Superproffsig och tydlig! Vi är jättenöjda, alltid lätt att få tag på
Olivia Oscarsson
Olivia Oscarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kumla
.Olivia Oscarsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Olivia Oscarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.8. Olivia Oscarsson har haft 21 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
57 omdömen om Olivia Oscarsson
Lyhörd,engagerad lösningsorienterad och väldigt driven. Rekommenderar starkt Olivia som mäklare vid försäljning och vi kommer garanterat vända oss till henne för framtida köp och åtaganden
Genuin och tillförlitlig! Fick alltid snabb återkoppling och hjälp vid frågor. Henne kan man lita på!
Super trevlig och professionell. Lätt att ha att göra med. Kan starkt rekommendera henne.
Vi blev väldigt bra bemötta Och allt gick snabbt och smidigt
Olivia har haft en god kommunikation med oss, förklarat så vi förstår alla processerna i försäljningen. Hon har varit lätt att komma i kontakt med när vi haft frågor och varit flexibel med bokade datum och mötestiderna som varit inför försäljningen. Vi är otroligt nöjda med Olivia som mäklare!
Mycket trevlig och kunnig mäklare som jag varmt kan rekommendera!
Första gången vi träffade Olivia när vi skulle titta på ett objekt i Hallsberg. På plats mötte vi en positiv och sprudlande ung mäklare som hade svar på alla våra frågor. Olivia var väldigt påläst kring objektet och visade oss engagemang. Under budgivningen så var hon otroligt saklig och vi hade en god dialog. Andra gången vi träffades så var det vid kontaktskrivningen. Olivia var informativ och berättade alla olika steg som skulle ske under dagen. Och när någon inte förstod så förklarade hon så vi alla intressenter hängde...
Bra bemötande. Påläst på objektet
Bra bemötande, påläst på objektet, återkopplade snabbt och bra dialog.