Större karta Vägbeskrivning
Sveabad

Sveabad

Karlsbodavägen 39, 168 67 Bromma

3.8 i betyg av 54 rekommendationer
Vi säljer produkter som vi tillsammans med er tycker är vackra och tillhandhåller mesta möjliga rekreation. Våra produkter har sålts i Scandinavien i nästan 10 år. Vi vet att det vi säljer är av bästa kvalitet och design. Vår erfarenhet och kunskap ger Er allt som behövs för att göra ett väl genomtänkt val för Er reträtt och till rekreation och avslappning.

Läs vad 54 kunder tycker om Sveabad

 • Jenny E
  Jenny E skrev om Sveabad
  Jag beställde ett badkar av Sveabad. Jag förstod inte vad personen sa som jag pratade med på sveabad och hon förstod inte mig. Detta skapade mycket irritation. Hon sa att hon skulle be en kollega som kunde svenska ringa upp, ingen ringde upp. Jag blev nästan fundersam om jag ens skulle få hem badkaret. Dålig info om leveransen av badkaret men till slut fick jag hem det. Jag tänker absolut inte handla av dem något mer.
  gillar detta
 • Sara I
  Sara I skrev om Sveabad
  Snabb på att skicka fakturan, gjorde det samma dag som beställningen. Nu en vecka senare har det fortfarande inte kommit nån produkt.
  gillar detta
 • Malin S
  Malin S skrev om Sveabad
  Tog jätte lång till innan jag fick varan. Fick en avi om att hämta ut paketet på ett ställe, när jag kom dit fanns det inget paket. Efter ytterligare en vecka fick jag en avi från ett annat ställe. Försökte kontakta sveabad men fick inget svar.
  gillar detta
 • Jimmy V
  Jimmy V skrev om Sveabad
  Sämst service, pratar inte ens svenska.
  gillar detta
 • Jens A
  Jens A skrev om Sveabad
  De ringde upp två minuter efter att jag lagt beställningen för att dubbelkolla leveransen. Det var bra, för det gick inte att skriva i en annan leveransadress vid beställningen.
  gillar detta
 • Linda H
  Linda H skrev om Sveabad
  Enkelt och lätt att beställa. Leveransen fungerade precis som informationen angav.
  gillar detta
 • Miriam G
  Miriam G skrev om Sveabad
  Rekordsnabb leverans! Under 24 timmar.
  Jättenöjd med badkaret.
  gillar detta
 • Anna H
  Anna H skrev om Sveabad
  Har precis tagit mitt första bad i badkaret Varberg (135 cm) - underbart! Vi var i showroomet i Bromma och tittade ut en bra modell i fredags och beställde badkaret på plats. Kvinnan i butiken var hjälpsam och gav bra information och rekommendation. Idag måndag levererades badkaret av Sveabad direkt till dörren, toppen att få så snabb leverans! Det enda som jag har att anmärka på är att vi valde att betala med faktura, men enligt kvinnan butiken så ville de helst se betalningen innan badkaret skickades ut. Kanske inte borde erbjuda faktura i så fall? Men, som sagt, vi är jättenöjda med badkaret och det trevliga bemötandet av personalen på Sveabad. Kan rekommendera dem!
  gillar detta
 • Ulf C
  Ulf C skrev om Sveabad
  Köpte och betalade ett badkar för två och en halv vecka sedan med utlovad leverans 2-5 dagar. Efter en och en halv vecka påminde jag om att det enda som hänt var en dragning från mitt konto. Jag har sedan fått ytterligare en bekräftelse på leveransen men ingen leveranstid och ingen leverans. Så här långt kan jag absolut inte rekommendera företaget.
  gillar detta
 • David S
  David S skrev om Sveabad
  Jag fick en produkt som var skev och jag har skickat mejl till Sveabad men inte fått något svar. Även fast det är semestertider så borde det ändå finnas någon som svarar på mejl. Dåligt!
  gillar detta
 • Annelie J
  Annelie J skrev om Sveabad
  Felaktiga leveransuppgifter och dålig återkoppling.
  gillar detta
 • Hans M
  Hans M skrev om Sveabad
  Funkat fint, var i affären o kikade
  Därefter beställde badkaret Växjö, kom efter 3 dagar, bra!
  gillar detta
 • Virginie A
  Virginie A skrev om Sveabad
  dålig leveranstid och inget svar när badkar som skall levereras
  gillar detta
 • Ellen A
  Ellen A skrev om Sveabad
  Hej!
  Vi köpte ett badkar Stockholm 120cm.
