Svensk Fastighetsförmedling Flen
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Flen!
Vi du sälja eller köpa bostad i Flen, Öja, Orrhammar, Lövlund, Baggbol, Skebokvarn, Sveaborg, Mellösa eller Baggetorp med omnejd? Tveka då inte på att kontakta någon av våra duktiga mäklare här på Svensk Fastighetsförmedling Flen. Vi har god lokalkännedom och levererar gång på gång en professionell tjänst för att sälja och köpa bostad.
Är du nyfiken på vad din bostad är värd kan du enkelt värdera din lägenhet hos oss, helt kostnadsfritt. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling Flen!
Utmärkelser
388 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Flen
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sin lägenhet med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Hejsan! Ni har varit fantastiskt bra! Allting gått så bra.och trevligt! Mvh Mahmood
sålde sitt hus med hjälp av Jens Svanqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Jens bemötande skapade stor respekt för han erfarenhet och kunnande. Han levde upp till de förväntningar vi hade. Sammantaget enbart en god upplevelse i kontakten.
sålde sin lägenhet med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Förväntningarna var på att det skulle gå fort men på grund av hur det har varit runt om i världen så har det var en utdragen process. Men Gustaf har hanterat detta otroligt bra och varit väldigt duktig med återkoppling under visningar och hur det har gått. Ett grymt bra bemötande som jag är helnöjd med.
sålde sitt hus med hjälp av Lena Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Det är tydligt att Lena är mån om både köpare och säljare och att försäljningen och köpet ska bli då bra som möjlig för båda parter. Vi var nog glatt överraskade när Lena överträffade vår förväntan gällande dels den korta tid som försäljningen tog samt på bra råd gällande hur huset skulle presenteras och visas i försäljningen. Vi är så nöjda och skulle i framtiden bara tänka oss Lena som mäklare. Rekommenderas varmt.
köpte sitt hus med hjälp av Lena Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Kunnig och jättetrevlig. Hon svarade snabbt på alla samtal och fick svar på alla mina frågor .
Rekommenderar varmt ! -
köpte sitt hus med hjälp av Jens Svanqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Jens var lugn, trygg, rutinerad och lyhörd för våra behov och önskemål. Han var alltid tillgänglig för frågor och råd.
köpte sitt hus med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Jag tycker att Hannah har varit toppen på alla plan. Vi har fått svar på de frågor vi har haft, och mer därtill.
sålde sin stuga med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
En fantastisk trevlig, ödmjuk och duktig person. Jag hade nog inga förväntningar alls utan blev bara positivt glad hela tiden.
Ett riktigt proffs som hade koll på allting, visste vem och vilka jag skulle kontakta inför visning och försäljning.
Har fått många goda och bra råd av Hannah.
Hon lyckades hitta rätt och bra köpare inför försäljningen.
Vill varmt rekommendera Hannah Breslin. -
Mäklaren visade på förståelse inför en trög bostadsmarknad och en ödmjukhet som sänkte förväntningarna något. Detta var nog bra eftersom det gick bra mycket längre tid till bud och försäljning än man hade velat och som kanske varit mer förväntat i den marknaden som var före 2022.
Som helhet nöjd, ser inte hur mycket annorlunda man kunnat gjort för att förbättra processen. Bra bemötande, lätt att få kontakt med och vi hade ungefär samma tänk genom hela förloppet. -
sålde sitt hus med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Hav var forvisso trevlig men skulle ha onskat mycket mer proaktivt arbetssatt och aterkoppling. Kandes inte som om att han jobbade sa hart for oss.
köpte sitt hus med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Bra och trevligt bemötande!
Behöver få lite mer självförtroende som mäklare. -
Ett bra flyt i information, kommunikation och genomförande.
sålde sin stuga med hjälp av Lena Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Lena kommunicerar bra i alla lägen. Fint och omtänksamt bemötande. Angelägen om att allt blir korrekt. Professionell. Vi är mycket nöjda.
Björn o Eva -
Lena har hela tiden varit positiv och tagit hänsyn till våra önskemål och förhoppningar. När vi stötte på problem av olika slag kom hon med förslag på hur vi skulle gå vidare. Hon har återkopplat om stort och smått vilket har gjort oss delaktiga i processen.
Lena förmedlar en trygghet och är mån om båda parter i en bostadsaffär. Extremt kunnig och påläst samt väldigt trevlig. En bra magkänsla. Rekommenderas!
Lena är professionell och strävar alltid efter att alla parter ska få den bästa upplevelsen i en affär.
Trygg och bra kommunikation där vi blev väl guidade genom varje steg!
Bemötandet var bra och smidigt
sålde sitt hus med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Hannah är kunnig, saklig och framförallt mänsklig.
