Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Falkenberg!
Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg och trakterna i Halland vid Kattegatt. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss. Vi kan våra områden i detalj, vet var förskolor och jobb ligger och hur du ska tänka inför en visning.
Vi tillhör Sveriges främsta mäklarkedja. Det är få frågor vi inte har svar på. Vänd dig till oss så får du en mäklare med koll på hela processen - allt från värdering till slutaffären. Vi hjälper dig till drömboendet snabbt och säkert!
Utmärkelser
1040 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sitt hus med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Mycket korrekt
Och överenskommelse -
sålde sitt hus med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Ola har ett proffesionellt bemötande, är kunnig och saklig. Allting gick smidigt och var förberett vilket gjorde processen för oss som säljare smidig.
köpte sitt hus med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Genomgående vänligt och förtroendeingivande bemötande. Snabb med relevant information under processens gång. Sammanfattningsvis en mycket kompetent och pålitlig mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tillmötesgående,rak på sak,lätt att förstå,
sålde sin lägenhet med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tryggt, professionellt och fint bemötande. Kan varmt rekommendera.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Ola har på ett tillmötesgående och förtroendefulle sätt lett mig igenom hela processen i köpet av ny bostad. Rekommenderas varmt!
sålde sitt hus med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Fick direkt förtroende för Emil. Hans bemötande var mycket positivt och trevligt. Kan verkligen rekommendera honom! Trots sämre tider så fanns det aldrig någon tvekan. Emil jobbade verkligen hårt och var fantastisk trevlig och glad.
Stort tack!
Mvh Rose-Marie och FredrikTack för att ni tog er tiden att ge mig en sån fin rekommendation, det betyder mycket för mig. Jag är glad över att jag kunde hjälpa er trots de sämre tiderna och att ni uppskattade mitt hårda arbete och min positiva inställning!
Emil Gustavsson Sköld
Tack för ett riktigt gott samarbete Fredrik och Rose-Marie. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
underbar tjej samma bra otrogligt seriös
Anna Berg va en helt underbar mäklare.Hon va lyhörd och lyssnade på mig.Hon gjorde ett jätte bra jobb.
Hon gjorde så gott hon kunde i dessa svår sålda tider.
Hon är en sprudlade glad tjej,som jag tycker mycket om.
Jag kommer att sakna henne.Och hennes goa skratt. -
Jag blev mycket trevligt och personligt bemött. Anna Rahm levde upp till mina förväntningar som att ta hand om min lägenhet då jag inte fans där och bor på annan ort.
Anna har haft ett vänligt, varmt och professionell bemötande. Hon har i en tuff process lyckats se till allas intressen. Kunde inte haft en bättre mäklare.
Vi blev väldigt bra bemötta av Emil. Han har funnits tillgänglig under hela processen och har vart väldigt lätt att få tag i. Vi är otroligt tacksamma över hjälpen vi har fått med att äntligen få köpa oss ett hus!
sålde sin lägenhet med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Väldigt nöjd med Emil som mäklare. Trevlig och proffsig, han löste allt och lite till.
Tydlig och bra genomgång av dokumenten.
Trevligt bemötande. -
Hej
Sofie är en mycket proffsig mäklare. Trots vikande marknad hittar hon många intresserade köpare.
Rekommenderas 😊 -
köpte sin lägenhet med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Med ett lugnt och samlat tillvägagångssätt la Emil upp köpet så att hela affären blev enkelt och genomtänkt genomförd.
En mycket snabb och smidig affär! Med tanke på de osäkra tider som vi lever i just nu gick försäljningen över förväntan.
Kunnig och trygg mäklare som inger förtroende för både köpare och säljare.
sålde sitt hus med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Vi fick ett väldigt fint bemötande av Daniella. Kändes så lugn och trygg under hela vår försäljning! Så vi kan inget annat än rekommendera denna toppen tjej! Vi är verkligen nöjda med allt! / Lena och Bengt-Ove
Tack så jättemycket Lena och Bengt-Ove! Och tack själva! Det gör mig jätteglad att ni känner er nöjda med försäljningen och att allt kändes bra för er. Det har varit jätteroligt att få hjälpa er ta nästa steg och jag hoppas och tror att ni kommer trivas superbra i er nya stad och ert nya boende.