  Vi var lite osäkra på om den modellen var den bästa för oss. Vi ringde företaget och fick kontakt i stort sett direkt. Jättebra. Trevligt bemötande i telefon. Vi fick även bekräftat att Stockholm var en väldigt bra modell, oväntat rymlig för att vara ett så pass litet badkar. Kändes som att vi blev lyssnade på i våra olika frågor och funderingar vi hade, även gällande avlopp m.m. Kändes tryggt och bra att gå vidare med köpet. Dessutom var det en jättesnabb leverans, samt bra företag som fraktade. Toppen! Vi är väldigt nöjda hittills.
  (Det enda som var lite negativt var att det kändes tråkigt att behöva betala fraktkostnad för en produkt som ändå kostar relativt mycket. Är ju många företag idag som erbjuder fri frakt när man handlar för över ett visst belopp. Men, samtidigt kändes det överkomligt och förståligt att man kan behöva betala fraktkostnad.)
  Som sagt, vill ändå understryka att vi är väldigt nöjda hittills. Tack.
  gillar detta
 • Henrik A
  Henrik A skrev om Sveabad
  Står att badkaret finns i lager men det tar 6-8 veckor att få hem det. När man ringer är det svårt att få kontakt och under dessa veckor lovar Sveabad 3ggr att leverans kommer ske nästa vecka. Kändes inte bra att handla av detta företag eftersom de krävde förskottsbetalning, nu blev vi iof inte lurade men vi kommer inte handla av Sveabad igen.
  gillar detta
 • Michael G
  Michael G skrev om Sveabad
  Bra.
  Mycket bra hemsida.
  Kunnig och engagerad säljare i butiken.
  gillar detta
 • Ingegerd A
  Ingegerd A skrev om Sveabad
  Det var både enkelt o snabbt att beställa. Jag är jättenöjd o kommer nog beställa fler saker om jag hittar något av intresse. Kan varmt rekommendera.
  gillar detta
 • Göran N
  Göran N skrev om Sveabad
  Ville köpa ett svart Badkar från SVEABAD . Stefan tror jag han hette var väldigt hjälpsam och förstående till mitt behov av snabb hjälp och transport . Och allting löste sig till det bästa . Återstår nu bara betalning via Klarna i slutet av maj 2016 och hoppas det går bra också och inte strular till det för mig . Annars helt nöjd kund .
  gillar detta
 • Eva S
  Eva S skrev om Sveabad
  Bra personlig service. Leverans inom rimlig tid. Riktigt snyggt badkar. Förvånansvärt stort och rymligt för att vara så litet.
  gillar detta
 • Kristina S
  Kristina S skrev om Sveabad
  Köpt badkar Växjö. Jag gjorde fel vid beställningen, men det fixade sig direkt när jag ringde för att ändra. Har ännu inte provat det men tror att det blir lika bra som utseendet. Det är verkligen snyggt!
  gillar detta
 • Jeanette Å
  Jeanette Å skrev om Sveabad
  Snabb återkoppling, bra och proffsig första kontakt. Smidigt att avtala om frakt. Supersnygg produkt. Betyget dras ner något pga att personalen inte pratar svenska och det kan vara svårt att både ställa frågor på engelska samt få svar på sina frågor.
  gillar detta
 • Åsa W
  Åsa W skrev om Sveabad
  Vi har köpt badkar. Bra och snygga produkter. Förbättringsområde - bättre produktinformation. Personal har varit stressade i telefon och i butik. Kommer att rekommendera er.
  gillar detta
 • Jessica J
  Jessica J skrev om Sveabad
  Kan inte ge något betyg eftersom jag inte fått den än...
  gillar detta
 • Petra A
  Petra A skrev om Sveabad
  Tar tid att få hem lagervara.
  Svarar inte på telefon eller mail.
  gillar detta
 • Susan A
  Susan A skrev om Sveabad
  Lätt att beställa
  Lätt att betala
  Fri frakt
  Snabb leverans
  Fin produkt ( badkarshylla)
  gillar detta
 • Kerstin M
  Kerstin M skrev om Sveabad
  Jag ringde och frågade om en badkarshylla som jag beställde på nätet. Jag fick hjälp med hur jag skulle betala och de skickade den samma dag så jag fick den till julafton. De ringde också och bekräftade att den var på väg till min butik för posthämtning. Mycket bra service!
  gillar detta
 • Ulrika K
  Ulrika K skrev om Sveabad
  De hade glömt att skicka en julklapp som jag beställt men när jag ringde så fixade dom det direkt och varan hann komma innan jul! Mycket trevligt bemött på telefonen!
  gillar detta
 • Birgitta D
  Birgitta D skrev om Sveabad
  Är jättenöjd med mitt köp allt fungerade toppenbra.
  gillar detta
 • Åsa B
  Åsa B skrev om Sveabad
  Badkaret Kiruna är snyggt och jag tycker att det var prisvärt och har en bra funktion. Leveransen var snabb, bara några dagar efter jag beställde. Jag uppskattade att badkaret inte var så tungt. Det gjorde att det var lätt att få på plats. När karet är tomt är det lite instabilt jmf med vårt gamla traditionella kar med fyra ben i hörnen. Hur karet åldras återstår att se. Men tio års garanti slår de flesta tillverkarna på marknaden.