Hannah har ett fint bemötande och hon är saklig, kunnig och noggrann. Under hela säljprocessen har vi haft en bra kommunikation. Jag kan varmt rekommendera Hannah.
köpte sin stuga med hjälp av Jens Svanqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Snabb och tydlig hantering
Svarar snabb inger förtroende.
Mötet med köpekontrakt var mycket bra med tydliga förklaringar och inte stressat utan genomfördes med Jens, säljaren och oss köpare i en gemytlig stämning och utfördes smidigt. -
Blev rekommenderad att anlita Hanna till min försäljning och det är jag väldigt nöjd med!
Hon har varit påläst och kunnig från första besöket.Under tiden har hon uppdaterat mig om vad son händer med visningar,bud och hur det har gått..
Trots lite tuffare tider så lyckades det bli en bra affär som jag känner mig nöjd med.
Tack Hanna för ett jättebra jobb och Lycka till i fortsättningen 💰🥰 -
köpte sin stuga med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
En fantastisk mäklare som är otroligt serviceinriktad, tydlig i kommunikationen och besvarar alla tänkbara frågor på ett trevligt och vänligt sätt. Oerhört professionell samtidigt som hon har ett stort fokus på ett personligt bemötande av både köpare och säljare. Kan verkligen varmt rekommendera denna mäklare!
Tydlig, trevlig, professionell och väldigt service minded. Kändes tryggt att låta Gustaf sköta försäljningen av bostaden.
Gustaf was a seller's makler, while we were buying a house.
He clarified everything to and for us. He was very helpful, especially with the deal involving our loan from abroad. Buying the house in Sweden, potentially stressing, because of our scarce language abilities, was a nice and comfortable experience because of his great help and also his easy approach. -
Vi bemöttes på ett mycket proffsigt men avslappnat sätt. Vi har känt oss trygga under hela processen och Hannah har varit tillgänglig och snabb med att besvara frågor.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jens Svanqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Väldigt bra bemött.
Återkopplade efter varje visning.
Hittade nya intresserade när det tokade sig med flera som inte fick lånelöfte av banken. -
Trevligt bemötande, svarade direkt på Mail och samtal. Kunnig och trevlig. Arbetar snabbt och effektivt.
Tack för din hjälp och professionalism🙂💐
köpte sin lägenhet med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Trevlig, engagerad och svara fort och sakligt på alla frågor jag hade. Fick mycket stort förtroende för Hanna.
sålde sin lägenhet med hjälp av Hannah Breslin en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Hannah gav oss ett väldigt professionellt intryck, från första mötet till kontraktskrivning. Vi kan inte vara mer nöjda och rekommenderar starkt att ta kontakt med henne!
Vart bemött på ett väldigt bra sätt.
Mäklaren levde upp till förväntningarna och lyckades sälja vårat radhus för priset vi ville ha på 1 vecka. -
Proffsig, hjälpsam, tillmötesgående, förstående.
Väldigt trevlig och proffsig!
Hon är mån om att allt ska kännas bra och gör det där lilla extra. Jag är extremt nöjd med Hannah. -
Toppenbemötande, svar på alla frågor och en snabb och smidig försäljning!
Saklig, påläst och har ett bra bemötande. En bra mäklare som hjälper till när det fanns frågor.
Allt var bra, gick smidigt. Väldigt duktig när man fick igenom kontrakt mm.
Hittills mycket nöjda, men fastighetsaffären är inte helt klar än, så ber att få återkomma med mera uppgifter när allt är slutfört och klart.
Bra bemötande. klart å tydlig i informationen. Mycket trevlig å glad.
En mycket sympatiskt, proffesionellt och noggrant hanterande av försäljningen. Kommer garanterat rekommendera henne för andra. Bästa tänkbara mäklaren som med trygghet och sakkunnighet stöttade oss genom hela försäljningsprocessen.
Hanna var hela tiden trevligt och svarade på frågor professionellt
Snabb och korrekt service. Korrekt bedömning av värdet på fastigheten
Det gick snabbt och smidigt dessutom var hon trevlig 🤗🐕
sålde sin stuga med hjälp av Jens Svanqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Det ”funkade jättebra med Jens
Svanqvist. Han gjorde allt på bästa sätt -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jens Svanqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Flen
Vi uppskattar mycket att Jens ringde upp eftersom vi tidigare hade visat intresse för området.
Jens S. skötte också köpet av lägenhet på ett utmärkt och bra sätt.
Jens S. skötte försäljningen snabbt och på ett utmärkt sätt.
Trevligt bemött.
Mäklaren levde upp till förväntningarna. -
Mycket hjälpsam, höll kontakt och fixade allt.
Väldigt trevligt o proffsigt bemötande. Våra förväntningar uppfylldes helt o fullt.
Våra kontakter med mäklaren har varit utmärkta. Uppfattade Lena mycket kunnig o seriös ville tillgodose våra intressen som säljare. Vi skulle absolut rekommendera Lena som mäklare.