Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Falkenberg!

Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg och trakterna i Halland vid Kattegatt. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss. Vi kan våra områden i detalj, vet var förskolor och jobb ligger och hur du ska tänka inför en visning.

Vi tillhör Sveriges främsta mäklarkedja. Det är få frågor vi inte har svar på. Vänd dig till oss så får du en mäklare med koll på hela processen - allt från värdering till slutaffären. Vi hjälper dig till drömboendet snabbt och säkert!

Utmärkelser

1040 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Sedan starten hos Reco 2016
  • köpte sitt hus med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-03-22 Verifierad kund
    Mycket korrekt
    Och överenskommelse
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-03-19 Verifierad kund
    Ola har ett proffesionellt bemötande, är kunnig och saklig. Allting gick smidigt och var förberett vilket gjorde processen för oss som säljare smidig.
    Tack Joel (och Melinda) för er rekommendation, nu får vi lägga fokus på att hitta något för er att flytta till! Ola Claesson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-03-18 Verifierad kund
    Genomgående vänligt och förtroendeingivande bemötande. Snabb med relevant information under processens gång. Sammanfattningsvis en mycket kompetent och pålitlig mäklare.
    Tack Alf! Vi hoppas nu att försäljningen av ert fina fritidshus går enligt planerna tillsammans med er villa. Ola Claesson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-03-17 Verifierad kund
    Tillmötesgående,rak på sak,lätt att förstå,
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Hjortsberg
    2023-03-17 Verifierad kund
    Tryggt, professionellt och fint bemötande. Kan varmt rekommendera.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Hjortsberg
    2023-03-17 Verifierad kund
    Ola har på ett tillmötesgående och förtroendefulle sätt lett mig igenom hela processen i köpet av ny bostad. Rekommenderas varmt!
    Tack för rekommendationen Anna Lena och vi hoppas att du får lägenheten precis så som du vill ha den efter lite renovering/ombyggnad Ola Claesson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Skrea
    2023-03-14 Verifierad kund
    Fick direkt förtroende för Emil. Hans bemötande var mycket positivt och trevligt. Kan verkligen rekommendera honom! Trots sämre tider så fanns det aldrig någon tvekan. Emil jobbade verkligen hårt och var fantastisk trevlig och glad.
    Stort tack!
    Mvh Rose-Marie och Fredrik
    Tack för att ni tog er tiden att ge mig en sån fin rekommendation, det betyder mycket för mig. Jag är glad över att jag kunde hjälpa er trots de sämre tiderna och att ni uppskattade mitt hårda arbete och min positiva inställning!
    Tack för ett riktigt gott samarbete Fredrik och Rose-Marie.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-03-09 Verifierad kund
    underbar tjej samma bra otrogligt seriös
    Tack Jörgen. Hoppas ni får många lyckliga år i nya boendet! Anna Berg
  • Maria P
    2023-03-09 Verifierad kund
    Anna Berg va en helt underbar mäklare.Hon va lyhörd och lyssnade på mig.Hon gjorde ett jätte bra jobb.
    Hon gjorde så gott hon kunde i dessa svår sålda tider.
    Hon är en sprudlade glad tjej,som jag tycker mycket om.
    Jag kommer att sakna henne.Och hennes goa skratt.
    Tack Maria för ditt fina och härliga omdöme! Du får ringa och uppdatera mig på dina framtida äventyr :) Anna Berg
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Vessigebro
    2023-03-09 Verifierad kund
    Jag blev mycket trevligt och personligt bemött. Anna Rahm levde upp till mina förväntningar som att ta hand om min lägenhet då jag inte fans där och bor på annan ort.
    Tack! Tänk vad bra det blir till slut, de nya ägarna kommer förvalta lägenheten så väl! Ha det gott och res nu runt och se dig omkring :) Anna Rahm
    Gilla
  • sålde sin stuga med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Årstad
    2023-03-08 Verifierad kund
    Anna har haft ett vänligt, varmt och professionell bemötande. Hon har i en tuff process lyckats se till allas intressen. Kunde inte haft en bättre mäklare.
    Tack snälla du! Det var så roligt att hjälpa dig igenom din försäljning. Det kommer bli så bra för er på ert nya boende :) Anna Rahm
    • Skrea
    2023-03-05 Verifierad kund
    Vi blev väldigt bra bemötta av Emil. Han har funnits tillgänglig under hela processen och har vart väldigt lätt att få tag i. Vi är otroligt tacksamma över hjälpen vi har fått med att äntligen få köpa oss ett hus!