Daniella Ahlström -
Vi är väldigt nöjda med Anna. Hon har hållit oss delaktiga i allting gällande vår försäljning på ett bra sätt. Mycket trevlig och duktig mäklare. Rekommenderas!
köpte sitt hus med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Vi uppskattade framförallt att mäklaren tog sig tid att gå igenom huset med oss i lugn och ro, rum för rum. Enkel att ha kontakt med och återkopplade snabbt på våra frågor. Väldigt hjälpsam och engagerad i våra funderingar. En suverän mäklare som verkligen bidrog till att köpet kunde genomföras smidigt.
Mycket bra mäklare. Snabb återkoppling vid frågor och efter visningar. Lyhörd för våra önskningar och väldigt engagerad. Rekommenderas!
sålde sin stuga med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
En kanonkille mycket kunnig och snabb, trevligt bemötande och snabba svar
Mycket pålitlig, lätt att nå för bokning och information. Rekommenderas
sålde en tomt med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Motsvarade med råge våra förväntningar.
Pålitlig och proffsig. -
Emil har hjälpt mig att sälja min bostadsrätt som jag bott i 39 år. Valde honom då jag tyckte han verkade lugn, trevlig och tillmötesgående. Han skötte allt från värdering till att hitta köpare till att skriva papper med kontrakt smärtfritt. Då jag helst ville få detta ur världen så snabbt enkelt som möjligt så kunde jag faktiskt inte önska mig bättre.
Kan därför varmt rekommendera Emil till vem som än önskar. Stort tack igen Emil.
/Lena -
Väldigt trevlig och pålitlig! Väldigt förstående och förklarade väldigt noggrant och enkelt för oss som första köpare. Vi är mycket nöjda!
Lätt att nå, snabba lösningar, positivt bemötande
sålde sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Olle är en lugn och samlad mäklare som lyssnar och läser av vad jag som kund har för önskningar, förhoppningar och funderingar. Stötte vi problem löste han det på ett smidigt och genomtänkt sätt.
Trevligt bemötande, vi är mycket nöjda med hur Emil har skött försäljningen.
Hälsningar Anders. -
köpte en tomt med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Vi blev oerhört bra bemötta av en både trevlig och sympatisk mäklare som ganska tydligt visade att han gillade sitt jobb.
Jag tycker att Emil har levt upp till alla mina förväntningar på vad man kan begära allt från tillgänglighet till att försöka var lösningsorienterad. Och han har hela tiden varit väldigt lyhörd.
Jag är väldigt nöjd så här långt med mäklaren då känslan jag får är att han tycker det är viktigt att både köpare och säljare skall känna sig nöjda.Tusen tack för din tid att bedöma mitt arbete Sven-Erik! Du har helt rätt, jag älskar mitt arbete, att få tillfredsställa både köpare & säljare i en lyckad affär är otroligt roligt och viktigt för mig. Så härligt att du är nöjd med affären. Jag önskar er stort lycka till med ert nya projekt, följer det med spänning!
Emil Gustavsson Sköld -
Under en tuff bostadstid erbjöd Emil otrolig trygghet och personlig service. Jag kände att jag närsomhelst kunde vända mig med frågor och funderingar vilket var väldigt skönt eftersom detta var min första försäljning. Rekommenderar Emil till alla som står i begrepp att sälja eller köpa bostad då han gjorde processen tydlig och smidig.
Positiv, lyhörd, kunnig, fingertoppskänsla, lätt att nå när man vill fråga om något.
