Hannah har hanterat min försäljning på ett bra och trevligt sätt. Jag kan verkligen rekommendera Hannah till andra som ska sälja sin fastighet. Vi är mycket nöjda med hennes proffsiga sätt och hennes kunnande.
Svensk Fastighetsförmedling Flen
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Flen! Vi du sälja eller köpa bostad i Flen, Öja, Orrhammar, Lövlund, Baggbol, Skebokvarn, Sveaborg, Mellösa eller Baggetorp med omnejd? Tveka då inte på att kontakta någon av våra duktiga mäklare här på Svensk Fastighetsförmedling Flen. Vi har god lokalkännedom och levererar gång på...
431 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Flen
Sedan starten hos Reco 2021
Hannah är en mycket kompetent mäklare som genomfört försäljningen av sommarstugan på ett mycket bra sätt. Hon har varit/ är en mäklare som sett till att våra behov blivit väl omhändertagna. Kan rekommendera Hannah till alla som ska sälja en fastighet.
saklig bra har hållit mej uppdatterad it
Bra bemötande och proffsigt hanterandersv försäljningsprocessen.
Väldigt bra & trevlig. Bra feedback och information som delades till mailen. Jag gillar verkligen henne som person. Allt gick så smidigt & bra.
Lena har gjort ett föredömligt och snabbt arbete med försäljningen av sonens fastighet och bemött oss vänligt och kunnigt med allt pappersarbete och lovat att hjälpa till med avslutningen av affären för deklarationen mm som jag och familjen uppskattar. VI kan varmt rekommendera Lena Bergman och ser fram emot att den andra försäljningen går lika bra. Tack från hela familjen genom Kerstin Martinsson.
Mycket duktig o trevlig mäklare. Jag rekommenderar henne stark.
Jens gör ett fantastiskt jobb och var tydlig, behjälplig och kunnig. Tack Jens
Tusen tack för fint omdöme, vi hörs inom kort!
Engagerad med stark vilja att ta reda på och besvara alla mina frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Gustaf!
Ödmjuk och lyhörd samt bra inkännande i ett känsligt läge.
En bra, tydlig och välinformerad mäklare. Trevlig, professionell och lätt att kommunicera med.
Kunnig, tillmötesgående, hjälpsam och snabb. Har mycket positiva erfarenheter av Gustaf som mäklare. Han har skött allt från visning till stöd inför budgivning och kontraktskrivning på ett för mig som kund tryggt och proffesionellt sätt.
Mycket kunnig och hjälpsam mäklare. Dessutom är Gustaf riktigt trevlig. Rekommendaras varmt.
Blev bra bemött av henne, hon jobbade på bra fast tiderna för att sälja hus inte är dom bästa, trevlig och positiv genom hela säljprocessen.
Hannah är en fantastisk mäklare! Hon är lyhörd, engagerad och kunnig. Försäljningen av vårt fritidshus gick mycket smidigt och vi är otroligt nöjda att vi valde henne som mäklare. Rekiommenderar henne varmt! Säljare på Orrhammar
Mycket bra bemötande och ordnade en smidig affär
Hanna är en uppriktig säljare som jag snabbt fick förtroende för. Svarade på mina frågor och gav mig kloka råd.
Noggrann, vänlig och professionell. Jag kände henne sen förut och valde henne för min försäljning. Jag blev inte besviken.
Tycker allt har fungerat mkt bra. Har fått fortlöpande information om nya intressenter, visningar mm. Känns bra. Men detta är min första kontakt med en mäklare, så jag har ju inget att jämföra med.
Tack för bra betyg och ett gott samarbete så här långt.
En mycket trevlig och duktig mäklare. Noggran och inger stort förtroende. Lätt att prata med och är snabb på att återkoppla. Jag kan varmt rekomendera honom.
