Hugo Evebring

Hugo Evebring är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Åre

Hugo Evebring har varit registrerad mäklare sedan 2025-02. Hugo Evebring har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.8. Hugo Evebring har haft 24 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

23 omdömen om Hugo Evebring

Camilla W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Åre

Trevlig och professionell. Skötte allt på bästa sätt.

Pontus S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Åre

Trevlig, enkelt och lätt att få kontakt med. Gjorde så att affären blev smidig! Lättillgänglig

Elisabeth S
Köpte sitt hus med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Järpen

Vi blev bra bemötta av Hugo. Projektet var lite annorlunda med tanke på att försäljningen gällde ett konkursbo men Hugo har kunnat svara på våra frågor och varit behjälplig på flera olika sätt under dagarna för köpet av byggnaden.

Fredrik S
Järpen

Hugo ordnade så allt gick snabbt och bra.

Göran Henrik Alfred O
Sålde sitt hus med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Järpen

Hugo gjorde försäljningen lätt för oss, han är snabb, effektiv och saklig. I vårt fall innebar försäljningen fler undantag än självklarheter och trots detta löste sig det mesta smidigt och bra. Rekommenderar varmt Hugo Evebring som mäklare.

Ylva Ö
Mörsil

Bara haft kort samtal och mailväxling. Nöjd

Roger A
Åre

Har agerat professionellt och smidigt

Carin T
Åre

Upplevde att Hugo tog seriöst på uppdraget och mycket bra på att återkoppla under processen. Helt enkelt en kompetent och engagerad mäklare som också är personlig och trevlig.

Anders S
Åre

Fantastisk bra och engagerad mäklare som fick oss att känna trygghet i vårt köp. Hugo tog reda på all fakta vi behövde för beslutet att köpa. Bra och trevlig kille.

Pia H
Storlien