Sofie Gustavsson

Sofie Gustavsson

Sofie Gustavsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Sofie Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Sofie Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 201 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Gustavsson har haft 20 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

201 omdömen om Sofie Gustavsson

Sedan starten hos Reco 2016
Björn J
Sålde sitt hus med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Långasand

Efter ett långt och tålamodskrävande arbete med bl.a. ett stort antal visningar är till slut försäljningen av vår fastighet i hamn. Ett stort tack till Sofie för hennes engagemang och envishet. Även Ola får ta åt sig beröm. Bådas kunskaper i svåra lägen är guld värda. Else-Lis och Björn

Gunnar H
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Långasand

Då Sofie var ledig under visningen av köpobjektet gäller min erfarenhet hennes hantering från budläggning till kontraktsskrivning. Under denna period har hon varit exceptionellt snabb i sin respons och haft en förmåga att snabbt hitta svar på våra frågor. Hennes tillgänglighet har också varit exceptionellt bra och därutöver genomförde hon kontraktsskrivningen med en väldigt bra genomgång av kontraktet och lyhördhet till bägge parter. Sofie har varit väldigt bra på att lyssna och förstå våra frågor och synpunkter och jag...

Rasmus D
Centrum

Sofie har varit till stor hjälp genom hela processen, från första visningen till kontraktsdagen. Hon har varit både påläst och insatt i hemmet vilket skänk oss som köpare en trygghet och lättnad. Hon har varit enkel att jobba med, varit snabb i kommunikationen samt varit lättförstådd. Saker som jag och min sambo inte känt oss säkra på kunde hon med lite finess förklara mer lättsamt vilket fått oss att känna oss trygga med Sofie som vår mäklare för detta hus. Till vem som än vår henne som mäklare säger vi bara: Grattis, ni har precis fått jackpot.

Gunhild Rosmari F
Centrum

Sofie är en fantastisk duktig mäklare, hon är glad, positivt, engagerade och kunniga.

Peter N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Falkenberg

Professionellt och ur alla aspekter, relevant bemötande, från första kontakt och sedan genom hela processen. Omtanke och engagemang som känns genuint och äkta. Tack!

Monica J
Långås

Sofie är en mycket trevlig bekantskap, väldigt kunnig o suverän på att förklara, snabb på att svara på frågor, är lätt att nå och skapar ett lugn (som jag absolut behövde;)

Jessica H

Mycket proffsigt! Rekommenderas!

Olof M
Digesgård

Superproffsig mäklare - och väldigt trevlig som person. Hon Inger förtroende och är lätt att ha att göra med. En prydnad för mäklarskrået.

Yvonne M
Digesgård

Proffsig - påläst, omsorgsfull och snabb med återkoppling. Dessutom trevlig på ett äkta sätt.

Irene P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Vindilen

Sofie är proffsig och vänlig och tålmodig i sitt bemötande. Hon gör ett bra jobb som mäklare!