Olivia är toppen! Allt har känts jättebra från start till mål! Kan varmt rekommendera. Supertrevlig, proffsig och förtroendeingivande.
Olivia Oscarsson
Olivia Oscarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kumla
.Olivia Oscarsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Olivia Oscarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 101 omdömen med ett betyg på 4.9. Olivia Oscarsson har haft 24 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
101 omdömen om Olivia Oscarsson
Trevlig och kunnig tjej som hade god kännedom om objektet såväl som omgivningen! Rekommenderar henne
Bra bemötande och enkel försäljning.
Olivia är lätt att samarbeta med o hon har gjort ett jättejobb och gjort att vi känt oss trygga.
Kunnig, påläst ,trevlig bra bemötande. Väldigt nöjda med försäljningen av vårat hus
Proffsig. Vi kände oss trygga i hela affären och Olivia höll oss uppdaterade kontinuerligt.
Påläst,kunnig och trevlig.......
Mycket trevlig och kunnig mäklare som gjorde bostadsaffären lätt och smidig.
Väldigt bra bemötande som köpare. Olivia var kunnig, tydlig och alltid snabb med återkoppling. En trygg och smidig affä
Olivia är väldigt service inriktad, och kunnig när det gäller försäljningen av vår villa. Har även varit hjälpsam och noga med all information.