Jättetrevlig och bra kille. Fick ett bra förtroende av honom. Återkopplade hela tiden och diskuterade hur vi skulle fortsätta. Jag kan varmt rekommendera honom.
Tack så mycket för finaste omdömet och värmande ord.
Ett fint bemötande,ett bra bemötande,en bra upplevelse med bra resultat.
Jens Svanqvist lever upp till allt det jag hoppades på när jag valde honom som mäklare inför försäljningen av mitt älskade lantställe sedan 27 år i Sörmland. Jens är erfaren, kunnig och kompetent samtidigt som han är lyhörd och flexibel. Han levererar !!!
kunnig, effektiv och trevlig, kan rekommenderas
Allt gick smidigt i och med att Jens kände till vårt hus så väl. Han kämpade på bra in i det sista för att vi skulle komma i hamn i tid innan vi skulle åka tillbaka till Västkusten. Mycket nöjda Tack!
Tack Kirsten för det fina omdömet och ett mycket gott samarbete så här långt. Vi ses vid överlämnandet!
Hannah har varit tydlig ,kunnig,omtänksam, lyhörd och inkännande...hon har på ett oerhört bra sätt guidat oss igenom våran försäljning . Vi är mkt nöjda och kan varmt rekommendera denna mäklare till kommande kunder . Tusen Tack Hannah.
Hela förloppet har verkligen fungerat friktionsfritt. Jag är mycket nöjd med Lenas arbete.
Mycket trevlig och tillmötesgående varit en trygghet för mig. Mår inte så bra men han har varit en bra vägledare. Tydlig och klar.
Stort tack för de otroligt fina betyget men också de fina orden! Inte långt kvar nu till vi ses igen! :)
Mycket trevligt bemötande, förklarade pedagogiskt alla steg. Rekommenderas varmt
Stort tack för de fina orden! Inte långt kvar till tillträdet nu! :)
Vi har mött Jens på flertalet visningar. Han utstrålar lugn och trygghet. Ger den information man behöver och det utrymme vi vill ha för att gå runt och se på husen. Återkommer snabbt med svar och är tillmötesgående. Vid vårt husköp kändes det skönt att ha en erfaren trygg rak och serviceminded mäklare.
Tack Diana för fint omdöme och trevliga kontakter så här långt.../Jens
Det var en alltigenom positiv upplevelse att ha Lena Bergman som mäklare.
Jag tycker att Jens var en exemplarisk mäklare och han uppträdde precis som jag hade hoppats på. Dessutom är han väldigt trevlig och ger ett förtroendegivande intryck.
Tack Jonas för det mycket fina och SNABBA omdömet.
Oerhört engagemang och servicekänsla.
Är mycket nöjd med Hannahs insats!
I utgångspriset borde avgiften för att koppla på kommunalt vatten varit med. Annars var allt annat mycket professionellt skött.
Professionell, kunnig, metodisk, uthållig.
Tack Alexander för bästa betyget och fint samarbete! Vi ses i Juni.
Vi hade inte kunnat ha en bättre mäklare än Hannah! Så proffsig och samtidigt hjärtat på rätt ställe. Gjorde upp en plan med oss, hjälpte oss prioritera vad som var viktigast att ordna med inför visningen och stöttade oss hela vägen till försäljning av en älskad sommarstuga. Tack Hannah!
Tack för trevligt bemötande och bra engagemang, kan varmt rekommendera Gustaf till andra.
Stort tack för den fina rekommendationen! Vart ett riktigt bra samarbete ifrån start och snart är det tillträde! Ses snart!:)
Väldigt trevlig mäklare som gav en lugn o trygg känsla vid köp av fastigheten . Mäklaren var duktig och var snabb på att fixa en privat visning för att kolla på fastigheten en extra gång innan köpet. Mäklaren var i allmänhet väldigt trygg och det kändes bra att köpa huset med alla information man hade delgivits
Stort tack för det fina betyget och de fina orden! Inte långt kvar tills vi ses på tillträdet!:)
Bemötandet var bra och vi fick information och svar på våra frågor. Det var heller inga problem att snabbt tillgodose vårt behov av en extra visning.
