Sveabad

Karlsbodavägen 39, 168 67 Bromma — Visa karta

3.3 i betyg av 70 rekommendationer
Vi säljer produkter som vi tillsammans med er tycker är vackra och tillhandhåller mesta möjliga rekreation. Våra produkter har sålts i Scandinavien i nästan 10 år. Vi vet att det vi säljer är av bästa kvalitet och design. Vår erfarenhet och kunskap ger Er allt som behövs för att göra ett väl genomtänkt val för Er reträtt och till rekreation och avslappning.
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 16 rekommendationer
Spjutvägen 5B, 17561, JÄRFÄLLA
Sthlm Kakel & Byggdesign AB
Martin H:
SKBD flytspackla, la tätskikt och klinka golv i en tvättstuga. Kommunikationen var enledningvist lite trög men när arbetet väl kom igång gic...

Badrumsrenoverare nära Sveabad:

Entreprenadhuset

Entreprenadhuset

49 recos
Karlsbodavägen 15A, BROMMA
Vi har rollen som totalentreprenör och har en lång historia med många lyckade pr... Läs mer ›
Entreprenadhuset
Karin G:
Entreprenadhuset har genomgående gjort ett fantastiskt arbete i vår totalrenovering. Tillgänglighet, förtroende, engagemang och skicklighet ...
MF Rör AB

MF Rör AB

9 recos
Solna strandväg 34, Solna
MF Rör AB är medlem i branschorganisationen VVS Företagen och följer gällande br... Läs mer ›
MF Rör AB
Ingvar M:
Ombyggnad av lokal till lägenhet, mycket bra service och bemötande
Dekå Byggrenoveringar

Dekå Byggrenoveringar

75 recos
Sturegatan 23, SUNDBYBERG
Vi är specialisten på badrumsrenoveringar och köksrenoveringar och har lång erfa... Läs mer ›
Dekå Byggrenoveringar
Carl Fredrik C:
Har använt en hel del olika entreprenadfirmor tidigare, och Darek med hans team överträffade all förväntan och tog stor ära i sitt arbete oc...
Annedal Bygg

Annedal Bygg

14 recos
Annedalsvägen 73, Bromma
Annedal Bygg och Badrum står till tjänst vid renovering och nybyggen samt el, rö... Läs mer ›
Annedal Bygg
Mats H:
Bra bemötande ifrån början till slut. Lätt att gå igenom om vad som ska göras. Enkelt att mötas upp under arbetets gång för att dubbelk...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 70 kunder tycker om Sveabad

 • Eva L
  Eva L skrev om Sveabad
  Beställde badkar, vill sedan avbeställa men omöjligt att få tag i någon. Min man har ringt och skickat mail men ingen svarar. Vi har inte fått ngot leverans besked heller. Ingen kontakt person eller annat sätt att ta kontakt.
  gillar detta
 • Hillevi V
  Hillevi V skrev om Sveabad
  Jag beställde 28/11 och har ännu inte fått paket. Vet därför inte om jag är nöjd eller ej.
  gillar detta
 • Eva H
  Eva H skrev om Sveabad
  KATASROFALT!!!!!!! Har ringt och mailat under ca en månads tid och inte hört något svar tillbaka. beställde ett badkar men har inte hört något ang betalning leveranstid etc. Så här får det inte gå till - bottennotering, verkligen!
  gillar detta
 • Marie L
  Marie L skrev om Sveabad
  Ingen kundtjänst att ringa till. Uselt. Numret är inte i bruk.
  gillar detta
 • Mattias H
  Mattias H skrev om Sveabad
  Jag vill verkligen varna för detta otroligt oprofessionella och oseriösa företag.

  Jag har en jacuzzi från Sveabad och behövde byta en förslitningsdel (insugsfilter). Sagt och gjort så ringde jag dem för att beställa denna del så de som återförsäljare rimligen borde antingen ha eller kunna beställa reservdelar.

  3 månader senare har jag ringt dem kanske 30 gånger utan svar, mailat dem kanske 10 gånger utan svar och varit på besök där under utsatta öppettider och endast de två sista gångerna fått tag i någon som arbetar på företaget.

