Jenny Näslund
Jenny Näslund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
.Jenny Näslund har varit registrerad mäklare sedan 2008-11. Jenny Näslund har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.9. Jenny Näslund har haft 19 försäljningar sen 2022-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-01 - 2022-12
59 omdömen om Jenny Näslund
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Proffsigt bemötande . Driven med stor kompetens . Väldigt engagerad och positiv
köpte en tomt med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Tydlig , professionell samt vänligt bemötande!
sålde en tomt med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Systematisk, noggrann, trvlig och kunnig.
köpte sitt hus med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Jenny var professionell och tillgänglig genom hela processen. Vi kände förtroende för henne.
Jenny gav ett väldigt professionellt intryck och ett trevligt bemötande under hela processen, från visning till avtalsskrivning.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Väldig professionell, flexibel, lugn och så himla vänlig. Många mäklare kan vara så himla hetsiga men Jenny har varit helt fantastisk! Vi kan verkligen varmt rekommendera henne!
sålde sin stuga med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mycket bra bemötande, uppfattade hennes som erfaren och professionell. Förstod våra behov som säljare och gav oss bra vägledning och hjälp.
sålde sitt hus med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Upplevde Jenny som kompetent och trevlig. Jenny redovisade tydligt framdrift och plan angående husförsäljningen. Jag tycker att Jenny t.o.m överträffade mina förväntningar, bla hjälpte till med diverse frågetecken (i plural) från min sida.
Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med att jag anlitade Jenny som Mäklare :) -
sålde sin bostad med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Trevlig kunnig o väldigt hjälpsam. Är jättenöjd med Jenny o hennes hjälp med vår försäljning
Jenny är en oerhört kunnig och noggrann mäklare som inger förtroende och är väldigt mån om att alla ska känna sig trygga i sin affär. Hon får toppbetyg av oss för sitt sätt att tydligt kommunicera och hitta bästa vägarna framåt för alla parter. Dessutom är hon väldigt trevlig och lätt att ha och göra med, vi rekommenderar henne starkt.