Martin Larsson

Martin Larsson

Martin Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Martin Larsson har varit registrerad mäklare sedan 1990-11. Martin Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.8. Martin Larsson har haft 16 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

34 omdömen om Martin Larsson

Sedan starten hos Reco 2021
Hans C
Köpte en tomt med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Stenhamra

Proffisionell, kunnig, serviceinriktad och trevlig. Jag rekommenderar Martin starkt som mäklare.

Torbjörn T
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö

Trevlig, kunnig med en oslagbar lokalkännedom.

Fredrik N
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö

Trevlig och tillmötesgående. Det var enkelt att få kontakt och kändes bra genom hela processen. Vi känner att han är en ärlig och seriös mäklare.

Carl J
Skå

Bra och kunnig mäklare som guidade både säljare och köpare professionellt, jag är mycket nöjd

Elizabeth Z
Ekerö Lundhagen

Engagerad, kunnig, trevlig och hjälpsam.

Ove B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Martin är professionell, kunnig och snabb. Jättenöjd hur han sålde min lägenhet i dagens tuffa marknad.

Charlotta T
Ekerö Närlunda

Mycket nöjd engagerad kunnig och proffsigt bemötande

Brf F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Lite besviken på: Prospektet säger fika en gång i veckan, det visar sig att det är träffar en gång i månaden. Då borde ju prospektet uppdateras med detta. Vi försökte att anmäla oss till garage/p-plats, med hjälp av mäklaren, men vi lyckades ej. Då jag försökte på egen hand visade det sig att det kan man tidigast göra i och med att man flyttat in. Detta besked fick jag av HSB. Det borde ju mäklaren känt till. I övrigt är vi nöjda med mäklaren👍

Christian Hallberg Scandinavia AB
Adelsö Stenby

Martin är lyhörd, kommunikativ med ett sunt affärstänk. Dessutom varit hjälpsam ur en mängd avseenden utöver vad som kan anses ingå i uppdraget. Kan starkt rekommendera Martin som en personlig och professionell mäklare.

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö gillar detta
Eva L
Sålde sin stuga med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Adelsö Tofta Holmar

Martin Larsson är en mycket skicklig och erfaren mäklare om jag förstår det rätt. Däri ingår inte bara det praktiskt ekonomiska utan även god förmåga att se mänskliga behov och svårigheter hos sina kunder. Jag rekommenderar gärna kontoret på Ekerö, Svensk Fastighetsförmedling, till mina vänner. / Eva Lutz

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö gillar detta