Tack för det fina betyget! Inte långt kvar till tillträdet!:)
Bra bemötande, påläst om objektet. Gav ett ärligt intryck och gav os svar på våra frågor. Förbättringar: Mailade via appen Hemnet att vi ville komma på visning men fick ej svar så mailade från dator då fick jag svar. Han hade svarat men något klickat så bra om ni kollar så det är stabilt i systemen. Vid budgivning fick vi ej sms då andra budgivaren budade så tog 14 timmar typ innan vi fick det. Kan vara viktigt i en budgivning att det kommer direkt. Dessa kan jag inte belasta Gustav för utan vet ej vad som gått fel...
Stort tack för den fina rekommendationen! Har hört av mig till hemnet för att de ska kolla på det problemet, vi kollar även upp problemet med sms utskicken! Trevlig påsk så ses vi på tillträdet! :)
Vi är verkligen nöjda med Hannah som mäklare och förmedlare i försäljningen av våran fastighet. Hennes bemötande, tydligheten och punktligheten i alla frågor som ställdes. Kommunikationen med Hannah har varit exemplarisk, direkt öppet och effektiv. Vi fick bra råd från Hannah både innan och under själva annonseringen och försäljnings processen. Vi är inte än färdiga med överlämning av fastigheten, men det tror vi kommer att vara som allt annat hittills, smidigt och smärtfritt...och med mycket tillit.
Tack snälla till er för ett fint omdöme och ett fint samarbete i samband med försäljningen av er tomt! Kram, Hannah
Great experience. She was extremely helpful in carrying out a smooth deal. :-)
Hi Jamshaid, thank you for your recommendation and for your cooperation in your purchase. See you soon again! Hugs, Hannah
Hejsan! Ni har varit fantastiskt bra! Allting gått så bra.och trevligt! Mvh Mahmood
Stort tack för den fina rekommendationen så ses vi snart igen! :)
Jens bemötande skapade stor respekt för han erfarenhet och kunnande. Han levde upp till de förväntningar vi hade. Sammantaget enbart en god upplevelse i kontakten.
Tack Anita för bra betyg och gott samarbete. Lycka till nu i sökandet efter ny bostad så hörs vi!
Förväntningarna var på att det skulle gå fort men på grund av hur det har varit runt om i världen så har det var en utdragen process. Men Gustaf har hanterat detta otroligt bra och varit väldigt duktig med återkoppling under visningar och hur det har gått. Ett grymt bra bemötande som jag är helnöjd med.
Hej Joar! Stort tack för din fina rekommendation! Har varit ett riktigt bra samarbete! Ha det så bra så ses vi snart igen :)
Det är tydligt att Lena är mån om både köpare och säljare och att försäljningen och köpet ska bli då bra som möjlig för båda parter. Vi var nog glatt överraskade när Lena överträffade vår förväntan gällande dels den korta tid som försäljningen tog samt på bra råd gällande hur huset skulle presenteras och visas i försäljningen. Vi är så nöjda och skulle i framtiden bara tänka oss Lena som mäklare. Rekommenderas varmt.
Kunnig och jättetrevlig. Hon svarade snabbt på alla samtal och fick svar på alla mina frågor . Rekommenderar varmt !
Jens var lugn, trygg, rutinerad och lyhörd för våra behov och önskemål. Han var alltid tillgänglig för frågor och råd.
Tack Anders för bästa betyget! Vi hörs snart igen.
Jag tycker att Hannah har varit toppen på alla plan. Vi har fått svar på de frågor vi har haft, och mer därtill.
Tusen tack Ida, det var fint att få hjälpa er hitta hem! Stort lycka till med renoveringar. Jag följer er med glädje i det. Kram, Hannah