Svensk Fastighetsförmedling Kumla

Svensk Fastighetsförmedling Kumla

• BadgeTenYears
4.9

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Kumla! Är det dags att köpa bostad i området runt Kumla eller Hallsberg? Då ska du ta kontakt med oss på Svensk fastighetsförmedling. Vi har god lokalkännedom här i Närketrakten och vet precis var du kan hitta rätt boende för dig och när det är dags att sälja eller köpa. Vi har...

889 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kumla

Sedan starten hos Reco 2016

Henry A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ludwig Åhlund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Kumla

En mycket bra och inkännande mäklare Lösningsfokuserad och inkännande när det kör ihop sig Lyhörd för både säljare och köpare

Ann-Charlotta B
Köpte sitt hus med hjälp av Ludwig Åhlund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Vretstorp

Ludwig var trevlig och påläst genom hela processen. Hade bra koll på objektet och var tydlig med vad han visste om fastigheten och vad som var okänt för honom och säljaren. Det han inte visste kollade han upp i den mån det gick. Vi är mycket nöjda!

Elisabet E
Sålde sitt hus med hjälp av Ludwig Åhlund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Sköllersta

Engagerad snabb med med återkoppling helt enkelt en bra mäklare

Mari-Louise H
Vretstorp

Ludvig är seriös och påläst, han har varit till stor hjälp vid min försäljning av en fastighet. Ludvig har alltid svarat när jag ringt eller återkommit snabbt. Mitt omdöme är att han är kunnig, proffsig och engagerad. Jag kan varmt rekommendera honom!

Peter P
Sålde sitt hus med hjälp av Olivia Oscarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Sköllersta

Jag och Köparna kände oss mycket trygga med Olivia som var strukturerad och guidade oss genom processen på ett drivande sätt utan att forcera, samtidigt trevlig och lättsam, Imponerande Jag kommer definitivt be om Olivias hjälp om det blir någon mer fastighetsaffär för mig. Peter

Daniel J
Köpte sitt hus med hjälp av Olivia Oscarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Sköllersta

Superproffsig, trevlig och perfekt för vårat husköp!

Max N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Olivia Oscarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Centrum

Har turen att ha haft Olivia som mäklare både vid bostadsköp och försäljning. Jag är super nöjd på alla sätt. Hon är kunnig, alltid tillgänglig och super trevlig. Rekommenderar alla som ska sälja bostad att gå till henne. Är man som mig och inte sålt en bostad innan och inte riktigt visste hur det gick till så är Olivia otroligt hjälpsam, tydlig och förklarar så man förstår.

Peter N
Hällabrottet

Tydlig, transparent och trevlig. Går igenom ärendet i detalj och håller inte inne på någon information eller förklaring. Mycket sympatisk och pålitlig. Kommer användas igen vid försäljningar i framtiden!

Bianca B
Hällabrottet

Vi är väldigt nöjda med Ludwigs insats. Han har varit professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Kommunikationen fungerade utmärkt och jag kände mig trygg och väl bemött från början till slut. Kan varmt rekommendera Ludwig till kommande bostadsaffärer!

Sebastian W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ludwig Åhlund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Centrum

Ludwig är pålitlig och väldigt trevlig.

Ida J
Hällabrottet

Bra, smidig, ordentlig, förklarade så vi förstod i alla stegen av affären.

Rebecka W
Hallsberg

Bra , tydlig kommunikation snabb att svara på frågor.

Elena P
Kumla

Ludwig är en fantastisk mäklare – professionell, hjälpsam och alltid redo att hjälpa till. Han lyssnar, bryr sig och gör verkligen sitt bästa för att lösa problem. En person man kan lita på. Rekommenderas varmt! 🌷

Fredrik B
Kumla

Väldigt trevligt bemötande lyhörd och kunnig. Bra kommunikation. Nöjda med Ludwig och kan rekommendera honom.

Fredrik P
Närkesberg

Jättebra bemötande skulle starkt rekommendera

Jasmine R
Kumla

Väldigt duktig och självsäker mäklare. Säker på sin sak och vi var tryggare än någonsin när vi skrev på vårt kontrakt. Fick allt som var svårt att förstå förklarat för oss.

Rickard J
Kumla

Enkel att få kontakt med. Trygg och säker i sin roll som mäklare. Tydlig med information. Mycket trevlig person

Alessandro F
Kumla

Lätt att samarbeta , kunnig och professionell.

Maria J
Mullhyttan

Fantastisk, rättvis, professionell, hjärtat på rätta stället.

Anni-Frid M
Köpte sitt hus med hjälp av Helene Åhlund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Hallsberg

Mycket kunnig och erfaren. Trevligt bemötande.

Sofia J
Kumla

Vi är otroligt nöjda med Oliva. Hon var väldigt engagerad, lyhörd och tillmötesgående genom hela processen och tog sig verkligen tid att lyssna på våra önskemål och funderingar. Samtidigt använde hon sin professionalitet och erfarenhet på ett tryggt och tydligt sätt, vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga genom hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera henne!

Sebastian J
Kumla

Fantastiskt duktig på sin roll som mäklare. Vi valde mellan 3 olika mäklare som kom och pressentera sig, valet vart lätt, Olivia var driftig och otroligt duktig på sin grej.

Eddie S
Kumla

Kan varmt rekommendera Ludwig som mäklare. Väldigt ärlig och tillmötesgående. Han hjälpte oss nu när vi köpte vårat hus och vi är jättenöjda!

Fredrik G
Sköllersta

Professionell, kunnig, alltid tillgänglig och väldigt trevlig. Jag rekommenderar Olivia starkt.

Johan L
Köpte sin stuga med hjälp av Olivia Oscarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Pålsboda

Olivia är kompetent och trevlig. Inlyssnande och pricksäker. Kan varmt rekommendera henne.