Totalt den bästa tänkbara mäklaren från första kontakt till försäljning. -
Ola är den mest kompetenta mäklaren i hela Falkenberg. Vi har både köpt och sålt via honom och han har förstått uppdraget att vara mäklare till 100%. Letar du efter någon du kan lita på i din fastighets affär välj Ola. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bra genomförd visning, hanterade frågor snabbt. Då han fick hoppa in för sin kollega som insjuknat. Köp processen genomfördes smidigt och från privat visning till affär tog det totalt 3 dagar
Utifrån mitt ( köparens perspektiv ) kan jag varmt rekommendera Ola Claesson på svensk fastighetsförmedling i Falkenberg -
Supertrevlig och ärlig mäklare! Allt gick super smidigt
sålde sin stuga med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Daniella var mycket ambitiös o optimistisk i sitt arbete, hon kom med många förslag och arbetade hårt. Hon var vänlig o tillmötesgående och lugn när det hettade till med budgivning.......
sålde sin bostad med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Sofie gjorde ett jättebra jobb. Snabbt och effektivt. Hon är mycket kunnig och trevlig att ha att göra med.
Vi köpte en fastighet som Emil förmedlade och vi var lite sena till visningen, ändå blev vi kvar i över en timme. Det kändes verkligen som vi var där med en vän. Så otroligt varm person. Vi har de senaste åren sålt och köpt en del lgh så vi har stött på många mäklare, men Emil är den särklass trevligaste mäklaren vi stött på. Utöver detta visade han en stor kompetens och tålamod i en ganska långdragen process. Hög tillgänglighet och alltid en vilja att hitta lösningar. Kan varmt rekommendera Emil!
Stort tack för din Reco Robert! Det är precis så här som jag vill att en bostadsaffär ska se ut. Det ska vara enkelt att prata med den som förmedlar bostaden. Att få din upplevelse i ord på hela bostadsprocessen är väldigt uppskattat och tack ännu en gång för ett gott samarbete! Stort lycka till med erat nya hus. Det ska bli så intressant att följa er husrenovering framöver, vi ses snart igen!
Emil Gustavsson Sköld -
Olle äe en person dom man lätt tycker om. Det beräknades att inom två månader ha sålt lägenheten, det har nu tagit 10 månader. Kändes ett tag som att han ville ge upp pga hur marknaden var. Det ändrades sedan , vi fick intressenter som vi fick vänta på besked från som även förlängt process.
Staten och bankernas besked har bromsat marknaden.Hejsan KG! Stort tack för din Reco och ett gott samarbete. Det tog lång tid tyvärr men att ge upp är inte min grej, synd att det upplevdes så. Oavsett tog vi oss i mål och jag kan inte säga något annat än att jag är tacksam över ert förtroende och att både du & Stefka är minst lika lätta att tycka om. Stort tack för ett gott samarbete. Vi hörs & ses snart igen!
Olle Bergsten -
Med en väldigt annorlunda bostadsmarknad just nu har Ola varit professionell och realistisk. Han har alltid varit lätt att få tag i och kunnat svara på alla våra frågor.
har ingenting att anmärka på Olas kompetens som fastighetsmäklare
Emil är fantastiskt trevlig och proffesionell i sitt bemötande. Han är noggrann och skapar en kontakt som känns genuin.
Kan varmt rekommendera Emil som mäklare. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Väldigt bra bemötande hon har alltid leende på läpparna, mycket kunnig och noga. Allt gick enkelt och smidigt från start till slut.
Rekommenderar självklart Daniella till er som vill ha en riktig duktig mäklare. -
Trevlig, kunnig och flexibel. Rekommenderar Emil i både försäljning och köp.
köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Trevlig, tydlig, kunnig och lättsam.
Eftersom det gick från ena dagen till den andra så hade vi inga förväntningar. Det gick snabbt och smidigt. -
köpte sin stuga med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Jag har blivit bemött på ett trevligt, respektfullt och professionellt sätt. Speciella omständigheter har gjort att Daniella har fått anstränga sig lite utöver det vanliga, vilket jag är mycket tacksam över.
Dessutom besitter hon en viktig förmåga att ta in människor med olika grad av förkunskap. Mina frågor har blivit väl besvarade och jag känner mig trygg. -
Vänligt bemötande och bra service
Tack för ett riktigt gott samarbete Mats Uno, det har varit med nöje att få arbeta tillsammans med er! Så roligt att huset kommer att få nya framtidsplaner och leva vidare i nya ägo! Ha en underbar jul och vi ses i slutet på December för att lämna över nycklarna till de lyckliga köparna!
Emil Gustavsson Sköld