Ola Claesson

Ola Claesson

4.9 / 5 baserat på 115 omdömen

Ola Claesson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

.

Ola Claesson har varit registrerad mäklare sedan 1997-05. Ola Claesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.9. Ola Claesson har haft 87 försäljningar sen 2020-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Stor möjlighet att själv styra sin tid, dock får man räkna med att en arbetsdag inte varar i 8 timmar. En dag blir oftast inte den andra lik, jag träffar så många olika människor och dom släpper in mig i deras innersta, deras hem. Dom låter mig få förtroende att hjälpa dem med att sälja deras hem.

Att sedan sammanföra säljare och köpare och båda parter slutligen är supernöjda gör mitt jobb till det bästa jobbet!

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Över 20 års erfarenhet av att hjälpa människor i en av deras livs största affärer och samma långa erfarenhet av områden runt om i hela Falkenbergs kommun gör att min kunskap gör väger som ett tungt val när du väljer din mäklare. Under dessa år har jag hjälp över 1000 säljare och köpare och fått gott beröm för mitt arbete.

Hur ser din drömbostad ut?
Jag tycker personligen mycket om det äldre, lite enklare och charmiga huset, kanske en riktigt fin rödmålad Hallandslänga med vasstak, stengärdsgård och ett härligt landskap utanför tomtgränsen? Kan dock även tänka mig ett helt nybyggt & supermodernt hus så jag är kluven!
  • 97%
    Andel tillfrågade kunder
  • 87

    Försäljningar 2020-08 - 2021-07

Läs vad 115 Läs vad Ola Claesson