Jens gör ett fantastiskt jobb och var tydlig, behjälplig och kunnig. Tack Jens
Jens Svanqvist
Jens Svanqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Flen
.Jens Svanqvist har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Jens Svanqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 106 omdömen med ett betyg på 4.8. Jens Svanqvist har haft 21 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
106 omdömen om Jens Svanqvist
Tusen tack för fint omdöme, vi hörs inom kort!
Tycker allt har fungerat mkt bra. Har fått fortlöpande information om nya intressenter, visningar mm. Känns bra. Men detta är min första kontakt med en mäklare, så jag har ju inget att jämföra med.
Tack för bra betyg och ett gott samarbete så här långt.
Jättetrevlig och bra kille. Fick ett bra förtroende av honom. Återkopplade hela tiden och diskuterade hur vi skulle fortsätta. Jag kan varmt rekommendera honom.
Tack så mycket för finaste omdömet och värmande ord.
Jens Svanqvist lever upp till allt det jag hoppades på när jag valde honom som mäklare inför försäljningen av mitt älskade lantställe sedan 27 år i Sörmland. Jens är erfaren, kunnig och kompetent samtidigt som han är lyhörd och flexibel. Han levererar !!!
kunnig, effektiv och trevlig, kan rekommenderas
Allt gick smidigt i och med att Jens kände till vårt hus så väl. Han kämpade på bra in i det sista för att vi skulle komma i hamn i tid innan vi skulle åka tillbaka till Västkusten. Mycket nöjda Tack!
Tack Kirsten för det fina omdömet och ett mycket gott samarbete så här långt. Vi ses vid överlämnandet!
Vi har mött Jens på flertalet visningar. Han utstrålar lugn och trygghet. Ger den information man behöver och det utrymme vi vill ha för att gå runt och se på husen. Återkommer snabbt med svar och är tillmötesgående. Vid vårt husköp kändes det skönt att ha en erfaren trygg rak och serviceminded mäklare.
Tack Diana för fint omdöme och trevliga kontakter så här långt.../Jens
Jag tycker att Jens var en exemplarisk mäklare och han uppträdde precis som jag hade hoppats på. Dessutom är han väldigt trevlig och ger ett förtroendegivande intryck.
Tack Jonas för det mycket fina och SNABBA omdömet.
Professionell, kunnig, metodisk, uthållig.
Tack Alexander för bästa betyget och fint samarbete! Vi ses i Juni.
Jens bemötande skapade stor respekt för han erfarenhet och kunnande. Han levde upp till de förväntningar vi hade. Sammantaget enbart en god upplevelse i kontakten.
Tack Anita för bra betyg och gott samarbete. Lycka till nu i sökandet efter ny bostad så hörs vi!