  Tjejen som stod bakom disken fotograferade reservdelen och lovade att återkomma dagen därpå vilket inte skedde. Hon förklarade skrattande på knagglig engelska också att hon kastar alla mail eftersom hon ändå inte förstår dem(!) på min fråga varför de inte besvarat mina mail eller telefonsamtal. Andra gången rekommenderade hon mig att själv limma ihop reservdelen så kanske den skulle funka (vilket det givetvis absolut inte skulle göra). Sin egen rekommendation att limma ihop det trasiga omöjliggjorde hon dock direkt genom att ta sönder delen än mer när hon undersökte den.

  Det här företaget verkar gladeligen ta dina pengar vid större köp och sedan skita fullständigt i dig som kund. Håll dig borta så slipper du problem är mitt råd.

  (Mitt problem löste sig till sist när jag efter nästan ett halvårs korrespondens med en huvudleverantör i Kina gick med på att skicka reservdelen till en enskild konsument efter det att jag förklarat hur deras slutleverantör hanterar deras produkt. Att jag ens fick kontaktuppgifterna dit var ett smärre mirakel som bland annat innefattar google translate på text från en italiensk PDF.)
  gillar detta
 • Christofer J
  Christofer J skrev om Sveabad
  Beställde ett badkar och pengarna drogs direkt. Stod 2-5 dagars leverans. När jag ringer dem efter 3 dagar för att stämma av får man knappt tag i dem, och när jag väl fick tag i dem så visar det sig vara 10 veckors leveranstid. Riktigt dåligt!
  De pratar dessutom väldigt dålig engelska, ingen svenska. Avbeställde badkaret direkt. Rekommenderas INTE!
  gillar detta
 • Carl E
  Carl E skrev om Sveabad
  Köpet i sig gick rätt smidigt. Däremot var budbilsföraren en riktig idiot som inte bör ha någon kundkontakt.
  gillar detta
 • Jessica H
  Jessica H skrev om Sveabad
  Jag beställde ett badkar 8/11 som jag 1 dag senare ville ändra lite på. Har försökt kontakta Sveabad via mail och telefon säkert 20 gånger utan någon som helst kontakt. Ingen svarar på varken mail eller telefon. Man kan lämna sitt nummer på deras hemsida så ska de ringa upp, något som de inte gör!
  Jag upptäckte av en slump i min skräpkorg i mailen ett mail på blandad svenska/engelska som man knappt förstod, där de säger att den order jag lagt och redan betalt är försenad och kommer först i slutet av Januari 2017. Anledningen att jag beställde badkar från just dem var för den snabba leveransen (2-5 dagar), något som nu verkligen inte stämmer utan är ju snarare 3 MÅNADER!!! 😱 Nu vill jag häva min order!!!! Kan inte vänta så länge...men HUR kommer jag i KONTAKT med dem när de varken svara på mail eller telefon????! Känns otroligt OSERIÖST! Pengarna tog de fort från mitt konto!!
  gillar detta
 • Peter J
  Peter J skrev om Sveabad
  Kan inte lämna omdöme när jag får en faktura att betala men inte ett ljud om leverans. Men tydligen ska man betala för att få leveransstatus. Dåligt
  gillar detta
 • Jerry O
  Jerry O skrev om Sveabad
  Riktigt dåligt företag!!

  Det började med att leveransen tog längre tid än de sa att den skulle göra. När den väl kom så saknades både ställningen till benen, benen och en kortsida. Efter att ha kontaktat dom (svårt att komma fram via telefon) så lovade dom att skicka de saknade delarna. Tog ytterligare en vecka innan dom kom. Då upptäckte jag att jag fått fel långsida. Visade sig att jag fått en annan kunds panel och han min (Olle J längre ner i omdömena).

  Martina på Sveabad frågade om vi kunde skicka panelerna till varandra och de skulle ersätta frakten. Jag bad om en fraktsedel men fick inte svar på flera dagar. Jag skickade panelen till Olle och betalade själv.

  När jag kontaktade dom för att få ersättning för frakten så får jag bara en massa undanflykter om de svarar alls i telefon. Jag har jagat dom i 3 veckor nu för att få min ersättning för frakten (396 kr). Stefan (ägaren) lovade att han skulle fixa det senare i veckan men gjorde inte det. Veckan därpå så lovade han återigen att fixa det men ändå hände inget.