    Så roligt att ni är nöjda med affären Sanna & Eddie! Väldigt spännande tillskott för samhället i Skrea! Tack för de fina orden. Jag önskar er all lycka i ert nya hus! Emil Gustavsson Sköld
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-02-27 Verifierad kund
    Väldigt nöjd med Emil som mäklare. Trevlig och proffsig, han löste allt och lite till.
    Tack för ditt omdöme Felix! Så härligt att vi fick till det efter många turer fram och tillbaka. Emil Gustavsson Sköld
    2023-02-27 Verifierad kund
    Tydlig och bra genomgång av dokumenten.
    Trevligt bemötande.
    Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! :) Sofie Gustavsson
    Hej
    Sofie är en mycket proffsig mäklare. Trots vikande marknad hittar hon många intresserade köpare.

Rekommenderas 😊
    Tack för dina fina ord! Ett mycket gott samarbete, tack för förtroendet :) Sofie Gustavsson
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-02-22 Verifierad kund
    Med ett lugnt och samlat tillvägagångssätt la Emil upp köpet så att hela affären blev enkelt och genomtänkt genomförd.
    Tack för din Reco Poa och tack för att du valt att både sälja och köpa via oss på Svensk Fastighetsförmedling! Skönt att du känner dig nöjd med affären, det är verkligen en toppenfin lägenhet som du köpt. Lycka till med resan till Skåne och motorcykel köpet! Emil Gustavsson Sköld
    2023-02-09 Verifierad kund
    En mycket snabb och smidig affär! Med tanke på de osäkra tider som vi lever i just nu gick försäljningen över förväntan.
    Kul att du är nöjd Marcus och roligt att vi fick ihop det så jäkla bra med tillträdet enligt era önskningar! Ola Claesson
    2023-02-09 Verifierad kund
    Kunnig och trygg mäklare som inger förtroende för både köpare och säljare.
    Tack Johan! Huset blir ju perfekt för er nu när familjen kommer att utökas! Jag sätter en säker gissning på att era barn blir glada över poolen nästa sommar! Ola Claesson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Slöinge
    2023-02-05 Verifierad kund
    Vi fick ett väldigt fint bemötande av Daniella. Kändes så lugn och trygg under hela vår försäljning! Så vi kan inget annat än rekommendera denna toppen tjej! Vi är verkligen nöjda med allt! / Lena och Bengt-Ove
    Tack så jättemycket Lena och Bengt-Ove! Och tack själva! Det gör mig jätteglad att ni känner er nöjda med försäljningen och att allt kändes bra för er. Det har varit jätteroligt att få hjälpa er ta nästa steg och jag hoppas och tror att ni kommer trivas superbra i er nya stad och ert nya boende. Daniella Ahlström
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-02-03 Verifierad kund
    Vi är väldigt nöjda med Anna. Hon har hållit oss delaktiga i allting gällande vår försäljning på ett bra sätt. Mycket trevlig och duktig mäklare. Rekommenderas!
    Stort tack Malin! Hoppas du trivs i ditt nya boende. Tack även för ett gott samarbete! :) Anna Berg
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Slöinge
    2023-01-31 Verifierad kund
    Vi uppskattade framförallt att mäklaren tog sig tid att gå igenom huset med oss i lugn och ro, rum för rum. Enkel att ha kontakt med och återkopplade snabbt på våra frågor. Väldigt hjälpsam och engagerad i våra funderingar. En suverän mäklare som verkligen bidrog till att köpet kunde genomföras smidigt.
    Tack så jättemycket Ida! Och tack för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme. Jätteroligt att få hjälpa er med ert första husköp. Jag tror ni kommer trivas superbra i huset och det ska bli roligt att se hur ni formar det till ert hem. Daniella Ahlström
    2023-01-30 Verifierad kund
    Mycket bra mäklare. Snabb återkoppling vid frågor och efter visningar. Lyhörd för våra önskningar och väldigt engagerad. Rekommenderas!
