Sofie Gustavsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
.Sofie Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Sofie Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 55 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Gustavsson har haft 31 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 55 Läs vad Sofie Gustavsson
2020-12-17Verifierad kund
Har just köpt en badstuga på kvarteret Sillen , Skrea strand, Falkenberg.
Sofie har varit en trygg samarbetspartner och givit mig den information jag behövt och skött
affären på ett smidigt och tryggt sätt.
Kan verkligen rekommendera Sofie!köpte sin stuga med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling FalkenbergTack Jan, jag är övertygad om att du kommer trivas kanon i din nya semesterbostad :)
2020-12-16Verifierad kund
Har köpt en bostadsrätt med hjälp av Sofia.
En jätteduktig mäklaren som är i bra kontakt med sina kunder.
Mina förväntningar va höga men blev ännu bättre bemötande än vad jag förväntade mig.
Nöjd och glad efter affären med Sofia.
Hon var i stor hjälp till mig och hjälpte mig även att lösa ett problem som uppstådd med min bankköpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg -
2020-10-28Verifierad kund
Väldigt professionell och lyhörd. Gjorde hela processen enkel och stressfri med stor erfarenhet och kunskap.
2020-10-21Verifierad kund
Vi har sålt vårt föräldrahem, en 60-talsvilla i Falkenberg.
Sofie har lyssnat in våra tankar och hon har kommit med tips och råd.
Hon har varit tydlig och noggrann med allt, från början och så här långt. Hört av sig när hon sagt att hon ska höra av sig.
Kan varmt rekommendera Sofie.sålde sitt hus med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling FalkenbergTack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen av er föräldrahem, det gjorde vi bra tillsammans :)
2020-10-01Verifierad kund
Hon genomförde ett svårt uppdrag på ett mycket bra sätt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg -
2020-09-30Verifierad kund
Jag har sålt en bostadsrättslägenhet i Falkenberg. Är väldigt nöjd med Sofie Gustavsson som mäklare som hjälpte mig under hela processen med försäljningen. Jag upplevde henne som väldigt kunnig, professionell och engagerad. Hon levt upp mina förväntningar med försäljningen, skulle gärna vilja rekommendera henne till mina vänner och bekanta.
2020-09-14Verifierad kund
Sålde vårat radhus med Sofie och hon visade stort intresse och ordnade så att försäljningen blev som vi ville och vi är extremt nöjda!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling FalkenbergStort tack för den fina rekommendationen. Tack snälla för att jag har fått hjälpa er. Vi ses på tillträdet! Allt gott!
2020-09-12Verifierad kund
Vi är supernöjda med Sofie i samband med vårt köp.
Hon är lyhörd, snabb på att ge respons och hjälpsam i processen.
Vi rekommenderar henne varmt!köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg -
2020-09-11Verifierad kund
Bra mäklare , bra kontakt lugn och bra !
Har förtroende för henne , kunnigsålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling FalkenbergStort tack för dina fina ord och för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen :)
2020-09-11Verifierad kund
Vi sålde vår bostadsrätt och Sofie var väldigt proffsig och såg till att vi fick till vår bostadsförsäljning precis så som vi önskade.
Rekommenderas varmt!sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling FalkenbergTack så himla mycket för den fina rekommendationen! Har varit väldigt roligt att få hjälpa er med försäljningen :) Tack för förtroendet!