  Att dömma av övriga betyg de senaste månaderna så är det långt mer än jag som blivit lurade.
  Handla inte av dessa skojare!
  gillar detta
 • Sara A
  Sara A skrev om Sveabad
  Har fått 2 mail om den här kundundersökningen sedan jag beställde en vara, men fortfarande inget svar på mitt mail till kundtjänst. Har tagit lång tid att få varan.
  gillar detta
 • Stefan T
  Stefan T skrev om Sveabad
  Hej.
  Det positiva jag vill framföra var att man kontakta mig via telefon då jag frågade om leveranstid då man informerade mig att man höll på att flytta sitt lager och bad om ursäkt. Tycker att detta är bra.
  gillar detta
 • Tony J
  Tony J skrev om Sveabad
  Beställt produkt, fått snabbt svar på orderbekräftelse men INGEN INFO OM LEVERANSDATUM. Det har nu gått snart 1 månad sen jag betalade
  gillar detta
 • Daniel N
  Daniel N skrev om Sveabad
  Jag har ännu inte fått min beställning eller hört något ifrån dom så här en vecka efter min beställning. Detta trots att jag har hört av mig och bett om återkoppling. Dom var däremot snabba att dra pengar. Kul att deras kundundersökning hör av sig innan kundtjänsten.
  gillar detta
 • Olle J
  Olle J skrev om Sveabad
  Började bra med att jag blev uppringd samma kväll som jag lagt beställning för att dubbelkolla att det blir rätt paneler.
  Var bered på att leveransen skulle ta 4 till 5 veckor, det tog 6 veckor. Men då fick jag fel sidopanel och inga stödben. Tog en vecka till innan jag fick stödbenen.
  Visade sig att en annan kund fått min sidopanel och jag fått den andres, fick skicka ner sidopanelen till rätt kund och ligga ute med frakten.
  3 veckor efter att jag fått badkaret fick jag rätt panel.

