Julia Eriksson

Julia Eriksson

Julia Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ale

Julia Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Julia Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 400 omdömen med ett betyg på 4.9. Julia Eriksson har haft 46 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

400 omdömen om Julia Eriksson

Sedan starten hos Reco 2019
Laimonas U
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ale
Älvängen

We know Julia from time when we bought our first house, there was good to work with her! And now we was selling our first house and again she did good job! Recommend 100% 💪💪 thanks a lot Julia!! 👍

Vuokko R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ale
Surte

Julia är analytiskt behaglig och förmedlar en bra känsla

Sofia W
Surte

Trevlig och kunnig om området. Väldigt genuin i sitt bemötande. Snabb med svar vid kontakt och frågor. Vi är mycket nöjda!

Catarina F
Bohus

Julia är en otroligt varm, fin och förstående person som lyssnar in ens behov. Hon är lyhörd, ärlig, och ödmjuk. Vi förväntade oss ett antal visningar innan vårt hem blev sålt. Julia ordnade en förhandsvisning där vi gick vidare till affär. Julia uppfyller alla våra förväntningar och mer därtill. Snabbt smidigt och enkelt. Sammanfattningsvis är jag glad och tacksam att vi valde Julia. Julia är en otroligt ärlig och skicklig mäklare. När en anhörig behöver en mäklare kommer vi rekommendera Julia alla dagar i veckan. Tack Julia,du är bäst✨️

Henrik D
Nol

Jättebra, trevlig och tillmötesgående och bra på att förklara för mig som första gångs köpare av bostad☺️

Saga M
Bohus

Köpare. Snabbt och smidigt. Mycket trevlig och flexibel mäklare.

Matti T
Alafors

Jag är mycket nöjd. Det gick smidigt och bra.

Eva H
Nödinge

Kändes kunnig, var lugn och guidade oss professionellt genom köpet

Fredrik J
Nödinge

Försäljningen av vår lägenhet gick väldigt smidigt och bra. Julia var proffsig och lätt att ha kontakt med.

Anela M
Bohus

Vi vill rikta ett stort och varmt tack till Julia för hennes fantastiska arbete genom hela försäljningsprocessen. Julia har varit professionell, lyhörd och engagerad, och hennes sätt att kommunicera har gjort att jag ständigt känt mig uppdaterad och informerad. Tack vare Julias skicklighet och driv fick hon till en försäljning jag är otroligt nöjd med. Det märktes tydligt att hon verkligen brydde sig och hade mitt bästa i fokus genom varje steg. Kan varmt rekommendera Julia till alla som söker en kompetent, förtroendeingivande...