Hampus Sevholt

Hampus Sevholt

Hampus Sevholt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Hampus Sevholt har varit registrerad mäklare sedan 2025-11. Hampus Sevholt har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-02 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.9. Hampus Sevholt har haft 14 försäljningar sen 2025-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-12 - 2026-08

28 omdömen om Hampus Sevholt

Sedan starten hos Reco 2026
Patrick A
Sålde sitt hus med hjälp av Hampus Sevholt en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Stafsinge

Hampus gjorde ett väldigt bra jobb. Han är kunnig och enkel att kommunicera med

Svar från Hampus Sevholt

Stort tack för de fina orden och för förtroendet! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er genom försäljningen 😊

Liesl A
Stafsinge

Hampus var toppen, väldigt professionell, snabb på att svara och mycket hjälpsam genom hela processen. Jag kände att han representerade oss väl och förstod vad alla parter behövde och förväntade sig.

Svar från Hampus Sevholt

Stort tack för de fina orden och för förtroendet! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er genom hela processen, och jag är glad att ni känt er trygga och väl representerade hela vägen 😊

Ludvig J
Köpte sitt hus med hjälp av Hampus Sevholt en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Stafsinge

Hampus var fantastisk från första kontakt och hela vägen till bostadsköp. Otroligt bemötande under hela processen, enkel att kontakta och alltid positiv och tydlig. Mycket uppskattat!!

Svar från Hampus Sevholt

Stort tack för de fina orden Ludde! Kul att få vara en del av er resa, ser fram emot att följa er framöver:)

Bengt R
Glommen

Hampus Sevholt är en kunnig, intresserad och social person samt förmåga att fånga in det viktiga i ett samtal. Hälsar Bengt och Gunnel Rasmusson.

Svar från Hampus Sevholt

Tack för det fina omdömet Bengt och Gunnel, hoppas ni svänger förbi med "plåtis" om ni har vägarna förbi!

May Flor A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hampus Sevholt en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Herting

Trevligt och professionellt bemötande. Jag tycker att vi fick bra svar av mäklaren på alla de frågor som vi efterfrågade. Vi är nöjda med köpet av bostaden och den hjälp som mäklaren gav oss. Vi känner oss trygga och nöjda med köpet av lägenheten.

Svar från Hampus Sevholt

Tack för omdömet May Flor! stort lycka till med nya lägenheten:)

Helene B
Kristineslätt

Kunnig, trevlig, tillmötesgående och förtroendeingivande. Allt en mäklare ska ha.

Svar från Hampus Sevholt

Tack för dem fina orden Helene! Stort lycka till med lägenheten:)

Martin S
Glommen

Han ger ett bra o korrekt intryck Trevlig och saklig Kan rekommendera honom

Svar från Hampus Sevholt

Tack för de fina orden! Stort lycka till med huset:)

Camilla N
Västra Gärdet

Hampus är tillmötesgående och positiv

Svar från Hampus Sevholt

Tack för omdömet Camilla! Stort lycka till med nya boendet:)

Christian J
Vinbergs Samhälle

Hampus hade ett proffsigt och vänligt bemötande! Allting gick smidigt och han var tillgänglig och svarade väldigt snabbt på meddelanden etc. Vi rekommenderar definitivt Hampus i framtiden för den som vill sälja sin bostad.

Svar från Hampus Sevholt

Det gläder mig att ni upplevde processen som smidig och att ni känt er väl omhändertagna genom hela köpet. Jag önskar er all lycka i ert nya hem och tack för den fina rekommendationen!

Marie L
Vinbergs Samhälle

Vi är så otroligt glada att vi valde Hampus Sevholt som mäklare. Han har ett fantastiskt personligt engagemang och en fingertoppskänsla som verkligen gör skillnad. Hela processen har rullat på supersmidigt tack vare hans snabba återkoppling och proffsiga driv. Hampus ser verkligen både säljare och köpare, vilket skapade en väldigt positiv och trygg upplevelse hela vägen. En klockren femstjärnig insats!

Svar från Hampus Sevholt

Stort tack för de fina orden! Det betyder verkligen mycket. Tack för ert förtroende – det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningen. Önskar er all lycka framåt!