  gillar detta
 • Thomas J
  Thomas J skrev om Sveabad
  Väntar fortfarande på någon form av livstecken från Sveabad. Fick bekräftelse i samband med beställning 13 december och väntar fortfarande.
  Har mailat och ringt. Jag förstår att leverans kan bli fördröjd men nu undrar jag ju om det överhuvudtaget kommer bli leverans.
  Gillar badkaret jag beställt så hoppas fortfarande :)
  gillar detta
 • Karl F
  Karl F skrev om Sveabad
  Snabb leverans och inget strul.
  gillar detta
 • Kjell S
  Kjell S skrev om Sveabad
  Lustigt att alla "goda rekomendationer", 5or osv är gjorda i princip samma dag. Betyder generellt trubbel. Tänk två ggr.
  gillar detta
 • Ingela B
  Ingela B skrev om Sveabad
  Har beställt ett badkar. Fin hemsida. Har begärt att få det första veckan i december då mitt badrum håller på att renoveras. Bra bemötande. De pratade dock bara engelska. Min är inte det bästa. Men det gick bra.
  Hälsningar Ingela
  gillar detta
 • Pål J
  Pål J skrev om Sveabad
  Sveabad har gitt meget bra service i forbindelse med kjøp av badekar. Stefan har gitt bra informasjon om produkt og frakt. Vil anbefale Sveabad til mine venner.
  gillar detta
 • Sara A
  Sara A skrev om Sveabad
  Trevligt bemötande. Leverans utan krångel och ångerrätt och retur (badkaret var för stort) gick helt smärtfritt! Riktig bra kumdservice rakt igenom. Vi är väldigt nöjda och kommer bli återkommande kunder.
  gillar detta
 • Jonas L
  Jonas L skrev om Sveabad
  Mycket bra, trevliga och bra bemötande. Dock fick jag återkoppla då jag inte fick produkten skickad.
  gillar detta
 • Bjørn Inge J
  Bjørn Inge J skrev om Sveabad
  Jeg kjøpte et karlstad badekar. Jeg er meget fornøyd med servicen. Karet er ikke montert enda, men det ser veldig bra ut.
  gillar detta
 • Helene V
  Helene V skrev om Sveabad
  Köpte ett litet badkar.
  Fick väldigt bra hjälp och service.
  Oxå väldigt nöjd med mitt köp.
  gillar detta
 • Elisabeth D
  Elisabeth D skrev om Sveabad
  Kontakten med svea-bad ( via telefon) när jag beställde var mycket bra. Bra personal,som tog många mått när jag behövde. Bra information. Jag beställde ett badkar i plast som jag är helnöjd med! Snabb leverans.
  gillar detta
 • Per W
  Per W skrev om Sveabad
  Jättebra bemötande. Kunniga och informativa, inte alls pushigt. Letar ni efter kombination snygg design, bra material, prisvärt, och inte hittar det ni söker i bauhaus / Ikeas standardproduktsortiment ska ni definitivt kolla närmare på Sveabad! Rekommenderas varmt. Per Wahlstedt
  gillar detta
 • Johanna F
  Johanna F skrev om Sveabad
  Snabb leverans och ett trevligt bemötande!
  gillar detta
 • Carina B
  Carina B skrev om Sveabad
  Lite märkligt att behöva betala varan innan den skickas, men det fungerade mycket bättre än vad jag misstänkte.
  Badkaret Ystad 1500 är precis så fint som bilderna på hemsidan visade, vi är mycket nöjda!
  gillar detta
 • Richard E
  Richard E skrev om Sveabad
  Sveabad har ett annorlunda sortiment när man kommer till badrumsinredning och då speciellt badkar.
  Vi är supernöjda med vårt inköp och vet att vi är ganska ensamma med den inredning vi köpt.
  Vill man skilja sig från mängden designmässigt är mitt tips att kolla in Sveabads sortiment.
  Allt har funkat perfekt från vårt första besök i butiken till leverans.
  Rekommenderar starkt Sveabad.
  gillar detta
 • Linda A
  Linda A skrev om Sveabad
  Snabb leverans och mycket bra produkt.
  gillar detta
 • Carl- Axel K
  Carl- Axel K skrev om Sveabad
  Snabbt och enkelt löste allt på nätet
  gillar detta
 • Mikael B
  Mikael B skrev om Sveabad
  Stort utbud och bra priser...............
  gillar detta
 • Iwona Ö
  Iwona Ö skrev om Sveabad
  Mycket god service, trevlig personal och framför allt är vi mycket nöjda med produkten (handfat) !!
  Kan verkligen rekommenderas!!!! // Göteborgare
  2014-11-22 Sveabad svarar Iwona Ö
  Hej Iwona,
  vad kul att handfatet passade, samt kom fram till slut.
  Ha det gott!
  gillar detta
 • Anders N
  Anders N skrev om Sveabad
  Väldigt bra!

