Sara Lindstrand

Sara Lindstrand

Sara Lindstrand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Sara Lindstrand har varit registrerad mäklare sedan 2007-07. Sara Lindstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 228 omdömen med ett betyg på 4.9. Sara Lindstrand har haft 47 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

228 omdömen om Sara Lindstrand

Sedan starten hos Reco 2016
Patrik F
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Torshälla

Frågade mycket och la ned arbete på beskrivningen och vad som gjorde mitt objekt speciellt. Lyckades uppenbarligen förmedla budskapet som jag som säljare ville få fram då affären gick mycket snabbt och smidigt. Bra synpunkter/hjälp under processen och snabb på att svara.Tack Sara.

Lasse W
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Eskilstuna

SAKLIG BRA KUNNANDE STORT INTRESSE FÖR DET HON GÖR

Jens M
Ärla

Sara hjälpte oss att sälja vårt hus. Allt gick väldigt snabbt och smidigt. Jag kan verkligen rekommendera Sara som mäklare!

Ida M
Ärla

Väldigt trevlig och professionell

Birgitta H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Norr

Trevligt bemötande Vi fick bra svar på våra frågor Sara är ”enkel” och välkomnande Vi kände oss väl omhändertagna 🤗

Inger B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Norr

Sara beskrev sina arbetsmetoder för att hitta rätt köpare. Hon informerade mig om ev spelulanter och visningar. Hon imponerade med sin förhandlingsförmåga.

Johan M
Slagsta

Professionellt bemötande både som företrädare för köpare som säljare. Kunnig som ger trygghet under hela processen.

Anna Carin V
Söder

Professionellt bemötande. Bra på att lyssna in våra önskemål. Gav bra tips och råd inför försäljningen. Snabb på att återkoppla under processen.

Mikael D
Borsökna

Vi är väldigt väldigt nöjda med Sara som mäklare och hennes sätt att arbeta. Metodisk, tydlig med förväntan och med en kommunikation löpande genom hela processen. Aktiv matchning istället för att satsa på Hemnet blev tydligt helt rätt val med Saras erfarenhet och kontaktnät. Väldigt professionell vid kontraktsskrivning och vid kontakten mellan oss och köparen. Rekommenderar Sara till 100% för en trygg bostadsaffär.

Magnus S
Borsökna