    Tack Sandra för dina ord och ett väldigt gott samarbete under försäljningen! Anna Berg
    Gilla
  • sålde sin stuga med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-01-25 Verifierad kund
    En kanonkille mycket kunnig och snabb, trevligt bemötande och snabba svar
    Tusentack för ditt omdöme Fredrik! Emil Gustavsson Sköld
    2023-01-22 Verifierad kund
    Mycket pålitlig, lätt att nå för bokning och information. Rekommenderas
    Härligt Stefan! Tusen tack för din rekommendation. Det är stort att köpa sin första bostad! Jag är helt säker på att ni kommer att trivas bra i området och med planerna ni har framöver för lägenheten. Stort lycka till! Emil Gustavsson Sköld
    Gilla
  • sålde en tomt med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-01-22 Verifierad kund
    Motsvarade med råge våra förväntningar.
    Pålitlig och proffsig.
    Tack Jens! Vi har verkligen kommit bra överens och haft ett bra samarbete, hela vägen! Det har varit väldigt trevligt och stabilt med den här affären! Emil Gustavsson Sköld
    2023-01-21 Verifierad kund
    Emil har hjälpt mig att sälja min bostadsrätt som jag bott i 39 år. Valde honom då jag tyckte han verkade lugn, trevlig och tillmötesgående. Han skötte allt från värdering till att hitta köpare till att skriva papper med kontrakt smärtfritt. Då jag helst ville få detta ur världen så snabbt enkelt som möjligt så kunde jag faktiskt inte önska mig bättre.
    Kan därför varmt rekommendera Emil till vem som än önskar. Stort tack igen Emil.
    /Lena
    Lena! Tusen tack till förtroendet med försäljningen av din lägenhet, i dessa tider är det viktigt att välja rätt mäklare. Det känns extra trevligt att du känner att du valde rätt när du valde mig som mäklare för din affär! Tusen tack för din rekommendation! Emil Gustavsson Sköld
    2023-01-20 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och pålitlig! Väldigt förstående och förklarade väldigt noggrant och enkelt för oss som första köpare. Vi är mycket nöjda!
    Tack Emelie!
    Det är extra roligt att göra affärer där ni som förstagångsköpare ska in i bostadsmarknaden. Ska bli spännande att se hur ni kommer att renovera lägenheten. Jag kommer gärna förbi och gör en värdering lite längre fram!
    2023-01-20 Verifierad kund
    Lätt att nå, snabba lösningar, positivt bemötande
    Hej igen Gunnar! Tack för din Reco och smidiga affär. Så roligt att du valde att både sälja & köpa av oss på Svensk Fastighetsförmedling!
    /E
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Vindilen
    2023-01-20 Verifierad kund
    Olle är en lugn och samlad mäklare som lyssnar och läser av vad jag som kund har för önskningar, förhoppningar och funderingar. Stötte vi problem löste han det på ett smidigt och genomtänkt sätt.
    Hej POA! Stort tack för dina ord. Det har varit riktigt kul att få samarbeta med dig. Ser också fram emot framtida samtal. Vi hörs & syns snart igen! Olle Bergsten
    2023-01-20 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, vi är mycket nöjda med hur Emil har skött försäljningen.

Hälsningar Anders.
    Det blev ett riktigt spännande avslut på denna affären Anders! Tack för ert tålamod. förtroende och det goda samarbetet!
    /E
    Gilla
  • köpte en tomt med hjälp av Emil Gustavsson Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-01-18 Verifierad kund
    Vi blev oerhört bra bemötta av en både trevlig och sympatisk mäklare som ganska tydligt visade att han gillade sitt jobb.
    Jag tycker att Emil har levt upp till alla mina förväntningar på vad man kan begära allt från tillgänglighet till att försöka var lösningsorienterad. Och han har hela tiden varit väldigt lyhörd.
    Jag är väldigt nöjd så här långt med mäklaren då känslan jag får är att han tycker det är viktigt att både köpare och säljare skall känna sig nöjda.
    Tusen tack för din tid att bedöma mitt arbete Sven-Erik! Du har helt rätt, jag älskar mitt arbete, att få tillfredsställa både köpare & säljare i en lyckad affär är otroligt roligt och viktigt för mig. Så härligt att du är nöjd med affären. Jag önskar er stort lycka till med ert nya projekt, följer det med spänning! Emil Gustavsson Sköld
    2023-01-16 Verifierad kund
    Under en tuff bostadstid erbjöd Emil otrolig trygghet och personlig service. Jag kände att jag närsomhelst kunde vända mig med frågor och funderingar vilket var väldigt skönt eftersom detta var min första försäljning. Rekommenderar Emil till alla som står i begrepp att sälja eller köpa bostad då han gjorde processen tydlig och smidig.
