Hjälpsam och korrekt. Bra stöd. Tydlig.
Andreas Malmsten
Andreas Malmsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
.Andreas Malmsten har varit registrerad mäklare sedan 1995-05. Andreas Malmsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Malmsten har haft 19 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
84 omdömen om Andreas Malmsten
Lugn och saklig mäklare som inger ett stort förtroende!
Snabb och tydlig respons på frågor
Jag har inget att anmärka på. Han har skött försäljningen med bravur. Jag är nöjd och kan anlita honom igen om jag skulle behöva det.
Jag blev bemött på ett bra sätt av Andreas Malmsten. Det tog lite lång tid att sälja lägenheten men det beror nog snarare på det dåliga marknadsläget än något tillkortakommande från hr Malmstens sida. Avslutandet av affären gick dock snabbt och smidigt .
Mkt bra och trevligt bemötande, mäklaren levde upp till förväntningar och han har lämnat bra och tydliga instruktioner i alal delar av försäljningen.
Ett mycket proffsigt bemötande med en rutin som jag uppskattade! Har haft kontakt förut med Andreas vid köpet av Sågmogatan 23 för 6 år sedan. Andreas levererar dom vanligt på en hög nivå👍
Proffsigt bemötande , särskilt vid kontraktsskrivningen Lyhörd för mina önskemål o krav o bra återkoppling
Snabb respons vid funderingar, trevlig i bemötande och gör allt för oss som kunder oavsett tid på dygnet. Ordnar och löser samt tar reda på fakta som efterfrågas. Rekommenderas stort
Bara positivt att säga om mäklaren och lägenhetsaffären!
Kul Fredrik att du är nöjd, tack för rekommendationen!