  Lätt att ha kontakt med och överkomliga priser.
  2014-11-22 Sveabad svarar Anders N
  Tack Anders,
  vår affärsidé är att tillverka produkter av material av högsta kvalitet till ett plånboksvänligt pris..
  Detta betyder att våra produkter kanske inte är absolut billigast på marknaden.

  Uppsidan är att vi kan med viss stolthet och stor säkerhet ge våra kunder produkter med toppkvalitet till ett väldigt överkomligt pris.

  Vi har dessutom kontinuerliga kampanjer där man kan göra bra klipp.

  Ha det bra Anders
  gillar detta
 • Li M
  Li M skrev om Sveabad
  Bra bemötande och väldigt hjälpsamma!!!
  2014-11-22 Sveabad svarar Li M
  Tack Li, hoppas Ni är lika nöjda med Ert badkar "Stockholm".
  Ha det bra!
  gillar detta
 • Lena T
  Lena T skrev om Sveabad
  Var på jakt efter ett mindre badkar, svårt att hitta på nätet. Råkade komma in på Sveabads hemsida. Åkte dit och tittade och blev mycket trevligt bemött och fick med mig ett fantastiskt fint badkar hem.
  2014-11-22 Sveabad svarar Lena T
  Hej Lena, vad kul att badkaret passade.
  Angående midre designade badkar, så är arbetar vi kontinuerligt med att ta fram nya lite mindre badkar med snygg design.
  Önskar dig många sköna bad.
  gillar detta
Kategorier