Mycket duktig och kompetent och som inte gav falska förhoppningar eller dylikt
Ludwig Åhlund
Ludwig Åhlund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kumla
.Ludwig Åhlund har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Ludwig Åhlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 154 omdömen med ett betyg på 4.9. Ludwig Åhlund har haft 21 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
154 omdömen om Ludwig Åhlund
Trevlig och kunnig! Lättillgänglig, var bara ett samtal eller sms bort vid frågor och funderingar. Höll oss uppdaterade kontinuerligt under hela processen. La upp realistiska förväntningar och gav bra råd! :)
Otroligt skicklig mäklare, rättvis och jätte trevlig Rekommenderar till 100%
Trevlig, proffsig och uppmärksam kille. Oerhört tacksam för Ludvigs expertis vid våran försäljning. Utan hans hjälp hade försäljningen inte blivit så lyckad som den blev!
Alltid enkel att få tag på. Förklarade även avtalet väldigt bra så att man förstod vad man skrev under på. Mycket bra mäklare.
Vi fick ett trevligt bemötande och allt förklarat i lugn och ro.
Vi köpte nyligen ett hus av Ludwig. Otroligt lyhörd, noggrann och hjälpsam. Trots kort varsel av oss köpare så löste Ludwig våra behov i form utav extravisningar, förhandlingar fram och tillbaka samt snabb respons på alla möjliga funderingar och krav från vårat håll. Jag rekommenderar starkt att ta hjälp av Ludwig vid mitt/erat nästa köp och sälj av fastighet för det kommer iallafall jag. 5/5 möjliga👍
Kanonbra bemötande från första visningen till avslutad affär. Kommer absolut höra av mig till Ludwig igen nästa gång.
Ludwig har på bästa sätt marknadsfört min bostad, varit noga med att alltid hålla mig uppdaterad, lätt att kontakta, visat bostaden helt utifrån spekulanters önskan och förklarat hela förloppet med försäljning och budgivning på ett mycket begripligt sätt!
Proffsigt bemötande för både säljare köpare. Grundlig och noggrann genom gång vid pappersarbetet vid försäljning av vårat hus.