Jenny var engagerad och närvarande under hela vår säljprocess. Från första kontakten med värdering, fotografering, marknadsföring, husvisning, kontraktskrivning och allt däremellan. När det verkade gå lite trögt la Jenny in en extra växel, gav oss hopp och inte minst mod för att kunna driva processen framåt. Barbro
Jenny Näslund
Jenny Näslund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
.Jenny Näslund har varit registrerad mäklare sedan 2008-11. Jenny Näslund har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Näslund har haft 39 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
122 omdömen om Jenny Näslund
Vi upplevde Jenny som vår mäklare synnerligen positivt. Hon var "äkta" och ärlig i sin kommunikation, personlig på ett hjälpsamt sätt, och upplevdes erfaren i sina bedömningar. Alltid snabb i kontakter, bjöd på sig och sin tid på ett tillmötesgående sätt. Dessutom var det bara trevligt att träffa henne varje gång vi sågs, även om läget kunde vara bekymmersamt. Vi kan bara rekommendera henne!
Jenny gjorde ett bra jobb för oss som köpare. Hon tog reda på svaren på våra frågor och var hjälpsam genom hela köpprocessen!
Jenny är en helt fantastisk mäklare! Varm och empatisk samtidigt som hon är driven och affärsmässig. Jag kan varmt rekommendera henne!
Väldigt lyhörd, transparent och bra att kommunicera med. Skulle gärna vilja köpa eller sälja med henne igen.
Hon uppträdde på ett bra och korrekt sätt. Vi är nöjda ,
Jenny Näslund har mäklat vid försäljningen av vår fastighet på Adelsö. Samarbetet med henne har fungerat utmärkt och vi landade på precis det pris vi hade tänkt oss, vilket vi dessutom kommit fram till efter inledande rådgivning från Jenny. Kontraktet fick precis den utformning vi helst önskade och den till sist, på inrådan av Jenny, valda köparen anlände som avtalat till kontrakt-skrivningen och har även betalat in handpenningen korrekt. Vi är numera inte oroliga för fortsättningen av denna försäljning och tror att Jenny, om något skulle haka upp sig, kommer att reda ut detta. Mvh Christopher S
Jenny har varit en klippa rakt igenom min inte helt enkla husförsäljning. Hon har varit lösningsorienterad och lugn. Trots tuffa tider med osäker marknad och en lång säljprocess har hon jobbat på med målbilden att huset skulle finna sin rätta köpare. Det märks att hon har erfarenhet som mäklare. Hon har varit tillgänglig och tillmötesgående, informativ och noggrann. Nu är huset sålt. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Jenny som mäklare.
Mycket bra! skötte försäljningen såjag inte hade nåhgra problem!
Jag insåg tidigt att det var många mäklare som vill hjälpa mig med försäljningen av min fastighet. För att hamna rätt i mitt val lät jag fem ”Ekerömäklare” lämna en utförlig offert. Efter min utvärdering av bl.a. försäljningsprocessen och förväntat slutpris föll valet på Jenny Näslund .Ända från första mötet till ett lyckat avslut har Jenny varit engagerad och följt en klar och tydlig planering och strategi, helt i linje med sin offert. Mitt råd – ta in offerter. Miriam