Jag och Köparna kände oss mycket trygga med Olivia som var strukturerad och guidade oss genom processen på ett drivande sätt utan att forcera, samtidigt trevlig och lättsam, Imponerande Jag kommer definitivt be om Olivias hjälp om det blir någon mer fastighetsaffär för mig. Peter
Olivia Oscarsson
Olivia Oscarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kumla
.Olivia Oscarsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Olivia Oscarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.9. Olivia Oscarsson har haft 31 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
118 omdömen om Olivia Oscarsson
Superproffsig, trevlig och perfekt för vårat husköp!
Har turen att ha haft Olivia som mäklare både vid bostadsköp och försäljning. Jag är super nöjd på alla sätt. Hon är kunnig, alltid tillgänglig och super trevlig. Rekommenderar alla som ska sälja bostad att gå till henne. Är man som mig och inte sålt en bostad innan och inte riktigt visste hur det gick till så är Olivia otroligt hjälpsam, tydlig och förklarar så man förstår.
Jättebra bemötande skulle starkt rekommendera
Lätt att samarbeta , kunnig och professionell.
Fantastisk, rättvis, professionell, hjärtat på rätta stället.
Vi är otroligt nöjda med Oliva. Hon var väldigt engagerad, lyhörd och tillmötesgående genom hela processen och tog sig verkligen tid att lyssna på våra önskemål och funderingar. Samtidigt använde hon sin professionalitet och erfarenhet på ett tryggt och tydligt sätt, vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga genom hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera henne!
Fantastiskt duktig på sin roll som mäklare. Vi valde mellan 3 olika mäklare som kom och pressentera sig, valet vart lätt, Olivia var driftig och otroligt duktig på sin grej.
Professionell, kunnig, alltid tillgänglig och väldigt trevlig. Jag rekommenderar Olivia starkt.
Olivia är kompetent och trevlig. Inlyssnande och pricksäker. Kan varmt rekommendera henne.