tydligt , effektiv, proffsigt
Julia Eriksson
Julia Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ale
.Julia Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Julia Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 420 omdömen med ett betyg på 4.9. Julia Eriksson har haft 68 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
420 omdömen om Julia Eriksson
Julia är grym! Alltid tillgänglig och snabba svar. Var väldigt tydlig och ärlig genom hela försäljningsprocessen!
Professionell, personlig och ett mycket trevligt bemötande!
Proffsig och kunnig mäklare! Julia hade stenkoll på objektet vilket fick mig att känna mig trygg som köpare. Varmaste rekommendationer!
Julia är en engagerad och visar stort ansvar i sitt arbete, rekommendera
Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick vid försäljningen av min lägenhet. Från första mötet till avslutad affär var kommunikationen tydlig, snabb och professionell. Julia var engagerad, lyhörd och höll mig uppdaterad genom hela processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg hela vägen. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Grym och väldigt bra på att uppdatera!
Mycket bra och lugn. Förklarar bra och allt blev bra
Vi är väldigt nöjda med Julia som mäklare! Hon har varit professionell, engagerad och trygg genom hela processen. Kommunikation har fungerat superbra och hon har alltid varit snabb på att svara på frågor. Julia är kunnig, lyhörd och har ett fantastiskt bemötande. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som söker en engagerad och professionell mäklare!
Hade en bra upplevelse, trevlig och en av dem bättre mäklarna jag träffat!