Hugo Evebring

Hugo Evebring är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Åre

Hugo Evebring har varit registrerad mäklare sedan 2025-02. Hugo Evebring har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.8. Hugo Evebring har haft 18 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

18 omdömen om Hugo Evebring

Ylva Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Mörsil

Bara haft kort samtal och mailväxling. Nöjd

Roger A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Åre

Har agerat professionellt och smidigt

Carin T
Åre

Upplevde att Hugo tog seriöst på uppdraget och mycket bra på att återkoppla under processen. Helt enkelt en kompetent och engagerad mäklare som också är personlig och trevlig.

Anders S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Åre

Fantastisk bra och engagerad mäklare som fick oss att känna trygghet i vårt köp. Hugo tog reda på all fakta vi behövde för beslutet att köpa. Bra och trevlig kille.

Pia H
Sålde sitt hus med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Storlien

Veldig profesjonell og ansvarsfull

Neo T
Åre

Bra och enkel att konversera med, tydlig och strukturerad, inget onödigt krångel. Tydlig att ge information så det enkelt går att förstå.

Teresia G
Åre

Vi köpte bostad i Åre genom Hugo och är supernöjda! Från första kontakten var han professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Vi kan varmt rekommendera Hugo till alla som söker en pålitlig mäklare i Åre.

Andreas G
Åre

Vi köpte vår bostad genom Hugo och är mycket nöjda. Hugo var väldigt pedagogisk, hjälpsam och gjorde processen trygg för oss som köpare. Vi fick snabb återkoppling och alltid med ett trevligt bemötande.

Margareta T
Åre

Snabbt bra jobbat av mäklaren !

Svar från Hugo Evebring

Tack för din feedback! Kul att du upplevde arbetet som snabbt och smidigt.

Björn B
Åre

Hugo var tydlig och klar i den fakta jag behövde i samband med försäljningen.Jag fick veta det jag behövde för mitt beslut.

Svar från Hugo Evebring

Tack för din rekommendation! Det gläder mig att informationen jag gav var tydlig och hjälpte dig i ditt beslut under försäljningen.