  Fråga om man kunde få lite rabatt som kompensation för alla problem med stödben, frakt etc, vilket jag inte fick.
  Förutom detta så var alla samtal på knackig engelska då personen som svarade på telefon inte kunde svenska, vilket gjorde allt ännu krångligare.
  gillar detta
 • Åsa H
  Åsa H skrev om Sveabad
  Superfint. Passar utmärkt för små utrymmen.
  gillar detta
 • Jenny E
  Jenny E skrev om Sveabad
  Jag beställde ett badkar av Sveabad. Jag förstod inte vad personen sa som jag pratade med på sveabad och hon förstod inte mig. Detta skapade mycket irritation. Hon sa att hon skulle be en kollega som kunde svenska ringa upp, ingen ringde upp. Jag blev nästan fundersam om jag ens skulle få hem badkaret. Dålig info om leveransen av badkaret men till slut fick jag hem det. Jag tänker absolut inte handla av dem något mer.
  gillar detta
 • Sara I
  Sara I skrev om Sveabad
  Snabb på att skicka fakturan, gjorde det samma dag som beställningen. Nu en vecka senare har det fortfarande inte kommit nån produkt.
  gillar detta
 • Malin S
  Malin S skrev om Sveabad
  Tog jätte lång till innan jag fick varan. Fick en avi om att hämta ut paketet på ett ställe, när jag kom dit fanns det inget paket. Efter ytterligare en vecka fick jag en avi från ett annat ställe. Försökte kontakta sveabad men fick inget svar.
  gillar detta
 • Jimmy V
  Jimmy V skrev om Sveabad
  Sämst service, pratar inte ens svenska.
  gillar detta
 • Jens A
  Jens A skrev om Sveabad
  De ringde upp två minuter efter att jag lagt beställningen för att dubbelkolla leveransen. Det var bra, för det gick inte att skriva i en annan leveransadress vid beställningen.
  gillar detta
 • Linda H
  Linda H skrev om Sveabad
  Enkelt och lätt att beställa. Leveransen fungerade precis som informationen angav.
  gillar detta
 • Miriam G
  Miriam G skrev om Sveabad
  Rekordsnabb leverans! Under 24 timmar.
  Jättenöjd med badkaret.
  gillar detta
 • Anna H
  Anna H skrev om Sveabad
  Har precis tagit mitt första bad i badkaret Varberg (135 cm) - underbart! Vi var i showroomet i Bromma och tittade ut en bra modell i fredags och beställde badkaret på plats. Kvinnan i butiken var hjälpsam och gav bra information och rekommendation. Idag måndag levererades badkaret av Sveabad direkt till dörren, toppen att få så snabb leverans! Det enda som jag har att anmärka på är att vi valde att betala med faktura, men enligt kvinnan butiken så ville de helst se betalningen innan badkaret skickades ut. Kanske inte borde erbjuda faktura i så fall? Men, som sagt, vi är jättenöjda med badkaret och det trevliga bemötandet av personalen på Sveabad. Kan rekommendera dem!
  gillar detta
 • Ulf C
  Ulf C skrev om Sveabad
  Köpte och betalade ett badkar för två och en halv vecka sedan med utlovad leverans 2-5 dagar. Efter en och en halv vecka påminde jag om att det enda som hänt var en dragning från mitt konto. Jag har sedan fått ytterligare en bekräftelse på leveransen men ingen leveranstid och ingen leverans. Så här långt kan jag absolut inte rekommendera företaget.
  gillar detta
 • David S
  David S skrev om Sveabad
  Jag fick en produkt som var skev och jag har skickat mejl till Sveabad men inte fått något svar. Även fast det är semestertider så borde det ändå finnas någon som svarar på mejl. Dåligt!
  gillar detta
 • Annelie J
  Annelie J skrev om Sveabad
  Felaktiga leveransuppgifter och dålig återkoppling.
  gillar detta
 • Hans M
  Hans M skrev om Sveabad
  Funkat fint, var i affären o kikade
  Därefter beställde badkaret Växjö, kom efter 3 dagar, bra!
  gillar detta
 • Virginie A
  Virginie A skrev om Sveabad
  dålig leveranstid och inget svar när badkar som skall levereras
  gillar detta
 • Ellen A
  Ellen A skrev om Sveabad
  Hej!
  Vi köpte ett badkar Stockholm 120cm.
  Vi var lite osäkra på om den modellen var den bästa för oss. Vi ringde företaget och fick kontakt i stort sett direkt. Jättebra. Trevligt bemötande i telefon. Vi fick även bekräftat att Stockholm var en väldigt bra modell, oväntat rymlig för att vara ett så pass litet badkar. Kändes som att vi blev lyssnade på i våra olika frågor och funderingar vi hade, även gällande avlopp m.m. Kändes tryggt och bra att gå vidare med köpet. Dessutom var det en jättesnabb leverans, samt bra företag som fraktade. Toppen! Vi är väldigt nöjda hittills.
  (Det enda som var lite negativt var att det kändes tråkigt att behöva betala fraktkostnad för en produkt som ändå kostar relativt mycket. Är ju många företag idag som erbjuder fri frakt när man handlar för över ett visst belopp. Men, samtidigt kändes det överkomligt och förståligt att man kan behöva betala fraktkostnad.)
  Som sagt, vill ändå understryka att vi är väldigt nöjda hittills. Tack.
  gillar detta
 • Henrik A
  Henrik A skrev om Sveabad
