Ola Claesson

Ola Claesson

Ola Claesson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Ola Claesson har varit registrerad mäklare sedan 1997-05. Ola Claesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 181 omdömen med ett betyg på 4.9. Ola Claesson har haft 35 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Stor möjlighet att själv styra sin tid, dock får man räkna med att en arbetsdag inte varar i 8 timmar. En dag blir oftast inte den andra lik, jag träffar så många olika människor och dom släpper in mig i deras innersta, deras hem. Dom låter mig få förtroende att hjälpa dem med att sälja deras hem.

Att sedan sammanföra säljare och köpare och båda parter slutligen är supernöjda gör mitt jobb till det bästa jobbet!

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Över 20 års erfarenhet av att hjälpa människor i en av deras livs största affärer och samma långa erfarenhet av områden runt om i hela Falkenbergs kommun gör att min kunskap gör väger som ett tungt val när du väljer din mäklare. Under dessa år har jag hjälp över 1000 säljare och köpare och fått gott beröm för mitt arbete.

Hur ser din drömbostad ut?
Jag tycker personligen mycket om det äldre, lite enklare och charmiga huset, kanske en riktigt fin rödmålad Hallandslänga med vasstak, stengärdsgård och ett härligt landskap utanför tomtgränsen? Kan dock även tänka mig ett helt nybyggt & supermodernt hus så jag är kluven!

2022-04 - 2023-03

181 omdömen om Ola Claesson

Sedan starten hos Reco 2016
  • sålde sitt hus med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-03-19 Verifierad kund
    Ola har ett proffesionellt bemötande, är kunnig och saklig. Allting gick smidigt och var förberett vilket gjorde processen för oss som säljare smidig.
    Tack Joel (och Melinda) för er rekommendation, nu får vi lägga fokus på att hitta något för er att flytta till! Ola Claesson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    2023-03-18 Verifierad kund
    Genomgående vänligt och förtroendeingivande bemötande. Snabb med relevant information under processens gång. Sammanfattningsvis en mycket kompetent och pålitlig mäklare.
    Tack Alf! Vi hoppas nu att försäljningen av ert fina fritidshus går enligt planerna tillsammans med er villa. Ola Claesson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Hjortsberg
    2023-03-17 Verifierad kund
    Tryggt, professionellt och fint bemötande. Kan varmt rekommendera.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
    • Hjortsberg
    2023-03-17 Verifierad kund
    Ola har på ett tillmötesgående och förtroendefulle sätt lett mig igenom hela processen i köpet av ny bostad. Rekommenderas varmt!
    Tack för rekommendationen Anna Lena och vi hoppas att du får lägenheten precis så som du vill ha den efter lite renovering/ombyggnad Ola Claesson
    2023-02-09 Verifierad kund
    En mycket snabb och smidig affär! Med tanke på de osäkra tider som vi lever i just nu gick försäljningen över förväntan.
    Kul att du är nöjd Marcus och roligt att vi fick ihop det så jäkla bra med tillträdet enligt era önskningar! Ola Claesson
    2023-02-09 Verifierad kund
    Kunnig och trygg mäklare som inger förtroende för både köpare och säljare.
    Tack Johan! Huset blir ju perfekt för er nu när familjen kommer att utökas! Jag sätter en säker gissning på att era barn blir glada över poolen nästa sommar! Ola Claesson
  • Magnus H
    2023-01-08 Verifierad kund
    Ola är den mest kompetenta mäklaren i hela Falkenberg. Vi har både köpt och sålt via honom och han har förstått uppdraget att vara mäklare till 100%. Letar du efter någon du kan lita på i din fastighets affär välj Ola. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Tack för en fantastisk bedömning av mitt arbete och jag önskar redan nu, lycka till med er planering av renoveringsarbetet av er nyinköpta, helt unika bostadsvilla! Skall bli kul att följa! Ola Claesson
    • Mannaberg
    2023-01-07 Verifierad kund
    Bra genomförd visning, hanterade frågor snabbt. Då han fick hoppa in för sin kollega som insjuknat. Köp processen genomfördes smidigt och från privat visning till affär tog det totalt 3 dagar
    Utifrån mitt ( köparens perspektiv ) kan jag varmt rekommendera Ola Claesson på svensk fastighetsförmedling i Falkenberg
    Tack Martin och jag passar på att ännu en gång få önska dig och din hustru hjärtligt välkomna till vårt fina Falkenberg! Ola Claesson
    • Västra Gärdet
    2022-12-15 Verifierad kund
    Med en väldigt annorlunda bostadsmarknad just nu har Ola varit professionell och realistisk. Han har alltid varit lätt att få tag i och kunnat svara på alla våra frågor.
    Tack Johanna både för din förståelse och din rekommendation, det löste sig till slut ok ändå. Ola Claesson
    • Kristineslätt
    2022-12-13 Verifierad kund
    har ingenting att anmärka på Olas kompetens som fastighetsmäklare
    Skönt att läsa att förtroendet fortfarande finns kvar för mig efter vårt samarbete! Ola Claesson