Vi anlitade Hannah för försäljningen av vår bostadsrätt i Danderyd och kunde inte vara mer nöjda. Hon är driven, professionell, lyhörd och väldigt trevlig att ha att göra med. Under hela processen har hon varit lätt att nå och alltid tillgänglig för frågor, vilket skapat en trygg och smidig försäljning. Vi kan varmt rekommendera Hannah!
Hannah Alesand
Hannah Alesand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
.Hannah Alesand har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Hannah Alesand har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.8. Hannah Alesand har haft 20 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
29 omdömen om Hannah Alesand
Tack Måns för ert fantastiska omdöme och för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen av er bostadsrätt. Det betyder mycket att ni upplevde processen som trygg och smidig och att ni kände er väl bemötta genom hela affären. Det har varit ett stort nöje att samarbeta med er, och jag uppskattar verkligen ert förtroende och engagemang. Önskar er all lycka framåt med ert nya hem och hoppas få möjligheten att hjälpa er igen i framtiden.
Hannah är en kompetent, engagerad och varm mäklare i toppklass! Mvh Hannes
Hannah var proffsig, engagerad och hjälpsam
Väldigt professionell och trevlig. Fick ett bra och ärligt bemötande som gjorde mig trygg som köpare.
Hannah svarade snabbt på alla frågor vi hade kring bostadsköpet och bemötte oss med värme, vänlighet och glädje. Vi fick lägenheten visad för oss flera gånger, dessutom mitt i semesterperioden. Vi är väldigt nöjda med Hannah och vårt bostadsköp.
Hannah har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet, dessutom mitt under högsommarvärme och semestrar. Tydlig och bra plan på försäljningsprocessen från början till slut. Vi är mycket tacksamma för löpande information, service och flexibilitet. Jag kan starkt rekommendera Hannah! /Patrik
Hanna är en underbar och engagerad mäklare. Lyhörd och informativ. Hon kämpar hårt för en bra försäljning. Jag är jättenöjd.
Hannah kämpade på trots en orolig omvärld. Många visningar och lyhörd både mot oss säljare och potentiella köpare
Hannah är 100 % pålitlig och är mycket lyhörd. Under hela processen var hon mån om att uppdatera mig och återkoppla.
Mycket trevlig, professionell och kunnig mäklare. Jag kände mig informerad hela processen och fick stöd och svar på alla mina frågor.
Tack Ave! Har varit väldigt kul att få hjälpa dig i din försäljning, jag hoppas du kommer att trivas riktigt bra i din nya stad och i ditt nya hem! :)