Jaquline Söderberg

Jaquline Söderberg

Jaquline Söderberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Danderyd

Jaquline Söderberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Jaquline Söderberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.9. Jaquline Söderberg har haft 59 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

159 omdömen om Jaquline Söderberg

Sedan starten hos Reco 2022
Leo B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jaquline Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
Danderyd

Professionel och trevlig genom hela affären från första kontakt till kontraktskrivningen

Eva A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jaquline Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
Danderyd

Nyfiken, lösningsorienterad och kompetent. En av de bästa jag träffat!

Monica N
Mörbylund

Vi är supernöjda med Jacqueline och kan varmt rekommendera henne. Hon har varit proffsig, engagerad och otroligt lätt att ha att göra med från början till slut. Vi har känt oss trygga genom hela processen och hon har alltid funnits tillgänglig när vi haft frågor. Det som verkligen sticker ut är hennes genuina engagemang. Hon är varm, tydlig och mån om att det ska bli en bra affär för alla. Med sin goda lokalkännedom och sitt proffsiga bemötande gjorde hon hela bostadsförsäljningen betydligt enklare än vi hade kunnat hoppas på. Vi är väldigt glada att vi valde Jacqueline.

Eric A
Kevinge

Bra, lyckades inte få priset vi ville ha men bra ändå.

Mikael H
Mörbyskogen

En engagerad och framförallt väldigt trevlig mäklare. Expert på området och bra rimligt arvode. 5 av 5!

Magdalena B
Danderyd

Jaquline lyssnar! En av de viktigaste sakerna för mig är en person som hör och ser mig, förstår vad som är viktigt här och nu för mig som köpare/säljare. Mycket trevlig, kunnig, och ger av sin tid. Jag rekommenderar varmt Jaquline om du är på väg in i denna värld av hem som byter ägare.

Victor S
Danderyd

Driven och positiv! Hon lysande in och hittade rätt taktik för att sälja vår lägenhet till ett pris som vi var mycket nöjda med.

Andskär E
Danderyd

Tack vare Jaquelines kundkännedom kunde vi sälja vår lägenhet på förhand till ett bättre pris än förväntat. Både snabbt jobbat och professionellt bemötande!

Per G
Danderyd

Jaquline är engegerad, kommunikativ och trovärdig!

Alban Jean-Marie S
Danderyd

Jag kunde kika på lägenheten snabbt och det gick smidigt.