Anton Norstedt
Anton Norstedt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Askersund
.Anton Norstedt har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Anton Norstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 79 omdömen med ett betyg på 4.8. Anton Norstedt har haft 27 försäljningar sen 2021-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-05 - 2022-04
Läs vad 79 Läs vad Anton Norstedt
köpte sin bostad med hjälp av Anton Norstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Askersund
Anton gav ett professionellt intryck. Han är väldigt duktig på de han gör och köpet gick smidigt. Jag fick känslan av att alla inblandade var mycket nöjda över dealen. Tillmötesgående och lyhörd.
Väldigt trevlig! Allt gick smidigt och är väldigt nöjd med resultatet! Tack!
köpte sitt hus med hjälp av Anton Norstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Askersund
100%%%% bra !!! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
sålde sitt hus med hjälp av Anton Norstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Askersund
Vi blev bemötta på ett väldigt positivt sätt och fick förtroende väldigt snabbt.
Vi ville ha god kommunikation med mäklaren genom hela vägen och det fick vi verkligen.
Han har gjort allt han kunnat för att få bostaden såld, ringt runt och även gett oss säljare uppföljning på hur det går. Vi kan inte vara något annat än nöjda med mäklarens arbete. -
Nice he knows his job and is professional had everything in order
I was treated correctly, friendly and welcoming.
We got a proper showing and signing.
The English language skills could be better to avoid the communication issue that came up. (was solved as soon as detected) -
köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Norstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Askersund
vi blev mycket väl mottagna
en mycket smidig och rak mäklare -
Skicklig och med ett proffsigt bemötande!
sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Norstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Askersund
Mycket smidig och bra.
Bra bemötande från mäklaren.
Supernöjd med denna mäklarfirma och försäljningen av lägenheten.
Jag kan starkt rekommendera mäklaren.
Sammanfattningsvis, helnöjd. -
Mycket trevligt bemötande rekomenderas