit bra)
Själva städningen är vi nöjda med. Dock finns det en del att önska om återkoppling från administrationen. Finns inga telefonnummer, krånglig hemsida. Ingen återkoppling från arbetsledare kontinuerligt, typ avstämning en gång i halvåret t ex.
Stort tack för din feedback – Vad bra att du är nöjd med städningen! Det betyder mycket för oss att få veta både vad som fungerar bra och vad vi kan förbättra. Vad gäller löpande avstämningar så gör vi dem gärna! Men vi har märkt att många kunder föredrar att inte ha dem regelbundet. Självklart kan vi boka in löpande avstämning om du vill det – bara hör av dig, så löser vi det! Telefonnummer finns under [{Kontakta oss] på vår hemsida, och syns även om man googlar Städalliansen. Vi tar till oss att hemsidan upplevs som...
Blev aldrig uppringd efter avtalad tid
Tycker dom gör ett bra jobb är nöjd .
Hej Agenta! Tack så mycket för det fina omdömet – så roligt att höra att du är nöjd med städningen🌟 Om det finns något vi kan göra för att nå hela vägen till 5 av 5 får du gärna höra av dig till mig på sebastian@stadalliansen.se – vi vill alltid bli ännu bättre. Allt gott, Sebastian
Tycker att de är bra, förutom att jag inte alltid förstår deras fakturor och prissättning.
Hej Lillvi, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme till oss! Grymt med 🌟🌟🌟🌟🌟! Vad jag har förstått så har du och Mia pratat ihop er och inga funderingar kvarstår. Skulle det vara något annat så är du alltid välkommen att höra av dig! / Sebastian Allt gott Sebastian
De har städat jättebra och fint
Hej Erfan Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Super med 🌟🌟🌟🌟🌟! / Sebastian
Bra och noggrann städning, missar förekommer men de är små och sker sällan. Lite mer ombokningar under influensatider, annars sällsynt. Enkelt att få kontakt via appen, enkelt att justera städuppdrag. Trevlig personal som städat.
Service minded. Bra kommunikation. Bra grundstämning. Kunde varit mer aktiva kring helheten. Typ ibland föreslå mer grundlig städning eller påtala vad som skulle behöva göras som ligger utanför standarduppdraget.
Hej! Stort tack för din feedback 🌟🌟🌟🌟 !– den uppskattas verkligen! Det är roligt att höra att du upplever bra service och kommunikation, och vi tar till oss dina synpunkter kring initiativ och helhetsperspektiv. För att vi ska kunna bli ännu bättre och anpassa oss efter just dina behov vore det toppen om du vill höra av dig till mig direkt på sebastian@stadalliansen.se. Jag lyckas tyvärr inte lista ut vem du är utifrån omdömet, men jag är väldigt gärna i kontakt för att följa upp och se vad vi kan förbättra! Allt gott Sebastian
Bra städning överlag noggrant
God kommunikation under beställning och planering samt väl genomförd städning.
Bra service, trevliga människor och enkel process.
Hej Claes Alltid lika glad över 🌟🌟🌟🌟🌟! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Allt gott Sebastian
Toppenbra städat till ett rimligt pris.
Hej Matilda Tack för det fina omdömet! / Sebastian
Såååå nöjd! Fick min hem fint städat, väldigt snälla och vänliga!
Supernöjd med min flyttstädning! Rekommenderar verkligen!
Gött, så det ska vara!:) Välkommen åter! / Sebastian
De städade jättebra, vi var jättenöjda. Bra tjänst där man kan skriva frågor och boka om dag, tid etc
Har beställt städning en gång per månad. Hittills har vi fått städat av städalliansen tre gånger. Personalen som kommit hem till oss har varit noggranna, trevliga och hänsynsfulla.
Hej Lena! Tack för det fina omdömet! Jag ber Mia eller Fanny att kontaka dig så satsar vi på 🌟🌟🌟🌟🌟 framöver! Allt gott Sebasitan
Första städningen hade ett par grejer som behövde fixa. Efter att det uppmärksammats så kom det en person och fixade till det. Allt bra utan några besvär.
Alltid bästa bemötande. De högsta förväntningarna sedan tidigare uppdrag och nu med samma fantastiska resultat. Vår upplevelse var som vanligt den bästa av flyttstädningen vi köpte!
Städning har varit både ris och ros. Det har varierat väldigt mycket beroende på vilka städare/ städerskor som varit här. Vi har fått klaga en del men nu har det ordnat upp sig och det funkar toppen!
Tack för din feedback! Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Det är såklart vårt mål att alltid leverera en jämn och hög kvalitet på städningen, och vi är glada att det nu fungerar toppen för er. Vi tar med oss din feedback för att säkerställa att vi fortsätter hålla en hög standard framöver. Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan göra ännu bättre! Allt gott / Sebastian
Våldigt dåliga på återkoppling.
"Hej Mattias, tack för din feedback. Vi strävar alltid efter att ge snabb och tydlig återkoppling, och vi beklagar om du upplevt något annat i detta fall. Vi vill gärna förstå vad som har hänt och hur vi kan förbättra oss. Hör gärna av dig till mig på sebastian@stadalliansen.se att vi kan reda ut eventuella missförstånd och säkerställa att du får den service du förväntar dig. Allt gott / Sebastian
Kanonbra bemötande ifrån alla.
Bra bemötande. Trevlig städare. Allt bara bra!