Anna Rahm

Anna Rahm

Anna Rahm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Anna Rahm har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Anna Rahm har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 236 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Rahm har haft 35 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

236 omdömen om Anna Rahm

Sedan starten hos Reco 2020
Rashit M
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Ätran

Anna är vänlig, tålmodig, lyhörd och smart som mäklaren. Hon löser problem snabbt . Jag önskar henne att bli framgång och proffs mäklare. Jag är nöjd med hennes arbete.

Svar från Anna Rahm

Tack snälla! Så roligt att höra. Det här huset kommer bli perfekt för er!

Simon M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Ekhaga

Anna är en trevlig och genuin mäklare som vill att det ska bli bra för båda parter. Med Annas engagemang och välvilja skulle jag rekommendera henne för alla. Simon

Svar från Anna Rahm

Tack snälla du! Det var en lång process vi fick men det blev bra till slut. Tack för ditt fina tålamod!

Ing-Britt B
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Slätten

Hon är trevlig, lättsam , lyhörda för mig som kund som är omständig och noga på hur jag vill bo.

Svar från Anna Rahm

Tack snälla! Vi har haft ett bra samarbete du och jag :) Detta kommer att bli så bra!

Filip K
Slätten

Jag är mycket nöjd med Anna. Hon var trevlig, professionell och guidade oss som köpare på ett tryggt och tydligt sätt genom hela processen.

Svar från Anna Rahm

Tack! Vad roligt att höra! Jag är helt övertygad om att ni hittat just ert paradis, hoppas ni kommer trivas riktigt bra.

Ingvor S
Köinge

Anna är mycket duktig på att tillmötesgå, lyssna på kundens önskningar. Jag förväntade mig att bli bra omhändertagen, men det blev mycket, mycket mer än bra. Jag är mycket nöjd med försäljningen och Annas engagemang.

Svar från Anna Rahm

Tack snälla du! Jag är så glad att du kom till mig så jag fick hjälpa dig igenom din försäljning och tänk att vi hittade en så bra köpare, hon är helt rätt för ditt hus.

Bina J
Köinge

Med Anna är man verkligen i trygga händer. Jag kan varmt rekommendera henne!

Svar från Anna Rahm

Tack fina du! Tänk vad bra allt kan bli till slut :)

Kristina A
Sålde sin stuga med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Skrea Strand

Anna har skött detta objekt helt perfekt. Väldigt trevlig är oxå en fördel. Tack Anna.

Svar från Anna Rahm

Tack snälla! Det var så roligt att hjälpa er och jag tror vi hittade rätt köpare till er stuga.

Helen S
Skrea

Väldigt bra bemötande! Det blev en snabb och smidig lösning på vår försäljning!

Svar från Anna Rahm

Tack! Detta känns så bra! Tror de är de rätta köparna för huset!

Marianne P
Skrea

Anna var engagerad, kunnig och hjälpsam vid försäljningen av vårt hus.

Svar från Anna Rahm

Tack! Det känns som vi hittade de bästa köparna!

Helena J
Köpte sin stuga med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Källsjö

Anna är en oerhört trevlig och lyhörd mäklare och rekommenderas varmt

Svar från Anna Rahm

Tack snälla! Detta lilla hus kommer bli så bra för er! Lycka till :)