Glad, positiv, tillmötesgående, omtänksam. Försäljningen gick bra och fort.
Linda Hjalmar
Linda Hjalmar är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
.Linda Hjalmar har varit registrerad mäklare sedan 2013-07. Linda Hjalmar har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Hjalmar har haft 20 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
30 omdömen om Linda Hjalmar
Mycket lyhörd ochprofessionell mäklare.
Bra och omtänksam mäklare genom hela försäljningen. Skulle gärna använda mig av Linda om jag ska sälja en fastighet igen.
Trevlig och lätt att ha taa göra med.
Trevlig och en kunnig mäklare ........
Tack Linda, jag har köpt min drömma boende! Du professionellt mäklare, trevlig och hjälpsam!!!
Tack snälla ni för rekommendationer i samband med ert köp av ert fina hus. Lycka till med allt och hör av er om det är något jag kan hjälpa till med framöver. Allt gott och ta hand om er.
Super bra, trevlig och lätt att få tag på. Kändes tryggt att ha henne som mäklare
Tack snälla för rekommendationen. Jag önskar er all lycka med ert nya boende och hör av er om ni behöver hjälp framöver. Allt gott och ta hand om er.
Linda gjorde ett väldigt bra jobb, alltid trevlig, tillgänglig och informativ.
Tack snälla för fina rekommendationer i samband med försäljning av ert sommarhus i Läppe. Önskar er all lycka med att hitta ert drömboende och kan jag hjälpa till så hör bara av er. Allt gott och ta hand om er.
Fantastisk empatisk och kunni. Den bästa med andra ord kan mkt varmt rekommendera henne.hon har den fingwetoppskänsla som utmärker en toppmäklare.
Tack snälla för fina rekommendationer i samband med att jag hjälpte dig att sälja huset. Hoppas allt är fint med dig. Allt gott och ta hand om dig.
Hon är super duktig på sin jobb och hjälpte oss med många råd.