En lugn och kunnig mäklare, som ingav ett stort förtroende och höll mig informerad under hela resans gång, levererade det vi kom överens om. Kan varmt rekommendera Felix till andra som går i säljtankar.
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Har du funderingar eller frågor kring boende eller bostad i Katrineholm? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan vårt område och vi har koll på bostadsmarknaden i både Katrineholm och Vingåker. Oavsett om du vill köpa eller sälja villa eller bostadsrätt vet vi hur utbudet ser ut, vad som kan vara bara att tänka på inför visning...
514 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Sedan starten hos Reco 2016
Tydlig information, supertrevligt bemötande, hjälp hela vägen och jätte bra service.
En mäklare som mötte oss på ett positivt, intresserat och kunnigt sätt både vid visning och köp. Dessutom väldigt lätt att nå och snabb att svara på våra frågor.
Sätter kunden i första rummet, lyhörd, tydlig. Bra återkoppling
Positiv, glad, engagerad, kunnig, påläst, ärlig
Kunde informerat om felaktigheter som fanns i prospektet.
Glad, positiv, tillmötesgående, omtänksam. Försäljningen gick bra och fort.
Vi har inte sålt så många fastigheter/lägenheter tidigare och har därför inte så mycket att jämföra med. Det vi hört från vänner är att man bör se upp med mäklare : inte tro på allt de säger och helst jämföra fler innan vi bestämmer oss. Vi stegade dock in på Sv Fast i Kholm , mötte Felix direkt och han visade oss in i ett rum där vi kunde berätta vad vi ville. Vi föll direkt för hans charm och naturliga sätt att ta sig an oss "gamlingar"! Han kom och tittade på vårt ställe och visade genuint intresse som inte på något sätt...
Felix är mycket trevlig och professionell och har på ett utmärkt sätt hanterat vår lägenhetsförsäljning. /Thomas
Mycket lyhörd ochprofessionell mäklare.
Vänligt och proffesionellt. Vi förväntade oss ett vänligt och proffesionellt bemötande då vi haft Vedran som mäklare tidigare.
Trevlig glad utvilad mäklare Våra förväntningar var att sälja dyrt, det blev suveränt bra med råge Felix levde upp till allt, han var grym Han får behålla jobbet 👍🏻😁
Vedran guidade oss igenom våran försäljning på ett alldeles strålande sätt!
Bra och omtänksam mäklare genom hela försäljningen. Skulle gärna använda mig av Linda om jag ska sälja en fastighet igen.
Trevlig och lätt att ha taa göra med.
Hjälpsam och korrekt. Bra stöd. Tydlig.
Fick kanon hjälp av Vedran, var alltid tillgänglig för att svara på frågor och är väldigt kunnig. Fick mig som helt ny till detta att känna mig säker👍
Trevlig, lätt, artig, kollar upp saker, svara snabbt, påläst.
Lugn och saklig mäklare som inger ett stort förtroende!
Felix är väldigt engagerad och lätt att ha att göra med. Vi är mer än nöjda då allt gick snabbt och smidigt trots marknaden som är nu. Allting har hanterats mycket proffsigt och jag kan inte vara mer nöjd över resultatet och hela processen. Stort TACK till Felix
Mycket trevlig och ansvarstagande mäklare. Klart hade jag stora förväntningar och Felix gjorde vad han kunde för att leva upp till dem. Nu är Felix ingen trollkarl och tiden för säljaren inte är inte den bästa med tanke på världsläget, men Felix gjorde ändå ett bra jobb. Alltid trevligt när han ringde och gjorde besök. Lättsam och positiv kille som alltid hade (för honom) rätt svar på mina frågor. Gillar Felix som mäklare och person.
Professionell, hjälpsam och snabb med svar på frågor.
Trevlig och en kunnig mäklare ........
Mycket bra och positiv erfarenhet. Lugn och lyhörd. Lyssnade och hade kloka synpunkter. Hjälpte oss till en snabb och god affär. Mycket nöjda.
Jag är helnöjd med felix, jag är en återkommande kund hos honom.
Artig, kunnig och vänlig. Han tog sig tid att förklara allt som frågades efter, både från säljare och köpare. Vi är jättenöjda med mötena och all övrig konversation vi har haft. . Mikael Persson och Bamnan Saiboonjan
Lugn , saklig och proffsig!! Laila och Jerry
Fick ett förstklassigt bebötande av Vedran på svensk fastighetsförmedling när jag köpte min lägenhet. Vedran förklarade på ett förståeligt sätt och blev bemött på ett förstklassigt sätt. Vi hade bra kontakt under hela processen och stämde av med varandra kontinuerligt. Vedran har även hjälpt mig att sälja en annan fastighet även där toppklass! Rekomenderar Vedran 5 av 5!
