Veldig bra! Vi anbefaler megler og Svensk Fastighetsförmedling, Åre
Jonas Fagergren
Jonas Fagergren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Åre
.Jonas Fagergren har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Jonas Fagergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Fagergren har haft 31 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
112 omdömen om Jonas Fagergren
Tack Wenche för väldigt fin dialog. Hoppas ni kommer trivas i Åre! Vänligen Hugo och Jonas
Det har fått fungerat hur bra som helst. 10 stjärnor av 10 och tack till Nadja/fotograf
Tack själv för förtroendet! Glad för er skull att det gick så snabbt och att vi fick ett bra slutpris. Visst är hon en otroligt duktigt fotograf Nadja! Må bäst! Jonas
Trevlig och tydlig. Korrekt. Tillgänglig.
Tack för feedbacken. Jag hoppas ni kommer trivas "på höjden"! På återhörande Jonas
Jag upplevde Jonas som kunnig, seriös, erfaren & trevlig med både oss som säljare & köparna. Jonas återkopplade i god tid & fanns alltid tillgänglig för frågor. Det kändes verkligen att han var genuint intresserad av att allt skulle kännas bra & sluta väl för alla parter.
Tack snälla för de fina orden och tack för förtroendet! Vänligen Jonas
Jonas Fagergren er en superseriøs, meget hyggelig og bra eiendomsmegler på alle måter. Anbefales på det sterkeste :)
En ära att få förtroendet av er igen. Ni är alltid otroligt vänliga, tydliga och tålmodiga med att lita på processen. Jag hoppas vi får anledning att träffas igen. Må bäst! Jonas
Jonas är en trevlig och kunnig mäklare.
Tack för feedbacken och jag hoppas att ni trivs förträffligt i er nya lägenhet! Vänligen Jonas
Jonas är magisk att ha som mäklare! Vi har nu anlitat Jonas vid flera tillfällen och han fortsätter att ge oss trygghet och expertis i sin roll som mäklare. Tack!
Tack för förnyat förtroende! Ni är fantastiska att arbeta med och er tillit i processen är väldigt fin att ha med sig när försäljningen läggs upp. Vi syns på byn! Vänligen Jonas
Väldigt hjälpsam och tillmötesgående service. Fått hjälp och svar på alla funderingar och önskemål jag haft, men ibland svårt att få kontakt eller något dröjande svar. Helheten har varit väldigt bra.
Tack Filip, En mäklares stora utmaning att alltid finnas tillgänglig och kunna återkoppla snabbt. Jag hoppas det inte tog alltför lång tid att få svar på era frågor. Tack för feedbacken. Vänligen Jonas Fagergren
Lättsam, trevlig och snabba svar.
Jonas Fagergren visade kunskap, engagemang och genomförde vår lägenhetsförsäljning på ett proffesionellt sätt. Vi är mycket nöjda.