  Står att badkaret finns i lager men det tar 6-8 veckor att få hem det. När man ringer är det svårt att få kontakt och under dessa veckor lovar Sveabad 3ggr att leverans kommer ske nästa vecka. Kändes inte bra att handla av detta företag eftersom de krävde förskottsbetalning, nu blev vi iof inte lurade men vi kommer inte handla av Sveabad igen.
  gillar detta
 • Michael G
  Michael G skrev om Sveabad
  Bra.
  Mycket bra hemsida.
  Kunnig och engagerad säljare i butiken.
  gillar detta
 • Ingegerd A
  Ingegerd A skrev om Sveabad
  Det var både enkelt o snabbt att beställa. Jag är jättenöjd o kommer nog beställa fler saker om jag hittar något av intresse. Kan varmt rekommendera.
  gillar detta
 • Göran N
  Göran N skrev om Sveabad
  Ville köpa ett svart Badkar från SVEABAD . Stefan tror jag han hette var väldigt hjälpsam och förstående till mitt behov av snabb hjälp och transport . Och allting löste sig till det bästa . Återstår nu bara betalning via Klarna i slutet av maj 2016 och hoppas det går bra också och inte strular till det för mig . Annars helt nöjd kund .
  gillar detta
 • Eva S
  Eva S skrev om Sveabad
  Bra personlig service. Leverans inom rimlig tid. Riktigt snyggt badkar. Förvånansvärt stort och rymligt för att vara så litet.
  gillar detta
 • Kristina S
  Kristina S skrev om Sveabad
  Köpt badkar Växjö. Jag gjorde fel vid beställningen, men det fixade sig direkt när jag ringde för att ändra. Har ännu inte provat det men tror att det blir lika bra som utseendet. Det är verkligen snyggt!
  gillar detta
 • Jeanette Å
  Jeanette Å skrev om Sveabad
  Snabb återkoppling, bra och proffsig första kontakt. Smidigt att avtala om frakt. Supersnygg produkt. Betyget dras ner något pga att personalen inte pratar svenska och det kan vara svårt att både ställa frågor på engelska samt få svar på sina frågor.
  gillar detta
 • Åsa W
  Åsa W skrev om Sveabad
  Vi har köpt badkar. Bra och snygga produkter. Förbättringsområde - bättre produktinformation. Personal har varit stressade i telefon och i butik. Kommer att rekommendera er.
  gillar detta
 • Jessica J
  Jessica J skrev om Sveabad
  Kan inte ge något betyg eftersom jag inte fått den än...
  gillar detta
 • Petra A
  Petra A skrev om Sveabad
  Tar tid att få hem lagervara.
  Svarar inte på telefon eller mail.
  gillar detta
 • Susan A
  Susan A skrev om Sveabad
  Lätt att beställa
  Lätt att betala
  Fri frakt
  Snabb leverans
  Fin produkt ( badkarshylla)
  gillar detta
 • Kerstin M
  Kerstin M skrev om Sveabad
  Jag ringde och frågade om en badkarshylla som jag beställde på nätet. Jag fick hjälp med hur jag skulle betala och de skickade den samma dag så jag fick den till julafton. De ringde också och bekräftade att den var på väg till min butik för posthämtning. Mycket bra service!
  gillar detta
 • Ulrika K
  Ulrika K skrev om Sveabad
  De hade glömt att skicka en julklapp som jag beställt men när jag ringde så fixade dom det direkt och varan hann komma innan jul! Mycket trevligt bemött på telefonen!
  gillar detta
 • Birgitta D
  Birgitta D skrev om Sveabad
  Är jättenöjd med mitt köp allt fungerade toppenbra.
  gillar detta
 • Åsa B
  Åsa B skrev om Sveabad
  Badkaret Kiruna är snyggt och jag tycker att det var prisvärt och har en bra funktion. Leveransen var snabb, bara några dagar efter jag beställde. Jag uppskattade att badkaret inte var så tungt. Det gjorde att det var lätt att få på plats. När karet är tomt är det lite instabilt jmf med vårt gamla traditionella kar med fyra ben i hörnen. Hur karet åldras återstår att se. Men tio års garanti slår de flesta tillverkarna på marknaden.
  gillar detta
 • Thomas J
  Thomas J skrev om Sveabad
  Väntar fortfarande på någon form av livstecken från Sveabad. Fick bekräftelse i samband med beställning 13 december och väntar fortfarande.
  Har mailat och ringt. Jag förstår att leverans kan bli fördröjd men nu undrar jag ju om det överhuvudtaget kommer bli leverans.
  Gillar badkaret jag beställt så hoppas fortfarande :)
  gillar detta
 • Karl F
  Karl F skrev om Sveabad
  Snabb leverans och inget strul.
  gillar detta
 • Kjell S
  Kjell S skrev om Sveabad
  Lustigt att alla "goda rekomendationer", 5or osv är gjorda i princip samma dag. Betyder generellt trubbel. Tänk två ggr.
  gillar detta
 • Ingela B
  Ingela B skrev om Sveabad
  Har beställt ett badkar. Fin hemsida. Har begärt att få det första veckan i december då mitt badrum håller på att renoveras. Bra bemötande. De pratade dock bara engelska. Min är inte det bästa. Men det gick bra.
  Hälsningar Ingela
  gillar detta
 • Pål J
  Pål J skrev om Sveabad
  Sveabad har gitt meget bra service i forbindelse med kjøp av badekar. Stefan har gitt bra informasjon om produkt og frakt. Vil anbefale Sveabad til mine venner.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Karlsbodavägen 39, 168 67 Bromma
Kategorier