Trevligt bemötande .Lättillgänglig och kunnig .
Varm och proffessionell! Har varit helt fantastisk under vårat köp!
Tusen tack Emma, både för er fina rekommendation som värmer mycket, men också för att jag fick ha nöjet att hjälpa er köpa drömhuset! Kram på er 😊
Mycket engagagerad och kompetent mäklare. Jag vill ge mina varmaste rekommendationer.
Mycket kunnig och professionell!
Bemötande, snabb , fixar det som ska och lite till. Service på hög nivå . Säljer jag bostad igen så vet jag vem jag anlitar.
Tack Fredrik! Det här har vi gjort riktigt bra ihop. Ska bli spännande följa er i livet framåt :)
Sofia är professionell i sin yrkesroll hon använder svenska språkets alla superlativ för att få en fastighet intressant. Hon är kunnig och påläst och vet vad hon pratar om. Hon vet vad som säljer på marknaden. Hon ger bra tips och råd. När man har frågor har hon svaren.
Tack Gilla för din rekommendation och dina härliga ord! :) Jag uppskattar stort vårt fina samarbete och ser fram emot att se er landa i det nya livet söderut!
Vi är mycket nöjda med den hjälp vi har fått med att sälja min mor och fars hus. Det är alltid jobbigt med något nytt men eftersom allt har gått lugnt tillväga och smidigt så är vi supernöjda.
Lugnt och fint lotsades vi fram till avslut.
Snabb och tydlig respons på frågor
De finns bara positiva saker att säga om Vedran. Han var väldigt omhändertagande och fick en att känna sig trygg i affären. Mycket proffsig, engagerad och påläst. Vi hade inte direkt några förväntningar på mäklaren. Men vi kommer garanterat att rekommendera Vedran till andra.
Tack Linda, jag har köpt min drömma boende! Du professionellt mäklare, trevlig och hjälpsam!!!
Tack snälla ni för rekommendationer i samband med ert köp av ert fina hus. Lycka till med allt och hör av er om det är något jag kan hjälpa till med framöver. Allt gott och ta hand om er.
Jag har inget att anmärka på. Han har skött försäljningen med bravur. Jag är nöjd och kan anlita honom igen om jag skulle behöva det.
Jag blev bemött på ett bra sätt av Andreas Malmsten. Det tog lite lång tid att sälja lägenheten men det beror nog snarare på det dåliga marknadsläget än något tillkortakommande från hr Malmstens sida. Avslutandet av affären gick dock snabbt och smidigt .
Felix är rätt man på rätt plats! En fantastisk mäklare med ett lugn och med en vass kunskap som skapar trygghet genom hela processen.
Trevlig mäklare som kändes väldigt kunnig och mån om både säljare och köpare. Han gav oss ordentligt med tid och utrymme vid visningen och fanns där för frågor. Lätt att samtala med och kommunicera säljarens vilja/önskemål. Gick igenom allt ordentligt så det kändes bra
Jag är så glad att jag valde Vedran som mäklare vid min första bostadsförsäljning. Han var proffsig, engagerad och ett värdefullt stöd vid alla mina frågor och funderingar. Jag kände mig trygg hela vägen! Kan varmt rekommendera Vedran.
Vi är väldigt nöjda med Vedran då vi blivit exceptionellt bemötta & bra omhändertagna. Mycket trevlig. Har levt upp till våra förväntningar. Då det är första husköpet för oss har Vedran varit informativ & mycket hjälpsam. Det har varit lätt med kontakten mellan oss. Vår upplevelse har varit 10/10 & vi skulle verkligen rekommendera Vedran till andra.
Lättillgänglig och alltid ett gott bemötande. Vi fick hjälp med allting som vi undrade över och var väldigt tillmötesgående.
Proffesionellt bemötande. Kunnig i sitt jobb. Lyhörd och inkännande gentemot alla Det gick snabbt och smidigt att genomföra affären. Kan absolut rekommendera Vedran Benca som fastighetsmäklare.
Från start till mål har Vedran varit kunnig, inlyssnade, trygg, tillgänglig, lyhörd, stöttande. Jag rekommenderar honom varmt.
En mycket trevlig och professionell mäklare som återkopplar och följer upp.
Utmärkt, riktigt proffsigt från A-Z