    Så härligt du beskriver mig och affären i sin helhet. Önskar dig stort lycka till med framtidsplanerna du har nere i Lund, är helt säker på att det kommer bli riktigt bra! Emil Gustavsson Sköld
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-01-13 Verifierad kund
    Anna har varit väldigt professionell och hjälpsam. Lätt att få tag på och följt upp det vi kommit överens om.
    Tack! Så roligt att ni fick köpa detta fina hus! Det kommer passa er perfekt. Anna Rahm
    2023-01-11 Verifierad kund
    Bra bemötande, trevlig visning och bra kommunikation!
    Tack! Tänk vad allt kan bli bra till slut! Hoppas ni kommer trivas riktigt bra här! Anna Rahm
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-01-11 Verifierad kund
    Positiv, lyhörd, kunnig, fingertoppskänsla, lätt att nå när man vill fråga om något.
    Totalt den bästa tänkbara mäklaren från första kontakt till försäljning.
    Tack snälla Gunnar! Det har varit så roligt att göra den här resan ihop. Allt blev inte som planerat men nu faller allt på plats och det kommer bli så bra! Nu när vi nästan blir "grannar" kommer vi förhoppningsvis ses då och då. Anna Rahm
  • Magnus H
    2023-01-08 Verifierad kund
    Ola är den mest kompetenta mäklaren i hela Falkenberg. Vi har både köpt och sålt via honom och han har förstått uppdraget att vara mäklare till 100%. Letar du efter någon du kan lita på i din fastighets affär välj Ola. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Tack för en fantastisk bedömning av mitt arbete och jag önskar redan nu, lycka till med er planering av renoveringsarbetet av er nyinköpta, helt unika bostadsvilla! Skall bli kul att följa! Ola Claesson
    • Mannaberg
    2023-01-07 Verifierad kund
    Bra genomförd visning, hanterade frågor snabbt. Då han fick hoppa in för sin kollega som insjuknat. Köp processen genomfördes smidigt och från privat visning till affär tog det totalt 3 dagar
    Utifrån mitt ( köparens perspektiv ) kan jag varmt rekommendera Ola Claesson på svensk fastighetsförmedling i Falkenberg
    Tack Martin och jag passar på att ännu en gång få önska dig och din hustru hjärtligt välkomna till vårt fina Falkenberg! Ola Claesson
    2022-12-30 Verifierad kund
    Supertrevlig och ärlig mäklare! Allt gick super smidigt
    Tack för dina ord och fina omdöme Florije!
    Önskar dig ett gott nytt år!
    Gilla
  • sålde sin stuga med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Heberg
    2022-12-19 Verifierad kund
    Daniella var mycket ambitiös o optimistisk i sitt arbete, hon kom med många förslag och arbetade hårt. Hon var vänlig o tillmötesgående och lugn när det hettade till med budgivning.......
    Tack så jättemycket Eva för dom fina orden och att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme. Och tack igen för den fina blomman från er. Det har varit jätteroligt att få hjälpa er hitta rätt köpare till ert fina hus! Daniella Ahlström
    Gilla
  • sålde sin bostad med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Nyby Gärde
    2022-12-18 Verifierad kund
    Sofie gjorde ett jättebra jobb. Snabbt och effektivt. Hon är mycket kunnig och trevlig att ha att göra med.
    Tack Gunilla! Ett nöje att få hjälpa er med både köp och försäljning :) Sofie Gustavsson
    • Ullared
    2022-12-17 Verifierad kund
    Vi köpte en fastighet som Emil förmedlade och vi var lite sena till visningen, ändå blev vi kvar i över en timme. Det kändes verkligen som vi var där med en vän. Så otroligt varm person. Vi har de senaste åren sålt och köpt en del lgh så vi har stött på många mäklare, men Emil är den särklass trevligaste mäklaren vi stött på. Utöver detta visade han en stor kompetens och tålamod i en ganska långdragen process. Hög tillgänglighet och alltid en vilja att hitta lösningar. Kan varmt rekommendera Emil!
    Stort tack för din Reco Robert! Det är precis så här som jag vill att en bostadsaffär ska se ut. Det ska vara enkelt att prata med den som förmedlar bostaden. Att få din upplevelse i ord på hela bostadsprocessen är väldigt uppskattat och tack ännu en gång för ett gott samarbete! Stort lycka till med erat nya hus. Det ska bli så intressant att följa er husrenovering framöver, vi ses snart igen! Emil Gustavsson Sköld
    2022-12-17 Verifierad kund
    Olle äe en person dom man lätt tycker om. Det beräknades att inom två månader ha sålt lägenheten, det har nu tagit 10 månader. Kändes ett tag som att han ville ge upp pga hur marknaden var. Det ändrades sedan , vi fick intressenter som vi fick vänta på besked från som även förlängt process.
