Hugo Evebring

Hugo Evebring är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Åre

Hugo Evebring har varit registrerad mäklare sedan 2025-02. Hugo Evebring har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.8. Hugo Evebring har haft 38 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

29 omdömen om Hugo Evebring

Anna S
Köpte sitt hus med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Mattmar

Väldigt lättsam men kunnig och påläst om objekten. Extra bra kontakt nu när säljaren tog bort sitt objekt från Hemnet och han hjälpte oss att få affären att gå i mål trots detta.

Wenche S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre
Åre

Gir veldig bra service. Svarer rask på alle henvendelser.

Agneta A
Åre

Ett trevligt och professionellt bemötande. Lätt att förstå instruktionerna om digitalt godkännande.

Lars A

Tydliga instruktioner Trevligt bemötande Snabb handläggning

Andrei Nicolae D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hugo Evebring en del av Svensk Fastighetsförmedling Åre

Påläst på objektet Snabb respons Trevligt bemötande

Håkan D
Åre

Korrekt uppriktigt och informativt bemötande som samtidigt gav mig stort förtroende för att han skulle kunna slutföra förmedlingsuppdraget på ett professionellt sätt!

Camilla W
Åre

Trevlig och professionell. Skötte allt på bästa sätt.

Pontus S
Åre

Trevlig, enkelt och lätt att få kontakt med. Gjorde så att affären blev smidig! Lättillgänglig

Elisabeth S
Järpen

Vi blev bra bemötta av Hugo. Projektet var lite annorlunda med tanke på att försäljningen gällde ett konkursbo men Hugo har kunnat svara på våra frågor och varit behjälplig på flera olika sätt under dagarna för köpet av byggnaden.

Fredrik S
Järpen

Hugo ordnade så allt gick snabbt och bra.