Linn är mycket professionell, kompetent och effektiv, men samtidigt omtänksam om alla parter. Hon är högeligen engagerad med hela hjärtat och det märks under hela processen att hon månar om allas bästa. Hon är proaktiv, smidig och hjälpsam problemlösare och får saker gjorda innan du hunnit fundera på det. Hon har dessutom jobbat upp ett brett nätverk av kunder ute på öarna. Jag ger Linn mina allra bästa rekommendationer och skulle gladeligen anlita henne igen!
Linn Lagerqvist
Linn Lagerqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
.Linn Lagerqvist har varit registrerad mäklare sedan 2010-01. Linn Lagerqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 250 omdömen med ett betyg på 4.9. Linn Lagerqvist har haft 39 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
250 omdömen om Linn Lagerqvist
Positiv, tydlig och enkel att resonera med. Snabb återkoppling genom hela processen gjorde att hela upplevelsen kändas bra. Snyggt jobbat Linn!
Vi uppfattade Linn som mycket trevlig i sitt bemötande gentemot både säljare och köpare, och det känns som om hon månar om båda parter lika mycket. Lätt att få tag på och enkel att ha att göra med. Effektiv, tydlig och pålitlig i all hantering av information.
Jag är så nöjd över att ha valt Linn som mäklare. Hon var tydlig i kommunikationen, hjälpsam och ingav ett stort förtroende. Hela processen var väldigt smidig och jag rekommenderar henne till alla.
Extremt professionell och engagerad mäklare. Väl bemött från första kontakt till köp, alltid varigt tillgänglig för frågor och ärlig gällande försäljning samt objekt.
Trevlig mäklare. Inga konstigheter.
She was really good. Friendly, helpful and understand my problematic way to fix Everything with the bank and some other things. So i was really happy with her.
Mycket bra försäljning. Professionell och empatisk på samma gång.
Vid försäljningen av vår fastighet har vi fått utmärkt hjälp genom vår process av Linn. Hon har varit oerhört hjälpsam, lyhörd för våra önskemål, kompetent, professionell och dessutom väldigt engagerad. Vi vill därför varmt rekommendera henne.
Linn är en mycket kompetent mäklare och min bostadsförsäljning har varit trygg och smidig. Jag skulle utan tvekan anlita Linn igen vid eventuell bostadsaffär i framtiden.