    Staten och bankernas besked har bromsat marknaden.
    Hejsan KG! Stort tack för din Reco och ett gott samarbete. Det tog lång tid tyvärr men att ge upp är inte min grej, synd att det upplevdes så. Oavsett tog vi oss i mål och jag kan inte säga något annat än att jag är tacksam över ert förtroende och att både du & Stefka är minst lika lätta att tycka om. Stort tack för ett gott samarbete. Vi hörs & ses snart igen! Olle Bergsten
    2022-12-15 Verifierad kund
    Med en väldigt annorlunda bostadsmarknad just nu har Ola varit professionell och realistisk. Han har alltid varit lätt att få tag i och kunnat svara på alla våra frågor.
    Tack Johanna både för din förståelse och din rekommendation, det löste sig till slut ok ändå. Ola Claesson
    • Kristineslätt
    2022-12-13 Verifierad kund
    har ingenting att anmärka på Olas kompetens som fastighetsmäklare
    Skönt att läsa att förtroendet fortfarande finns kvar för mig efter vårt samarbete! Ola Claesson
    • Valencia
    2022-12-09 Verifierad kund
    Emil är fantastiskt trevlig och proffesionell i sitt bemötande. Han är noggrann och skapar en kontakt som känns genuin.
    Kan varmt rekommendera Emil som mäklare.
    Hej Camilla! Det har varit ett fint samarbete och en tydlig kommunikation mellan oss. Ska bli väldigt spännande att även få hjälpa dig att hitta ditt nya boende!
    Stort tack för din Reco och förtroendet att få hjälpa dig i dina bostadsaffärer.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2022-12-08 Verifierad kund
    Väldigt bra bemötande hon har alltid leende på läpparna, mycket kunnig och noga. Allt gick enkelt och smidigt från start till slut.
    Rekommenderar självklart Daniella till er som vill ha en riktig duktig mäklare.
    Tack igen Isabelle!! Det har varit jätteroligt att få hjälpa er, tack för att jag fick förtroendet. Alltid roligt att träffa er och tack för dom fina orden och att du tagit dig tiden att rekommendera mig vidare. Daniella Ahlström
    • Valencia
    2022-12-08 Verifierad kund
    Trevlig, kunnig och flexibel. Rekommenderar Emil i både försäljning och köp.
    Hej Sophie, tusen tack för din Reco! Så roligt att ni känner er nöjda och att du vill rekommendera mig vidare till andra, det värmer! Varmt välkommen tillbaka till Falkenberg!
    God jul & Gott nytt år!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2022-12-08 Verifierad kund
    Trevlig, tydlig, kunnig och lättsam.
    Eftersom det gick från ena dagen till den andra så hade vi inga förväntningar. Det gick snabbt och smidigt.
    Tack så jättemycket Isabelle! Så kul att få hjälpa er att både hitta och sälja ett boende. Tycker vårt samarbete funkat alldeles utmärkt, tack för en bra dialog. Önskar er stort lycka till och hör gärna av er om det dyker upp några frågor eller funderingar framöver! Daniella Ahlström
  • Eva B
    köpte sin stuga med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Heberg
    2022-12-08 Verifierad kund
    Jag har blivit bemött på ett trevligt, respektfullt och professionellt sätt. Speciella omständigheter har gjort att Daniella har fått anstränga sig lite utöver det vanliga, vilket jag är mycket tacksam över.
    Dessutom besitter hon en viktig förmåga att ta in människor med olika grad av förkunskap. Mina frågor har blivit väl besvarade och jag känner mig trygg.
    Vad roligt Eva! Tack snälla för dom fina orden och att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Hoppas du kommer trivas jättebra i det fina huset! Daniella Ahlström
    • Ullared
    2022-12-08 Verifierad kund
    Vänligt bemötande och bra service
    Tack för ett riktigt gott samarbete Mats Uno, det har varit med nöje att få arbeta tillsammans med er! Så roligt att huset kommer att få nya framtidsplaner och leva vidare i nya ägo! Ha en underbar jul och vi ses i slutet på December för att lämna över nycklarna till de lyckliga köparna! Emil Gustavsson Sköld