Carina R
Pålsboda

Kompetent och mycket trevlig. Rak och enkel kommunikation. Lätt att komma i kontakt med.

Ida M
Kumla

En trevlig och duktig mäklare som gör ett riktigt bra jobb!

Niclas L
Hallsberg

Rejäl, effektiv och påläst! Noggrann och gav ett bra bemötande.

Nathalie S
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Norstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Askersund
Åmmeberg

Jordnära och trevlig mäklare som kändes trygg och vänlig!

Fhelicia J
Sålde sitt hus med hjälp av Helene Åhlund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Hallsberg

Kunnig mäklare, trevlig, hjälpsam. Både köpt och sålt via Helene, återkommer gärna till henne vid framtida köp/sälj.

Mikaela S
Kumla

Helene har sen start haft en rak och ärlig kommunikation med oss. Vi har fått snabb återkoppling och ett bra stöd i vår försäljning. Vi är mycket nöjda, tack!

Thomas P
Hallsberg

Väldigt bra första möte, förklara på ett bra och förståeligt sätt hur en försäljning går till! Fick förtroende för Olivia! Trodde inte alls att det skulle bli försäljning så snabbt, kanon bra att Olivia med sin erfarenhet ordnade visning efter så kort tid pga intresse från ev köpare. Rekommenderar Olivia starkt

Åsa M
Kumla

Tillmötesgående, enkel, pålitlig, saklig, positiv, insatt, lätt att nå och tar reda på saker snabbt. Snabb återkoppling - håller vad hon lovar.

Margareta G
Kumla

Jag fick bästa tänkbara bemötande och dessutom tät återkoppling under hela processen vilket jag uppskattade mycket. Allt kändes väldigt professionellt och förtroendegivande. Jag kan verkligen rekommendera Ludwig till andra som vill sälja sin bostad. Jag har svarat i min mors namn då jag haft i uppdrag att sälja hennes lägenhet. //David

Bo P
Kumla

Trevlig och kunnig mäklare, bästa rekommendationer! ☀️

Marcus O
Ryttartorpet

Vi har sålt vårt radhus och haft Ludwig som ansvarig mäklare. Han jobbar på ett proffsigt sätt igenom hela affären, otroligt imponerande.

Tero H
Kumla

Trevlig, bra kommunikation, tillmötesgående och flexibel.

Malin H
Ryttartorpet

Försäljningen gick smidigare än vi hade kunnat hoppas på, och vi kände hela tiden oss väl omhändertagna och Ludwig la ner ett stort engagemang på att vi skulle få en så lyckad försäljning som möjligt. Ludwigs professionalism i kombination med ett personligt bemötande gjorde hela upplevelsen både enkel o positiv. Vi kan varmt rekommendera Ludwig till alla som funderar på att sälja sin bostad.

Emma S
Ryttartorpet

Snabb på att svara och otroligt trevlig genom hela processen. Kan varmt rekommendera, kändes extra tryggt att han kunde området och presentera vart allt ligger i området under visningen.

Adrian F
Ryttartorpet

Snabb på att återkoppla och hade en tydlig och bra genomgång av överlåtelsen.

Mattias L
Ryttartorpet

Ludwig är ett föredöme för mäklaryrket! Han uppvisade prov på sin professionalitet gång på gång under hela processen av vår försäljning. Han är extremt tydlig och jordnära både som person och mäklare och jag kan varmt rekommendera vem som helst att använda sig av Ludwig för att sälja sin bostad. Jag kommer aldrig använda mig av en mäklare än Ludwig!

Tim H
Köpte sin stuga med hjälp av Anton Norstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Askersund
Åsbro

Anton var trevlig, tillgänglig och en transparent mäklare. Han hade svar på de frågor vi ställde.

Carina S
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Norstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Askersund
Åmmeberg

Har sagt det förut - och säger det igen :) * ambitiös * pedagogisk * glad & trevlig * pålitlig En duktig och härlig person//Cia

Emma Lovisa A
Centrum

Vi fick omedelbar respons och alltid relevant information, hjälp med kontakt mellan banker i olika delar av Sverige för att så smidigt som möjligt kunna genomföra vårt köp. Uppskattade mkt att alltid få information så att vi aldrig behövde fundera på status över affären. Kan varmt rekommendera Ludwig för att effektivt och utan krångel kunna köpa eller sälja ditt hem. Har bara gott att säga.

Åsa Maria Charlotta H
Centrum

Lugn och sakkunnig. Bra med återkoppling, drev på processen. Levde upp till våra förväntningar.

Jan Åke H
Centrum

Lugn och sakkunnig med bra återkoppling

Håkan D
Hallsberg

Vi är mycket nöjda med bemötande och hjälpen vi fick.

Lars B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Olivia Oscarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Hallsberg

Vi har haft att göra med många olika mäklare genom åren. Olivia är den duktigaste och proffsigaste som vi har mött. Både som köpare och säljare kan man vara helt trygg med henne.

Bo P
Haga

Ludwig Åhlund är en trevlig och kunnig mäklare. Från början till avslut, sälj av fastighet, och sen köp av bostadsrätt. Mina bästa rekommendationer! Svenskfast i Kumla!

Jessica O
Kumla

Helene är jätte trevlig och lätt att ha att göra med. Som första gångens köpare så gav hon mycket bra tips, råd och stöttning. Jag skulle absolut tipsa andra om Helene och om svensk fastighetsförmedling.

Svar från Helene Åhlund

Tack Jessica! Jag uppskattar att du berättar att du var förstagångsköpare. För mig som mäklare är det så viktigt att man ska känna sig trygg när man köper eller säljer något! Det kommer bli toppen, och välkommen till Kumla!