Förtroendeingivande och seriös och ambitiös
Johan Eriksson
Johan Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ale
.Johan Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Johan Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Eriksson har haft 14 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
82 omdömen om Johan Eriksson
Positiv, pedagogisk, tydlig och professionell
Tack så mycket Annette för dina fina ord. Verkligen en jättefin lägenhet du har fått köpa. Är säker på att du kommer att stortrivas där under många år framöver! // Johan
Från den första möte var han väldigt personligt och hjälpsam. Eftersom det var mitt första köp var jag lite nervös men han förklarade allt tydligt och förståeligt, och han svarade alla mina frågor even om jag skrivde på kvällen. Jag är jätte nöjda med honom och väldigt tacksam.
Tack ska du ha Balazs. Hoppas du kommer att trivas i din nya lägenhet! Vi hörs, // Johan
Super positivt. Flexibel och lätt att göra med.
Tack så mycket för din rekommendation Lisa :)
Johan har ett proffsigt bemötande och gjorde verkligen sitt yttersta för att hitta den rätta köparen till mitt hus. Mina varmaste rekommendationer ger jag till dig som ska sälja eller köpa av svenskfastighetsförmedling och Johan.
Tack så mycket Jenny för din rekommendation!
Det var ett glatt bemötande av Johan redan från första handslaget och entusiasmen från hans sida var god. Han gav oss den informationen vi behövde och svarade så gott han kunde på de frågor vi ställde, då informationen om just Båstorp 300 var bristfällig. Vi är väldigt nöjda med ärendet!
Tackar så mycket, Meister! Stort lycka till med huset. Vi hörs! // Johan
Johan har ett professionellt och trevligt seriöst bemötande, därför väljer han alla dagar i veckan.
Tack så mycket, Patrik! Kul att återigen få hjälpa er med en försäljning. Vi ses snart igen! // Johan
Bättre bemötande än det vi har fått från Johan går inte att önska. Johan överträffade våra förväntningar med råge, mycket beroende på hans empati samt kompetens och var mycket tillgänglig samt gav svar på alla frågor korrekt och snabbt. Från första samtalet tills affären var i hamn har Johan visat stor kompetens samt lett oss i rätt riktning då vi ibland var lite vilsna. Tack vare Johan känner vi oss väldigt nöjda med Sv Fastighetsförmedling och alla de tjänster vi fick utnyttja.
Stort, stort tack för den fina rekommendationen och för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Det har varit superkul att få lära känna er och lotsa er igenom detta. Det fixade vi fint tillsammans! Vi ses om några veckor igen. // Johan
Johan hjälpte oss att göra en supersmidig och snabb affär, rekommenderar starkt!
Tack så mycket Sofia för din rekommendation. Det värmer att höra. Stort Grattis till ert nya fina boende, där kommer ni trivas i många år framöver! // Johan
Johan är mycket kunnig, professionell och ytterst trevlig. Vi fick ett väldigt bra bemötande under hela processen och allting gick sömlöst. Rekommenderar verkligen Johan!
Tack så mycket Johan för din rekommendation och Grattis till ert nya fina boende! Vi hörs snart igen. // Johan